Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Zdjęcia śliczne :loveu:
Poza tym : http://c.wrzuta.pl/wi599/c0519a8b0005a1814fe4d021/dsc04365_copy łe... aż mnie ciarki przeszły :D Ale makro świetne zrobiłaś :)

no niewiedzialam ze az takie mi wyjdzie bo na aparacie widzialam tylko biale tlo z czarnymi plamami a na kompie jak zobaczylam efekt to zrobilam :O

[quote name='Aleksandra95']Po co im link ina podwórku ? :D

bo to sa psy obronne :D

Posted

[quote name='ania90']no niewiedzialam ze az takie mi wyjdzie bo na aparacie widzialam tylko biale tlo z czarnymi plamami a na kompie jak zobaczylam efekt to zrobilam :O

bo to sa psy obronne :D
:evil_lol: dobre :evil_lol:

Posted

a tak na marginesie to Wam powiem ze oni nienawidza listonosza(nie wiem czemu)za to uwielbiaja kuriera (bo im karme i smakolyki przywozi):cool3:

he he nie ma z nimi zartow mozna zostac bez spodni na wlasne zyczenie:evil_lol:

Posted

ania90 napisał(a):
a tak na marginesie to Wam powiem ze oni nienawidza listonosza(nie wiem czemu)za to uwielbiaja kuriera (bo im karme i smakolyki przywozi):cool3:

he he nie ma z nimi zartow mozna zostac bez spodni na wlasne zyczenie:evil_lol:

:evil_lol:
Ptyś na kuriera szczeka nawet jak karmę mu przywozi :D

Posted

moi sie nauczyli juz ktory kurier im jedzenie przywozi poniewaz najczesciej kupuje w jednym sklepie i jest ten sam kurier, a na innych szczekaja;)

Posted

magdabroy napisał(a):
To już rok :crazyeye:

Sto lat dla Lolka :BIG:

Kaaasia napisał(a):
Wszystkiego Naj :tort:

dagaa111 napisał(a):
100 lat dla Lolka :)

rashelek napisał(a):
No to wszystkiego naaaj :D

dzieki:)
juz roczek mu stuknal do glowy a w zachowaniu to jest szczeniak;)
z nami jest 9mies, a mnie sie wydaje ze go niedawno przywiozlam ,a tu za nie dlugo juz rok bedzie z nami....tak samo Malwinka
za to 1lipca minie jak Bobi jest z nami juz 3lata

Posted

tak wygladal jak go przywiozlam.... kiedy on tak szybko urusl...

to byla taka malutka spokojna kuleczka ktora miescila sie w garsci z waga 900g, teraz to jest juz dorosly docierny samiec ktory nie da sobie wejsc na glowe.... ale ten czas szybko leci...
szkoda ze nie mam zdjec jak Bobi byl szczeniaczkiem.....

Posted

u moich to jakos tak spokojnie przeszlo....nic pogryzione/zniszczone nie zostalo no oprocz tego jednego razu jak pojechalam na sylwestra i Bobi zostal z moimi rodzicami w domu wtedy rozwalil wszystkie zabawki mial wtedy 10mies. Od tego czasu stwierdzilam ze psy biore zawsze ze soba na wszystkie wyjazdy;)