Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jaga.']jaka bidulicha hihihi.... suszysz go suszara czy sam schnie[/QUOTE]

sam schnie

[quote name='Mani2000']Dzień Dobry ,
czy dziś proszę panią fotki jakieś będą?[/QUOTE]

dzisiaj nie bedzie fotek

Posted

[quote name='kalyna']a u mnie Ciap to w domu w nie całą godziną biega jak szalony i suchy jest, a Sonia to na słoneczku poleżała i też wyschła w ok 3 godzinki :)[/QUOTE]

Furby też biega jak szalony:):)

Posted

[quote name='Jaga.']jejuniu jak Ci zazdroszczę... moje to suszarą lecą bo inaczej bym musiała ogolić[/QUOTE]

czemu az tak drastycznie zeby ogolic?

[quote name='kalyna']a u mnie Ciap to w domu w nie całą godziną biega jak szalony i suchy jest, a Sonia to na słoneczku poleżała i też wyschła w ok 3 godzinki :)[/QUOTE]

moj sie otrzepie z wody i potem sam idzie na swoj koc i go zawine w niego i potem lezy w nim az wyschnie bo mu cieplo w nim jest a jak wyschnie to musi polatac w powietrzu(biega jak oszalaly po calym domu) zeby dlugo nie byc czesany, a jak go dopadne i dokladnie rozczesze to sam idzie do lozka i wepchnie sie pod koldre caly i tak przespi cala noc po kapieli

Posted

[quote name='ania90']czemu az tak drastycznie zeby ogolic?[/QUOTE]
bo by się włos tak sfilcował że by się tego nie dało rozczesać - oczywiście nie po jednej kąpieli ale po kilku na pewno

[quote name='ania90']moj sie otrzepie z wody i potem sam idzie na swoj koc i go zawine w niego i potem lezy w nim az wyschnie bo mu cieplo w nim jest[/QUOTE]
u mnie to by nie przeszło, cała trójka gania po całym domu jak oszalała, wycierają się w co mogą i najlepiej to stanąć gdzieś z boku i czekać aż się uspokoją ;)
jak Johnny był mały to go kilka razy tak wykąpałam i zawinęłam w kocyk wieczorem i spał tak do rana, ale miał b, krótki włos no i szkoda mi go było męczyć suszeniem, ale potem to już tylko suszara
całe szczęście że Tesi nie muszę suszarą suszyć

Posted

ale znowu mój się cieszy, że będzie czesany zgrzebłem.. i co to on wyprawia aby go czesać :lol: chociaż juz jest oki to zaczyna się łasić, bo tak lubi być tym drapany ;]

Posted

[quote name='kaaamila1']Witamy sie!

Śliczny mokry szczureczek:loveu:[/QUOTE]

Witam:)

[quote name='kalyna']ale znowu mój się cieszy, że będzie czesany zgrzebłem.. i co to on wyprawia aby go czesać :lol: chociaż juz jest oki to zaczyna się łasić, bo tak lubi być tym drapany ;][/QUOTE]

he he a kto nie lubi drapanka?

Jaga

niom tylko potem czesanie to mi trwa 1,5godz do 2godz ale Bobi uwielbia byc czesany wiec dla niego to przyjemnosc:)

Posted

[quote name='ania90']
Jaga

niom tylko potem czesanie to mi trwa 1,5godz do 2godz ale Bobi uwielbia byc czesany wiec dla niego to przyjemnosc:)[/QUOTE]
wow no to na jedno wychodzi, u mnie suszenie z czesaniem tyle zajmuje. to dobrze że Bobi lubi być czesany :)

Posted

[IMG]http://img824.imageshack.us/img824/8384/dsc00136jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

wiatr we wlosach
[IMG]http://img715.imageshack.us/img715/2968/dsc00137jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]