Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaj już po odjajczaniu.
Pieknie sie wybudzil i szybko doszedl do siebie. Nie bardzo chcial pic za to zglodnial niesamowicie. Na wieczor dostal odrobinke got. kurczaka i do jutra basta.
Jutro na zastrzyk do pana Weta i bierzemy sie za oglasznie.
Ten maluch jest tak wspanialy, że gdyby nie Nuka już bym go nikomu nie oddala. Domek bedzie przeszczesliwy, majac takiego psa za Przyjaciela.

Posted

foirsteinbock, fotki są naprawdę rewelacyjne.
Masz śliczną córę a zdjęcia razem z Kajem.. to bajka.
Wyglądają tak, jakby znali się od zawsze.
Skoro Kaj tak pięknie wkomponował się
to może...zastanów się z tym ogłaszaniem :evil_lol:

Ja do próby ogłoszeń wybiorę innego psiaka,
ale muszę najpierw nabrać umiejętności
swobodnego poruszania się po portalach
ogłoszeniowych.
Teraz nie poszaleję, ponieważ znacznie ogranicza
mnie transfer :angryy:

Posted

iwstar58, ja bym chetnie zostawila Kaja, wpisuje sie idealnie w nasza rodzine. Jednak przyrzeklam Tz, że nie będę go molestować aby pies został u nas na domu stałym. To był warunek abysmy zostali dt. Z moją kudłatą Mają dotrzymałam słowa i tym razem muszę :(
Rodzi się miedzy czworonogiem a nami uczucie bo Kaja nie można nie pokochać :) Teraz własnie smacznie śpi na kocyku, u mnie w pracy. Zabieram go ze sobą aby pilnować po kastracji. Dzisiaj byliśmy u wetki w Bielawie, zeby zerkneła na rankę - wszystko jest w porzadku, chociaż troszkę sobie rozlizał w czasie jazdy autem kiedy zdjełam mu kołnierz. Dlatego nie ma rady, kołnierz nosi nawet w drodze do auta czym wywołuje poruszenie wśrod pieszych ;)

Co jeszcze moge dodac. Każdy kto już poznał Kaja jest nim zauroczony :)

Posted

fochu napisał(a):
pasujecie do siebie :)
Edytko wrzucić gdzieś chłopca?

Gosiu, jak masz chwile to wrzuc bez róznicy na jaki portal.
Wczoraj mialam male przejscie z umieszczeniem ogloszenia na gumtree. NIe chcialo mi zaakceptowac tekstu, nie wiedziec czemu... Ale zwrocilam sie o pomoc do helpdesku i dostalam odpowiedz, iż w tekscie nie moge używac slowa "pieszczoty" - zmienilam na "glaskanie" i dopiero w takiej formie umiescili :)

Qrcze, rzeczywiscie te "pieszczoty" brzmią niesmacznie.