Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jaga.']o Bobiczek :loveu: kokardkę ma superową :)

he he jak zawsze :eviltong:

[quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry piekny ;)

dzien doberek na rondelek he he:evil_lol:

[quote name='*Jot*']Cześć :)

http://img97.imageshack.us/img97/1303/dsc00232jakzmniejszycfo.jpg :loveu: te jego kolorki super :loveu:

czesc :multi:

[quote name='Sylwia K']http://img194.imageshack.us/img194/5068/dsc00231jakzmniejszycfo.jpg prześliczny jest

dziekuje:)
[quote name='magdabroy']Aniu, tak oglądam te zdjęcia Bobiego i oglądam. I wiesz co? Jak wolę duże psy, to Twojego Bobiego z chęcią bym Ci ukradła :evil_lol::loveu:

tez uwielbiam duze psiaki ale Bobiego bym nie oddala nikomu za zadne skarby:evil_lol:
no chyba ze chcialby zobaczyc jaki to spokojny pies to bym tylko go wypozyczyla na godz bo wiecej by chyba nikt z nim nie wytrzymal :diabloti: i z jego wariacjami :evil_lol:

musze go miec caly czas na oku bo duzo ludzi ma chrapke na niego ;) wiec wystarczy minuta i sie go moge szybko pozbyc:angryy:
ale to ze Bobi nie jest taki glupi i nie da nikomu sie dotknac bez pozwolenia to nikt mu chyba nie da rady bo to w koncu rottriwer tylko wersja mini :evil_lol: :diabloti:
nie ma z nim zartow :evil_lol:

Posted

ania90 napisał(a):
niom sa rozne wielkosci psow i rozne idee czlowieka, do koloru do wyboru ;)

i dobrze, ale tez wazna nie tylko wielkosc a temperament, nie moglabym miec psa co ciagle bylby na tzw "on", sherry potrafi byc absorbujaca ale potrafi tez przeniesc sie na "off" i np spac 18h jak jest brzydko :razz: i nic nie wymagac :)

Posted

jeju to ja moge tylko pomazyc, moj zasypia o 20tej i wstaje a dokladniej mnie budzi o 6tej a w dzien to tylko jakies 5-10min przespi a tak to ciagle w ruchu, musi miec jakies zajecie np spacery, zabawy, gryzienie itp, go nic nie zraza ani nie meczy chyba(raz go zmeczylam porzadnie bo bylismy na spacerze 4km i jak przyszedl do domu to sie napil i zaraz usnal spal pol dnia)

Posted

ania90 napisał(a):
jeju to ja moge tylko pomazyc, moj zasypia o 20tej i wstaje a dokladniej mnie budzi o 6tej a w dzien to tylko jakies 5-10min przespi a tak to ciagle w ruchu, musi miec jakies zajecie np spacery, zabawy, gryzienie itp, go nic nie zraza ani nie meczy chyba(raz go zmeczylam porzadnie bo bylismy na spacerze 4km i jak przyszedl do domu to sie napil i zaraz usnal spal pol dnia)

No to masz niezle, nie zazdroszcze, nasze obie moga spac i do 12 jak sa weekendy :)

Posted

no i dlatego mowie ze raczej malo kto by chcial go chociaz na godz :evil_lol:
no chyba ze jakas os ktorej sie bardzo nudzi ale ja tez by raczej wymeczyl :diabloti:

Bobi to pies nie do zdarcia :evil_lol: :diabloti:

Posted

ale Bobi mnie wczoraj przestraszyl nie dosc za mial problemy zoladkowo-jelitowe i byl osowialy przez dwa dni dziaj juz jest wszystko ok i znowu bryka
to jeszcze wczoraj chodzil sobie po balkonienie(jak zawsze) i nagle spadl z niego(stal sie balkon niewidoczny dla Bobiego) tak mnie przestaszyl ze myslalam ze sobie cos zrobil ale tylko sie na obiciu skaczylo na cale szczescie

Posted

dobrze że nisko macie balkon... z większej wysokości mogłoby zakończyć się tragicznie
może lepiej pomyśleć o jakimś zabezpieczeniu na balkon (np siatka) ?
przezorny zawsze ubezpieczony :eviltong:

Posted

kiniaaa napisał(a):
dobrze że nisko macie balkon... z większej wysokości mogłoby zakończyć się tragicznie
może lepiej pomyśleć o jakimś zabezpieczeniu na balkon (np siatka) ?
przezorny zawsze ubezpieczony :eviltong:

zamierzam teraz zabezpieczyc balkon,
do glowy mi nie przyszlo ze pan Bobi nie bedzie widzial konca balkonu jak chodzi po nim 1,5roku
balkon jest nisko no ale i z takiej wysokosci bywaly tragedie
Bobi wystaszyl mnie i sam siebie

Posted

oo nowe fotki :)
ehh z psami to tak samo jak z dziećmi.... trzeba myśleć za siebie i za nie :)
chociaż mój na balkonie to się pilnuje, ale uważać i tak trzeba....

Posted

kalyna napisał(a):
oo nowe fotki :)
ehh z psami to tak samo jak z dziećmi.... trzeba myśleć za siebie i za nie :)
chociaż mój na balkonie to się pilnuje, ale uważać i tak trzeba....

zebys wiedziala :)
u mnie trwalo zaledwie pare sekund bo ja wieszalam pranie na balkonie a on sobie wyszedl po chodzic(tak jak zawsze) tylko potem patrzyl na kota zamiast na balkon i bylo bummm

he he fajne jest beztroskie zycie psa duzo mu do szczescia nie potrzeba: kochajacego wlasciciela i pelna miche :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
A gdzie zdjecie z pozycji psa? :D

Ja wczoraj lezalam na ziemi zeby miec dobre zdjecia sherry :D

jakie pozycje bys chciala he he :D
wczoraj to ja tez lezalam i robilam foty ale mam je na tel wiec musze czekac az moj M przyjedzie i mi je wrzuci na kompa

Aleksandra95 napisał(a):
Nie idziesz z nim do fryzjera ?:):):)

Bobi nie chodzi do fryzjera tylko ja go sama obcinam:)
wg mnie to on ma krotkie wlosy tak mi sie wydaje a ma takie jakie widac na fotach

Posted

witamy Bobiego:)
mówisz że taki szalony łobuz z niego, a na zdjęciach taki spokojniutki że aż się wierzyć nie chce :eviltong:
a co do włosów to wg Ciebie ma krótkie ale większość ludzi obcina załóżmy na 3mm i co wtedy o takiej długości powiesz?
chciałabym zobaczyć Bobiego w takiej fryzurce :evil_lol:

(jak widać nie zapomniałam o was :lol:)