Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

moje krolestwo to jest obrazone jak biore smycze i chce isc z nimi na dwor w taki upal, musze pol godz kompletowac ekipe zeby wyjsc na krotki spacer tzw na szybkie siku, za to jak jest chlodniej to znowu sa obrazeni jak musza siedziec w domu.
nie da sie im dogodzic :evil_lol: sa gorsi od mnie:mad:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania90']moje krolestwo to jest obrazone jak biore smycze i chce isc z nimi na dwor w taki upal, musze pol godz kompletowac ekipe zeby wyjsc na krotki spacer tzw na szybkie siku, za to jak jest chlodniej to znowu sa obrazeni jak musza siedziec w domu.
nie da sie im dogodzic :evil_lol: sa gorsi od mnie:mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']ale ci pięknie datura zakwitła
https://lh3.googleusercontent.com/-Z1zS5VY9glY/T_0taXlASVI/AAAAAAAAAbg/44hStS8cjlA/s640/DSC04515.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg

dziekuje:)

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

http://c.wrzuta.pl/wi940/7ca1bb02002c937e4ffdd13b/dsc04519 w takim przybliżeniu strasznie groźnie wygląda ;)

dzien dobry:)
ona sobie tam latala caly czas co ja fotki robilam no i musialam ja ujac bo sie prosila o to:eviltong: a zeby byla ja lepeij widac to zrobilam powiekszenie:cool3:

Posted

Witamy się po długiej nieobecności ! :loveu:
Coś zdjęć nie widać, niedobrze niedobrze.. :mad: Dodajcie coś, a nie! :D Czochrańce dla Bobiego i Kociaków :loveu:
A jak wam wakacje mijają? :)

Posted

witamy :)
zdjecia sa tylko trzeba oczy otworzyc:eviltong: na poprzedniej str :razz:

co do wakacji to mijaja nam bardzo szybko juz za 1,5mies wyjezdzamy na wakacje:cool3: a dopiero co rezerwowalismy pokoj i bylo 3mies a teraz juz polowa zleciala jak z bicza strzelil;)

Posted

ja moich meczylam od pierwszego dnia jak tylko przekroczyli prog domu, moze i dlatego nie protestuja ;)

bylismy na spacerze dlugim i szla za nami para z dzieckiem, i dziecko mowi do mamy " mamo dlaczego te psy maja gumki w wlosach" a matka odp "zeby widzialy" corka zas pyta "a to sa szczeniaczki?" matka odp "tak, widzisz one sa takie male" i po tym hasle ja sie obrocilam i odp "to nie sa szczeniaczki tylko dorosle juz psy" a matka odp "ich tak trodno rozroznic , caly czas wygladaja jak szczeniaki" ja sie tylko usmiechlam i poszlam...

Posted

tez uwazam ze idzie rozroznic i to jeszcze bez zadnego problemu ;)
no ale widocznie nie kazdy potrafi:evil_lol:
dla jednych maly pies jest szczeniakiem, a duzy pies jest dorosly i koniec :mad:

jeszcze nie dawno uslyszalam ze mam normalnego yorka czyli Lolka , a drugi pies mega yorkiem czyli Bobi za to Malwina jest sarenka
nic tylko sie usmiac:megagrin:

Posted

Oo nie wiedzialam ze masz krolika albo com mi umklo w pamieci;)
co do tekstu mamy to uwierz mi dopoki nie mialam swoich to tez nie widzialam malego yorka szczeniaczka..i tez kiedys widzialam taką malą na ręku i myslalam ze to szczenior a ona juz dorosla byla..wiec sie nie dziwie ze ludzie nie wiedza bo sa i tacy ktorzy na rasach malo sie znaja;)
aaa chcialam powiedziec ze mam storczyka rozowego:) zobaczymy jak dlugo u mnie przezyje hehe