Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry ;)

Miłego dnia życzymy :)

unikatowydiament napisał(a):
witanko sobotnie:)

dzien dobry:)
dzisiaj jest taka duszno ze masakra ...... 30* w cieniu

magdabroy napisał(a):
Aniu, zbieraj storczyki ;) Mi doszła kolejna sztuka, także na tę chwilę mam 21 sztuk :)

jak tylko bede w sklepie to napwno jakiego znowu przywioze tylko nie wiem kiedy.....
musze jechac do centrum a tam jezdze tylko jak musze:)

Posted

Lolek uwaza ze moj dres jest najlepszy jako poduszka;)

mowilem Ci ze nie chce zadnych zdjec , a Ty znowu latasz z aparatem wiec ja Ci pokaze.... :D

a tutaj tlusty i brudny Bobi, poniewaz dopiero dzisiaj bede ich szorowac, a fotki robilam 30min temu....

Posted

magdabroy napisał(a):
W takim stadzie, to gigantem byłby już np. ONek ;) Nie potrzebujesz doga niemieckiego czy bernardyna :D

malo wymagajaca jestem a i tak mam trzy rozmiary:diabloti::eviltong:

Posted

moje to sie rozloza jak zaby zeby sie schlodzic:lol:
ale za to wczorajsza kapiel byla dla nich azylem od tych upalow:cool3: z wanny wyjsc nie chcieli :diabloti:

Posted

A Ptysiek boi się wanny za nic nie chce w niej stać :shake:
Za to kabina prysznicowa, kałuże, błotko, jeziorko i nawet oczko w ogródku to raj dla niego :D On ostatnio praktycznie co chwilę jest mokry :evil_lol:
A i jestem w szoku bo miał problem ze skórą, sucha i łupież... teraz nie kąpie go w szamponie i odpuściłam pryskanie tym sprayem. Co chwile gdzieś moczy tyłek i nieraz cały jest w ziemi, piasku a łupieżu zero.
Jak zmoknie na deszczu to futerko ma potem takie mięciutkie i fajne, że chyba zacznę myć włosy w deszczówce :D

Posted

moje to sa takie laleczki ze nawet do kaluzy wejsc nie chca, a co dopiero biegac po blotku albo deszczu:evil_lol:
oni wola czysta wode, a nie z naturalnymi dodatkami:eviltong:
Loleczkowi o dziwo problem z skora znikl, cale szczescie:p
ciekawa jestem jaka bedziemy mieli pogode na wczasach i czy chlopcy wejda do morza razem z nami :cool3:

Posted

ania90 napisał(a):
moje to sa takie laleczki ze nawet do kaluzy wejsc nie chca, a co dopiero biegac po blotku albo deszczu:evil_lol:
oni wola czysta wode, a nie z naturalnymi dodatkami:eviltong:
Loleczkowi o dziwo problem z skora znikl, cale szczescie:p
ciekawa jestem jaka bedziemy mieli pogode na wczasach i czy chlopcy wejda do morza razem z nami :cool3:

Jak nie będą chcieli wejść do morza to wstaw im wannę na plaży :D
To fajnie, że już nie ma problemów ze skórą Lolusia :)
U mnie właśnie chwilkę popadało i Ptysiek od razu na taras wyskoczył :D

Posted

wanny nie trzeba taszczyc na plaze bo jest za duza wole miske :D
u nas dalej jest duszno i nie pada oprocz niedzieli co byla ta maskara: lalo, drzewa polamane, kable po urywane(brak pradu), duzo szkod....