FREDZIU Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A ja tam uważam, że jak miłość jest szczera i prawdziwa to i rozłąka nie straszna. Jeżeli rozłąka spowoduje .....niespodzianki.... to nie była miłość nie ma czego żałować. Mój m wyjeżdza dosyć często coprawda na krótki czas ale często i tak już ......lat, a miłość była i jest i czasami jeszcze lepsza:evil_lol::evil_lol: Bobilk śliczny- cwaniaczek:evil_lol: Quote
ania90 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 deer_1987 napisał(a):Czesc!! Jak tam nauczylas sie zgrywac? :razz: nie... FREDZIU napisał(a):A ja tam uważam, że jak miłość jest szczera i prawdziwa to i rozłąka nie straszna. Jeżeli rozłąka spowoduje .....niespodzianki.... to nie była miłość nie ma czego żałować. Mój m wyjeżdza dosyć często coprawda na krótki czas ale często i tak już ......lat, a miłość była i jest i czasami jeszcze lepsza:evil_lol::evil_lol: Bobilk śliczny- cwaniaczek:evil_lol: tez tak uwazam:) Quote
ania90 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 oto miska z woda dla Bobusia na pikniku i wiaderko ze przysmakami Quote
taxelina Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A jaki masz telefon? to nawet w istrukcji pisze :razz: Quote
ahedok Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ale dawno Bobiego nie widziałam... śliczny :loveu: Quote
kalyna Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ale takie odległości są męczące i to 2-4 lata to nic w porównaniu z moim tatą, który pd 30 lat tylko na weekendy przyjeżdża... więc można owszem, ale co to za życie... i moim skromnym zdaniem człowieka dopiero wtedy się poznaje gdy się z nim zamieszka... Quote
ania90 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 kaaamila1 napisał(a):Bobi to ma dobrze:) Ślicznotek:loveu: dziekuje:) ahedok napisał(a):ale dawno Bobiego nie widziałam... śliczny :loveu: he he to zagladaj do nas czesciej:) kalyna napisał(a):ale takie odległości są męczące i to 2-4 lata to nic w porównaniu z moim tatą, który pd 30 lat tylko na weekendy przyjeżdża... więc można owszem, ale co to za życie... i moim skromnym zdaniem człowieka dopiero wtedy się poznaje gdy się z nim zamieszka... wiem ze sa meczace no ale myslimy ze juz dlugo to nie potrwa.... tylko on musi dostac lepsza umowe i zaczynamy nowy etap zycia:) Quote
ahedok Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 ania90 napisał(a):he he to zagladaj do nas czesciej:) nad jeziorem byłam tydzień ;) Quote
ania90 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 ahedok napisał(a):nad jeziorem byłam tydzień ;) to zazdroszcze, bo ja jak narazie nigdzie sie nie wybieram Quote
ania90 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 biegnie szybko po smakolyka a tu gdzies smakolyk upadl Quote
chrupcia Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 hej, słysze że macie nowego domownika, a tutaj żadnych fotek :( czas zmienić nazwę galerii i dawać więcej zdjęć suni! Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 jaki słodziuchny on jest, a z kokardką wygląda przeuroczo. :loveu: będziemy wpadać! Quote
ania90 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 chrupcia napisał(a):hej, słysze że macie nowego domownika, a tutaj żadnych fotek :( czas zmienić nazwę galerii i dawać więcej zdjęć suni! hej:) no jest drugi diabelek, fotki beda tylko nie wiem kiedy... bianka19 napisał(a):jaki słodziuchny on jest, a z kokardką wygląda przeuroczo. :loveu: będziemy wpadać! dziekujemy:) Quote
FREDZIU Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Łał ile foteczek, na wszystkich zdjęciach kawaler jak malowanie:lol: A co to za smakołyki w tym wiaderku?:p Quote
ania90 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='FREDZIU']Łał ile foteczek, na wszystkich zdjęciach kawaler jak malowanie:lol: A co to za smakołyki w tym wiaderku?:p zelki dla psa BOW WOW kupilam je w sklepie zoologicznym(nie mam fotki) tutaj kabanoski http://www.krakvet.pl/vitakraft-stickis-przysmak-kurczakiem-watrobka-8szt-p-16885.html przysmaki z Dokasa http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/przysmaki_dla_psa/inne_paski/141981 http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/przysmaki_dla_psa/inne_paski/141983 wszystkie te 4przysmaki uwielbia i dla nich moze zrobic wszystko, dlatego ja pokroje ja na male kawalki przy szkoleniu, zeby miec tego duzo a pies zeby sie tym tak nie najadl ja mojemu kupuje przysmaki ze firm: vitakraft maced te dwie firmy zawsze a BOW WOW to od czasu do czasu bo przez neta ich nie kupuje tylko w zwyklym sklepie zoologicznym a Dokasy wrzuce do koszyka jak kupuje puszki z miesem czyli tez rzadko Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ja zazwyczaj wszystko kupuję w sklepach zoologicznych, bo mam ostatnio jakiś wstręt do krakveta. :razz: Quote
ania90 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 bianka19 napisał(a):ja zazwyczaj wszystko kupuję w sklepach zoologicznych, bo mam ostatnio jakiś wstręt do krakveta. :razz: ja kupuje przez neta wszystko dla psa, no chyba ze ide obok zoologicznego to wstapie i cos kupie a krakvet mnie zdenerwowal pare razy i w nim nie kupuje juz...... Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ania90 napisał(a):ja kupuje przez neta wszystko dla psa, no chyba ze ide obok zoologicznego to wstapie i cos kupie a krakvet mnie zdenerwowal pare razy i w nim nie kupuje juz...... no właśnie to tak samo, jak mnie i wolę kupować w zwykłych sklepach zoologicznych. :) Quote
ania90 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 prawdopodobnie w pon bada fotki Malwinki:) Quote
Aleksa. Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 ania90 napisał(a):prawdopodobnie w pon bada fotki Malwinki:) kurde..:( a ja będę bez neta.. nad morzem. :(:( Quote
Recommended Posts