Kama83 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [FONT=Helv][SIZE=3][FONT=Helv][SIZE=3]Przepraszam za spam, ale: Potrzebny pilnie transport dla sredniej wielkosci suni. Trasa: Sosnowiec - Piekielnik. Jesli ktos moze pomoc, prosze o info na PW. [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
aga.k Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Biszkopt już w drodze wpadł do mnie do pracy napić się wody i pojechali dalej bardzo grzeczny i przyjacielski Quote
_Aga_ Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 O matko, ale wieści :loveu: Trzymam kciuki! :) Quote
_Aga_ Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 A jakbyście się wybierali do niego w odwiedziny, to ja się chętnie przyłączę ;) Quote
tisane Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 I ja :) Ale sie ciesze, ze wyszedl w koncu z tego azylu :multi::multi::multi: Nie moge sie doczekac zdjec, i relacji z jego podrozy i zachowania w nowym miejscu. Quote
Mysza2 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 W Przebieczanach na pewno będzie mu bardzo dobrze. Startuj psiaku po nowe życie Quote
Trisza Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Nabieraj siły i masy sierściuchu nasz Kochany!!!:)) Quote
Trisza Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Własnie się dowiedziałam, że dziewczyny są w nim zakochane:)).Ponoć JEST PRZEKOCHANY i cały czas jazdy rozdaje buziaki:))) Quote
Felka z Bagien Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Powodzenia na nowej drodze Biszkopciku:multi: Quote
edek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Trisza']Własnie się dowiedziałam, że dziewczyny są w nim zakochane:)).Ponoć JEST PRZEKOCHANY i cały czas jazdy rozdaje buziaki:)))[/QUOTE] Na pewno po podkurowaniu chłopaka szybko znajdzie się dla niego domek :) Quote
Felka z Bagien Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wysłałam na Biszkoptkowy "czynsz"-30PLN (10+20):loveu::loveu::loveu: Quote
Trisza Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 On musi mieć prawdziwy dom...Pomóżcie nam dziewczyny ..... Quote
edek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Trisza']On musi mieć prawdziwy dom...Pomóżcie nam dziewczyny .....[/QUOTE] ma 100 ogłoszeń na portalach mam nadzieje, że coś się ruszy :( Quote
Trisza Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dziewczyny-kumpel z boksu Biszkopta o mało nie wyrwał siatki, tak bardzo chciał być zabrany z tego miejsca...:(((.On jest na zdjęciu obok naszego szkielecika,.,... Quote
_Aga_ Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='Trisza']Dziewczyny-kumpel z boksu Biszkopta o mało nie wyrwał siatki, tak bardzo chciał być zabrany z tego miejsca...:(((.On jest na zdjęciu obok naszego szkielecika,.,...[/QUOTE] Na którym zdjęciu??? Quote
Trisza Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Na tych pierwszych w pierwszym wątku...Efra prześle inne...On wręcz błagał... Quote
Felka z Bagien Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ten czarny,taki labkowaty?Niewiele widać,ale jak dla mnie,każde czarne, gładkowłose jest labkowate.No to już!, Biszkopcikowi to się od samego początku wiodło,tylko cioteczki były ostrożne.Prosimy o foty towarzysza niedoli:mad:!Znajdą domki!:loveu: Quote
_Aga_ Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Matko... To czekam na kolejne zdjęcia....... Quote
tisane Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Trisza']Dziewczyny-kumpel z boksu Biszkopta o mało nie wyrwał siatki, tak bardzo chciał być zabrany z tego miejsca...:(((.On jest na zdjęciu obok naszego szkielecika,.,...[/QUOTE] Wlasnie sie zastanawialam , jak bedzie sie czul tamten psiak co dzielil boks z biszkoptem ..:( biedactwo.. Quote
Trisza Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Prawdopodobnie tragicznie. Siedzę i wyję,noc z głowy.Za co one tak cierpią...... Quote
tisane Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ma Ktos jakies jego zdjecia? Trzeba mu tez zrobic ogloszenia, moze do niego tez los sie usmiechnie ..? Quote
tisane Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 czy to ten psiak? [url]http://www.zsok.tarnow.pl/?662,boks-nr-ix[/url] Quote
Lilek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Za to, Trisza, że są cale miłością, oddaniem i naiwnym czekaniem na dobro. To nie jest świat dla takich psów i takich ludzi. To niemodne albo, jakby powiedzieli fashioniści, nie trendy w tym nienajlepszym ze światów. I tylko ludzie tacy jak Wy i pare jeszcze osób, które znam, ratują mnie przed zwariowaniem albo zrobieniem czegoś głupiego.Biedny psina, został sam. Oboje także siedzimy i wyjemy. Poszedł przelew na Biszkopta (Irvina?-czy zmieniłyście mu imię?)-30 zł za kwiecień. Quote
Felka z Bagien Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='tisane']czy to ten psiak? [url]http://www.zsok.tarnow.pl/?662,boks-nr-ix[/url][/QUOTE] Toż to labiszon, całą mordą.Dawajcie go na labolubnych.Intuicja mnie nie myliła.Dla mnie koniec ogona wystarczy, żeby laba rozpoznać. Quote
efra Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/740/ba721c2e02f79fe8med.jpg[/IMG][/URL] to ten Quote
Recommended Posts