Renata N Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='_Aga_']Czy Irvin jest w hoteliku wyprowadzany na spacery bądź puszczany na wybieg??[/QUOTE] Tam jest kilka wybiegów, panie mówią, że Irwin prawie cały czas jest na wybiegu z kilkoma psiakami. Pobiera też nauki chodzenia na smyczy, ale już tego nam nie pokazał, bo za bardzo się cieszył Quote
_Aga_ Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [quote name='Renata N']Tam jest kilka wybiegów, panie mówią, że Irwin prawie cały czas jest na wybiegu z kilkoma psiakami. Pobiera też nauki chodzenia na smyczy, ale już tego nam nie pokazał, bo za bardzo się cieszył[/QUOTE] Super :multi: Quote
tisane Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='Renata N']Świat spoza krat :lol: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/780/7f65f0721bae554bmed.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/780/3debf5ace5c3a84amed.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Ciekawe skad on ma te blizny na pyszczku , i rany na lapkach ? Nie wierze ,ze jest juz w lepszym miejscu:multi: ,zeby jeszcze trafil do kochajacego domu..mam takie marzenie .. Quote
_Aga_ Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 On jest tak cudowny, że powinien szybciutko domek znaleźć :) Reniu - odpisałaś na tego maila, który Ci wysłałam?? :) Quote
azalia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Irvinku,najszczęśliwszy bybys w swoim,kochającym domku,niech ten domek się wreszcie znajdzie. Quote
kubuśpuchatek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Szczęśliwy psiak, a co ze zdrowiem- ktoś miał wkleić wyniki badań. Quote
Trisza Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Wyniki badań zostaną dzisiaj przekazane opiekunom Irvinka.Nie martw się. Quote
kambyzesa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 witam wszystkich, wpłaciłam dzisiaj 50 zł na Irvina :) Quote
aga.k Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='kambyzesa']witam wszystkich, wpłaciłam dzisiaj 50 zł na Irvina :)[/QUOTE] dziękujemy :Rose: Quote
Trisza Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Kubuś a może przyłączysz się do osób, które pomagają adoptować psiaki z azylu?Jesteś z Tarnowa? Quote
kubuśpuchatek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='Trisza']Wyniki badań zostaną dzisiaj przekazane opiekunom Irvinka.Nie martw się.[/QUOTE] To wspaniale, że Biszkopcik- Irwinek znalazł dom dzięki Fundacji Zmieńmy Świat z Tarnowa. Widać wzięli sobie do serca moją prośbę z którą zwróciłem się do nich. Tak trzymać. [URL]http://szukamdomu.weebly.com/w-nowym-domu.html[/URL] Quote
Trisza Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Widzę,że zapanowała obsesja fundacyjna.Kubusiu Puchatku nie musisz do niej wysyłać swoich próśb bo tutaj jest tylu wspanialych ludzi na forum,którzy czują w sercach,że muszą pomagać i nie trzeba nikogo motywować ani przekonywać.Zapytalam czy i Ty się dołączysz do osób, które pomagają psiakom?Może masz jakieś domki znajome, które szukają psiaka do przygarnięcia. Quote
Fufurek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A ja niezbyt rozumiem tą stronę. Wynika z niej, że Irvinek znalazł nowy dom, a o ile wiem to jest na razie dom tymczasowy, chyba że coś pokręciłam... Quote
edek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='Fufurek']A ja niezbyt rozumiem tą stronę. Wynika z niej, że Irvinek znalazł nowy dom, a o ile wiem to jest na razie dom tymczasowy, chyba że coś pokręciłam...[/QUOTE] Irvin jest w hoteliku :) i nabiera wagi :) Quote
Fufurek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='edek']Irvin jest w hoteliku :) i nabiera wagi :)[/QUOTE] No właśnie, czyli nic się nie zmieniło. Po prostu na stronie tej Fundacji Irvin jest w zakładce psów, które znalazły nowy dom, a nie tych które są w hotelikach i dopiero czekają :) Quote
kubuśpuchatek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Byłyście bezradne, szukające pomocy, to napisałem do Fundacji i nie widzę w tym nic złego. A skoro jesteście z Fundacji, to po co się ukrywać. To przecież zaszczyt. Nie sądzę, aby ktoś kto nie ma udziału w wyciąganiu psów z Azylu i nie tylko, zamieszczał ich zdjęcia na swojej stronie internetowej. Chciłbym, abyś to Trisza wyjaśniła. Quote
Trisza Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 To ja Ci tylko wyjasniam,że działam zupełnie prywatnie jako Trisza i nic poza to.Zapewne fundacja umieściła zdjęcie Irvinka jako tego, który wyszedł z azylu. Quote
Felka z Bagien Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jak ktoś zacznie się kłócić, to nic tu nie napiszę:mad::mad::mad: Quote
Renata N Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Nigdy nie byłam, nie jestem i nie będę wolontariuszem Fundacji, a pomagam Irwinowi i innym psiakom, bo boli mnie los tych wszystkich zagubionych,porzuconych, chorych i maltretowanych zwierząt :-( Quote
tisane Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Szkoda ,ze nie ma zdjec Biszkopcika , tak jak u Badiego sa ( Quote
Trisza Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 wyniki wyszly bez zarzutu.jutro wyslane zostaną opikunce Quote
Renata N Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Wszystkie wyniki w normie! Mam nadzieję, że Irwin szybko przytyje, choć jak twierdzi jego opiekunka, przy takiej żywotności mogą być problemy z przybraniem na wadze. Quote
tisane Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Dostalam dzisiaj taka wiadomosc odnosnie Biszkopta-irvina [I]Witam! Jestem z Krakowa, zastanawiam się nad zaoferowaniem pomocy w postaci domu tymczasowego dla pieska. Jeżeli ogłoszenie jest nadal aktualne to proszę o więcej zdjęć albo o info ile pies ma mniej wiecej wzrostu i czy akceptuje koty? :) Pozdrawiam Ania [/I] Quote
tisane Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ta Pani jest zaineresowana adopcja Biszkopta na stale :D Jest z okolic Krakowa Quote
Recommended Posts