Alicja Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Aniu , warto zainwestować w kompakcik cyfrowy , także polecam Canona , ale cenowo się nie orientuję za bardzo Quote
Marzena* Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Hej :) Ja na potrzeby swoich dziewczyn kupiłam jakiś czas temu Panasonica Lumix DMC-ZX1. Mały, mieści się w kieszeni co ważne w plenerze a jakie robi fotki widać w naszej galerii ;) Quote
*Magda* Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='ania90'] [URL]http://img835.imageshack.us/img835/5185/dsc00516jakzmniejszycfo.jpg[/URL] [/QUOTE] Jaki słodziudki :loveu::loveu::loveu: Quote
ania90 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='*Jot*']Cześć :multi:[/QUOTE] czesc:) [quote name='Marzena*']Hej :) Ja na potrzeby swoich dziewczyn kupiłam jakiś czas temu Panasonica Lumix DMC-ZX1. Mały, mieści się w kieszeni co ważne w plenerze a jakie robi fotki widać w naszej galerii ;)[/QUOTE] czesc:) [quote name='Mani2000']Dobranoc:)[/QUOTE] dzien dobry:) [quote name='unikatowydiament']A kotek śliczniutki :)[/QUOTE] he he ale nie moj tylko przyszedl sobie do nas dziekuje:) Quote
Aleksa. Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 To Ty adoptowalaś kota ? ja myślałam że psa.:) to jak to jest ? :D kotek ładny:) Quote
ania90 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='Aleksandra95']To Ty adoptowalaś kota ? ja myślałam że psa.:) to jak to jest ? :D kotek ładny:)[/QUOTE] nie adoptowalam kota, tylko psa a kot to jakas przybleda ktora przyszla do nas jak Bobi biegal po podworku i przy okazji foto zrobilam ******************************************************************************* co do sprzetu to jak mam cos kupic to wole wydac wiecej i miec na dluzej i lepszy, a nie jakis szajs na krotki okres czasu he he nawet moj M juz mnie ostrzegl ze jak kupie aparat/lustrzanke to musze kupic se 2karty pamieci i 2zestawy baterii bo przy mnie to na chwile starczy tylko... Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='ania90']nie adoptowalam kota, tylko psa a kot to jakas przybleda ktora przyszla do nas jak Bobi biegal po podworku i przy okazji foto zrobilam ******************************************************************************* co do sprzetu to jak mam cos kupic to wole wydac wiecej i miec na dluzej i lepszy, a nie jakis szajs na krotki okres czasu he he nawet moj M juz mnie ostrzegl ze jak kupie aparat/lustrzanke to musze kupic se 2karty pamieci i 2zestawy baterii bo przy mnie to na chwile starczy tylko...[/QUOTE] Aniu to nie tak ;) Quote
Falkaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Przepiękne zwierzaczki :D będziemy wpadać ;) zapraszam do mnie! Quote
kiniaaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='deer_1987']a mojego posta pominelas :mad: :diabloti:[/QUOTE] mojego też :diabloti: pewnie dlatego, że na poprzedniej stronie jesteśmy i nasza zabiegana Ania nie zauważyła:eviltong: Quote
ania90 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='deer_1987']a mojego posta pominelas :mad: :diabloti:[/QUOTE] [quote name='kiniaaa']mojego też :diabloti: pewnie dlatego, że na poprzedniej stronie jesteśmy i nasza zabiegana Ania nie zauważyła:eviltong:[/QUOTE] witam Was dziewczyny:) a ze zabiegana jestem to zgadlas:roll: a tak na marginesie to widzialm wasze posty.....:cool3: Quote
ania90 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Falkaa']Przepiękne zwierzaczki :D będziemy wpadać ;) zapraszam do mnie![/QUOTE] [quote name='kajtuu']Aaa, jakie cuda :) Zapraszamy do nas :D[/QUOTE] dziekuje:) zaraz wpadne do Was Quote
Oscar Patric Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 witajcie :) Masz racje lepiej kupić lepszy sprzęt,i nie żałować niż kupować tanie badziewie,które nigdy długo nie służy A gdzie nowe foteczki Bobiego? Zapraszam do Nas Pozdrawiam Quote
ania90 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='unikatowydiament']witajcie :) Masz racje lepiej kupić lepszy sprzęt,i nie żałować niż kupować tanie badziewie,które nigdy długo nie służy A gdzie nowe foteczki Bobiego? Zapraszam do Nas Pozdrawiam[/QUOTE] fotki wrzuce jak bede miala troche czasu Quote
Oscar Patric Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='ania90']fotki wrzuce jak bede miala troche czasu[/QUOTE] no to czekam :) Witajcie :) Quote
ania90 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name=':: FiGa ::']WItamy sie ;)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']no to czekam :) Witajcie :)[/QUOTE] witamy:) za chwile wrzuce jakies fotki Bobiego Quote
ania90 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='magdabroy']Doczekam się wkońcu zdjęć Malwinki??:mad:[/QUOTE] to juz nie od mnie zalezy ja tez dalej czekam az mi je wysle i mu dziennie glowe truje no ale sam pracuje jak pracuje wiec i mnie ma juz dosc.... Quote
*Magda* Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='ania90']to juz nie od mnie zalezy ja tez dalej czekam az mi je wysle i mu dziennie glowe truje no ale sam pracuje jak pracuje wiec i mnie ma juz dosc....[/QUOTE] No jeszcze troszkę mogę poczekać, ale nie zadługo :evil_lol: Quote
ania90 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 he he no jeszcze pare dni i juz mi chyba leb urwie za te trucie, ciagle ktos cos od niego chce i jak stwierdzil ze nie ma nawet czasu isc spokojnie do lazienki, jeszcze w pracy ma duzo awarii Quote
Recommended Posts