Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

A ja tam uważam, że jak miłość jest szczera i prawdziwa to i rozłąka nie straszna. Jeżeli rozłąka spowoduje .....niespodzianki.... to nie była miłość nie ma czego żałować.
Mój m wyjeżdza dosyć często coprawda na krótki czas ale często i tak już ......lat, a miłość była i jest i czasami jeszcze lepsza:evil_lol::evil_lol:
Bobilk śliczny- cwaniaczek:evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Czesc!! Jak tam nauczylas sie zgrywac? :razz:

nie...

FREDZIU napisał(a):
A ja tam uważam, że jak miłość jest szczera i prawdziwa to i rozłąka nie straszna. Jeżeli rozłąka spowoduje .....niespodzianki.... to nie była miłość nie ma czego żałować.
Mój m wyjeżdza dosyć często coprawda na krótki czas ale często i tak już ......lat, a miłość była i jest i czasami jeszcze lepsza:evil_lol::evil_lol:
Bobilk śliczny- cwaniaczek:evil_lol:

tez tak uwazam:)

Posted

ale takie odległości są męczące i to 2-4 lata to nic w porównaniu z moim tatą, który pd 30 lat tylko na weekendy przyjeżdża...
więc można owszem, ale co to za życie...
i moim skromnym zdaniem człowieka dopiero wtedy się poznaje gdy się z nim zamieszka...

Posted

kaaamila1 napisał(a):
Bobi to ma dobrze:) Ślicznotek:loveu:

dziekuje:)

ahedok napisał(a):
ale dawno Bobiego nie widziałam...
śliczny :loveu:

he he to zagladaj do nas czesciej:)

kalyna napisał(a):
ale takie odległości są męczące i to 2-4 lata to nic w porównaniu z moim tatą, który pd 30 lat tylko na weekendy przyjeżdża...
więc można owszem, ale co to za życie...
i moim skromnym zdaniem człowieka dopiero wtedy się poznaje gdy się z nim zamieszka...

wiem ze sa meczace no ale myslimy ze juz dlugo to nie potrwa....
tylko on musi dostac lepsza umowe i zaczynamy nowy etap zycia:)

Posted

chrupcia napisał(a):
hej, słysze że macie nowego domownika, a tutaj żadnych fotek :(
czas zmienić nazwę galerii i dawać więcej zdjęć suni!

hej:)
no jest drugi diabelek,
fotki beda tylko nie wiem kiedy...

bianka19 napisał(a):
jaki słodziuchny on jest, a z kokardką wygląda przeuroczo. :loveu: będziemy wpadać!

dziekujemy:)

Posted

[quote name='FREDZIU']Łał ile foteczek, na wszystkich zdjęciach kawaler jak malowanie:lol:
A co to za smakołyki w tym wiaderku?:p

zelki dla psa BOW WOW kupilam je w sklepie zoologicznym(nie mam fotki)

tutaj kabanoski http://www.krakvet.pl/vitakraft-stickis-przysmak-kurczakiem-watrobka-8szt-p-16885.html

przysmaki z Dokasa
http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/przysmaki_dla_psa/inne_paski/141981
http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/przysmaki_dla_psa/inne_paski/141983

wszystkie te 4przysmaki uwielbia i dla nich moze zrobic wszystko, dlatego ja pokroje ja na male kawalki przy szkoleniu, zeby miec tego duzo a pies zeby sie tym tak nie najadl

ja mojemu kupuje przysmaki ze firm:
vitakraft
maced
te dwie firmy zawsze
a BOW WOW to od czasu do czasu bo przez neta ich nie kupuje tylko w zwyklym sklepie zoologicznym
a Dokasy wrzuce do koszyka jak kupuje puszki z miesem czyli tez rzadko

Posted

bianka19 napisał(a):
ja zazwyczaj wszystko kupuję w sklepach zoologicznych, bo mam ostatnio jakiś wstręt do krakveta. :razz:

ja kupuje przez neta wszystko dla psa, no chyba ze ide obok zoologicznego to wstapie i cos kupie
a krakvet mnie zdenerwowal pare razy i w nim nie kupuje juz......

Posted

ania90 napisał(a):
ja kupuje przez neta wszystko dla psa, no chyba ze ide obok zoologicznego to wstapie i cos kupie
a krakvet mnie zdenerwowal pare razy i w nim nie kupuje juz......

no właśnie to tak samo, jak mnie i wolę kupować w zwykłych sklepach zoologicznych. :)