Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Trisza']Zrobimy wszystko aby go zawieźć...Czy znacie kogoś z Pabianic do wizyty przedadopcyjnej??[/QUOTE]

Z Pabianic niestety nikogo nie udało mi się znaleźć. Z łodzi znalazłam: ciapuś, Borówka16, Marycha35

Posted

[quote name='Trisza']Zrobimy wszystko aby go zawieźć...Czy znacie kogoś z Pabianic do wizyty przedadopcyjnej??[/QUOTE]
Z Pabianic jest [B]dzodzo[/B], pisałam parę stron wcześniej ;)

Posted

Trisza - nie mam nigdzie tej wpłaty od Mysza2..
Poproś efrę, żeby podała raz jeszcze wszystkie wpłaty. Od samego początku. To sprawdzimy i uzupełnimy..

To dalej nie funkcjonuje jak chciałam.. No ale nic, czekam na zestawienie wszystkich wpłat.

Posted

Chyba nie, ja dopiero weszłam na dogo i przeczytałam, że ma być ten domek..

Reniu - masz adres? Jeśli tak, to napisz proszę do dzodzo, czy zrobi wizytę i podaj jej adres..

Posted

Dostałam maila w sprawie Biszkopta - jest nim zainteresowana rodzina z dwójką dzieci - 4 latka i 10 lat..

Proszą o więcej informacji..

I nie wiem co napisać??

Posted

Nie mam adresu Ani z Pabianic, Ania ma do mnie dzwonić pod koniec tygodnia. Trochę się boję, bo tam też jest już psiak, a jak nie dogadają się jak Badi i Suri? Poza tym teren koło domu nie jest jeszcze ogrodzony. Biszkopt wymaga dokładnych badań mogących wyjaśnić jego chudość i każdy zainteresowany musi mieć tą świadomość, a także i tą, że pies z azylu potrzebuje czas na aklimatyzację i może mieć z nią problemy, a do tego Biszkopt cały czas gania po kojcu. Nie wyobrażam sobie zamknięcia go w bloku. On jest zdecydowanie większy niż Badi.

Posted

[quote name='Renata N']Nie mam adresu Ani z Pabianic, Ania ma do mnie dzwonić pod koniec tygodnia. Trochę się boję, bo tam też jest już psiak, a jak nie dogadają się jak Badi i Suri? Poza tym teren koło domu nie jest jeszcze ogrodzony. Biszkopt wymaga dokładnych badań mogących wyjaśnić jego chudość i każdy zainteresowany musi mieć tą świadomość, a także i tą, że pies z azylu potrzebuje czas na aklimatyzację i może mieć z nią problemy, a do tego Biszkopt cały czas gania po kojcu. Nie wyobrażam sobie zamknięcia go w bloku. On jest zdecydowanie większy niż Badi.[/QUOTE]

To ta Pani Ania mieszka w bloku czy w domu, bo piszesz o nieogrodzonym terenie ??? Trzeba jej uświadomić, że pis na początku może uciekać. I najlepiej byłoby tak na wszelki wypadek poszukać tam w okolicy hotelik gdyby nie dogadał sie z tym psem.
UWAŻAM ŻE POWINNIŚMY ZBIERAĆ STAŁE DEKLARACJE NA HOTELIK I SZUKAĆ HOTELIKU. STRASZNIE SIĘ TO WSZYSTKO PRZECIĄGA A BIEDAK CORAZ CHUDSZY. PANI ANIA MA DZWONIĆ DOPIERO W PIĄTEK, POTEM WIZYTA, POTEM TRANSPORT Z 2 TYGODNIE TAM JESZCZE BĘDZIE MUSIAŁ SIEDZIEĆ :(

Posted

[quote name='Trisza']Widziałam go dzisiaj w programie tv we wzmiance o kwescie na rzecz azylu..W rzeczywistości jego boki się zapadają, pod spodem rysuje się dokładna anatomia żeber....:(((. Błagamy o wsparcie.Trzeba go wyciągnąć![/QUOTE]

Miałaś racje Trisza, to największa akcja na rzecz bezdomnych zwierząt z tarnowskiego Azylu.

[URL]http://www.zseo-tarnow.neostrada.pl/news.html[/URL]

i mały cytat ze strony szkoły;
''W dniach [B]24-27 marca b.r.[/B] odbędzie się VI-ta Tarnowska Akcja Charytatywna [B]"Przemów ludzkim gestem"[/B], której celem jest zebranie karmy oraz wolnych [IMG]http://www.zseo-tarnow.neostrada.pl/gif/pies.gif[/IMG] datków pieniężnych na rzecz bezdomnych zwierząt ze schroniska "Azyl" w Tarnowie.
Organizatorem akcji jest nasza szkoła. Wolontariusze będą kwestować w największych tarnowskich centrach handlowych.
"Przemów ludzkim gestem" to największa akcja charytatywna na rzecz zwierząt w Polsce.

Jaka wspaniała akcja - może inne miasta wezmą przykład z Tarnowa.

Posted

Matko, już nie pamiętam, kto robi bannerki, ale poszukam..

Za niego w Przebieczanach byłaby kwota ok. 400 zł.. 350 zł miało być za sunię troszkę chyba mniejszą od niego..

Posted

Czyli trzeba liczyć 400zł za miesiąc to brakuje nam 170 stałych deklaracji. Wydaje mi się, że przydałoby sie dopisać w tytule, że brakuje tyle deklaracji :(

Posted

[quote name='_Aga_']Matko, już nie pamiętam, kto robi bannerki, ale poszukam. [/QUOTE]
tu robią banerki
[url]http://www.dogomania.pl/threads/107456-Banerki-i-FILMIKI-dla-potrzebuj%C4%85cych-ps%C3%B3w-od-zaraz!-D[/url]

Posted

Czy skontaktowałyśie się juz z kimś z Pabianic?Jesli nie, to ja mogę skontaktować się z Piechcią15. Poza tym, nie wiem, jak wiozłybyście Biszkopta, ale ja mieszkam pod Sochaczewem, więc od Sochaczewa do Pabianic mogę przewieźć go na swój koszt. Nie bardzo mogę jechać w dalekie trasy, bo mam swoich diabełków dużo i TZ-a z nieco nadszarpniętym zdrowiem, więc nie mogę zostawiać tego całego kramu na długo, ale przynajmniej o tyle mniej pieniędzy będziecie musiały wyłożyć.

Posted

Super byłoby!Gdyby ta dziewczyna podjechała do tej pani zainteresowanej Biszkoptem, zobaczyła co i jak, porozmawiała, zobaczyła warunki a wtedy będziemy mieć jasność co do przygotowania transportu do Ciebie:)