fiorsteinbock Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Cicho bądź i chodź: Załatwiłam nam parówkę: ...oj! od Mamy! Rozumiesz... ...(szybciej zjadł, niż sądziłam...:mdleje:) Quote
giselle4 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 czy to łzy ?czy sie posikalam hihihi ja nie moge z Karoli:) Quote
basia34 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ja jak widze Karolinke na zdjeciach to zawsze opluje monitor .Sliczna i madra dziewczynka. Quote
fiorsteinbock Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Kaj już po odjajczaniu. Pieknie sie wybudzil i szybko doszedl do siebie. Nie bardzo chcial pic za to zglodnial niesamowicie. Na wieczor dostal odrobinke got. kurczaka i do jutra basta. Jutro na zastrzyk do pana Weta i bierzemy sie za oglasznie. Ten maluch jest tak wspanialy, że gdyby nie Nuka już bym go nikomu nie oddala. Domek bedzie przeszczesliwy, majac takiego psa za Przyjaciela. Quote
iwstar58 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 foirsteinbock, fotki są naprawdę rewelacyjne. Masz śliczną córę a zdjęcia razem z Kajem.. to bajka. Wyglądają tak, jakby znali się od zawsze. Skoro Kaj tak pięknie wkomponował się to może...zastanów się z tym ogłaszaniem :evil_lol: Ja do próby ogłoszeń wybiorę innego psiaka, ale muszę najpierw nabrać umiejętności swobodnego poruszania się po portalach ogłoszeniowych. Teraz nie poszaleję, ponieważ znacznie ogranicza mnie transfer :angryy: Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 iwstar58, ja bym chetnie zostawila Kaja, wpisuje sie idealnie w nasza rodzine. Jednak przyrzeklam Tz, że nie będę go molestować aby pies został u nas na domu stałym. To był warunek abysmy zostali dt. Z moją kudłatą Mają dotrzymałam słowa i tym razem muszę :( Rodzi się miedzy czworonogiem a nami uczucie bo Kaja nie można nie pokochać :) Teraz własnie smacznie śpi na kocyku, u mnie w pracy. Zabieram go ze sobą aby pilnować po kastracji. Dzisiaj byliśmy u wetki w Bielawie, zeby zerkneła na rankę - wszystko jest w porzadku, chociaż troszkę sobie rozlizał w czasie jazdy autem kiedy zdjełam mu kołnierz. Dlatego nie ma rady, kołnierz nosi nawet w drodze do auta czym wywołuje poruszenie wśrod pieszych ;) Co jeszcze moge dodac. Każdy kto już poznał Kaja jest nim zauroczony :) Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 I tak własnie rodzi się miedzy nami uczucie, jak widac na zdjęciu - nie jest to miłość platoniczna :scared: Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 I zaczynam oglaszac: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/14081097_szukasz_psa_lagodnego_wesolego_i.html http://wroclaw.olx.pl/item_page.php?Id=216508006&ts=1308228804 Quote
fochu Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 pasujecie do siebie :) Edytko wrzucić gdzieś chłopca? Quote
basia34 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Edytko ciesze sie ze u Kaja wszystko dobrze .Dziekuje za zdjecia moich pieskow. Quote
fiorsteinbock Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 fochu napisał(a):pasujecie do siebie :) Edytko wrzucić gdzieś chłopca? Gosiu, jak masz chwile to wrzuc bez róznicy na jaki portal. Wczoraj mialam male przejscie z umieszczeniem ogloszenia na gumtree. NIe chcialo mi zaakceptowac tekstu, nie wiedziec czemu... Ale zwrocilam sie o pomoc do helpdesku i dostalam odpowiedz, iż w tekscie nie moge używac slowa "pieszczoty" - zmienilam na "glaskanie" i dopiero w takiej formie umiescili :) Qrcze, rzeczywiscie te "pieszczoty" brzmią niesmacznie. Quote
fochu Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 http://tablica.pl/oferta/kaj-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-ID9jKj.html http://www.kokosy.pl/zwierzaki/psy/29920.html na ojej czeka na moderację Quote
fiorsteinbock Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Jutro jedziemy z Kajem, lansowac sie we Wro ;) Quote
fiorsteinbock Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 [quote name='giselle4']a nowe fotki Karolki?;) A prosze, aktualne, z Azyla :) Quote
giselle4 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 chyba najmłodsza i najladniejsza....laleczka Quote
giselle4 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 za te fotki to powinnas dostac nagrode... wchodze i je ogladam Quote
basia34 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Karola jest kochana przez Nas wszystkie.Slodziak i laleczka kochana. Quote
Recommended Posts