Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co zaznaczasz? Nolci już nie ma...Muszę się w końcu zebrać i te kilka ostatnich zdjęć wstawić.Lejeczka nie wstawiłam też jeszcze, a odszedł 8 pażdziernika, codziennie chodzimy je odwiedzać.

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maja602']Przepraszam, że tu wklejam wątek tej kruszyny, ale wiem że w ratowaniu Noli brały udział osoby, które lubią właśnie takie drobiażdżki. Może ktoś zechce pomóc Smykowi.

http://www.dogomania.pl/threads/212075-Mój-Pan-umarł...ja-też-chcę...-(/page2

Byłam już na wątku Smyka, maja602.Trafiłam od Budrysek.Niestety, mój Edi, nie toleruje inne samce, nawet te, które spotyka tylko na spacerkach.Poza tym, Smyku, to młody pies.Ja biorę tylko kilkunastoletnie, najlepiej ślepe, głuche i jeszcze chore.Smyku jest za młody i za zdrowy, jak dla mnie.Takie małe i młode szybko znajdują domki i tego Smykowi życzę.

Posted

maja602 napisał(a):
Może ktoś, kto tu zagląda zauważy maluszka?

Masz rację, ale chyba już nikt nie zagląda do umarłego psa.Jak dam jej ostatnie zdjęcia to zaglądną, te osoby, ktore miały moją Nolunię w substrykcji.

Posted

maja602 napisał(a):
Smyk to atrakcyjny chłopaczek. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom. Będę go promować.

Też mam taką nadzieję, dla Smyku..Atrakcyjny ze względu na swoje umaszczenie, no i malutki.Takie szybciej znajdują domki.

• 5 months later...