Isadora7 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jestem po ponad godzinnej rozmowie z Basią... a właściwie monologu Basi z zachwytami, ochami, achami w temacie Rity. Basia stwierdziła, że jest piękniejsza niż na zdjęciach, że ma bardzo dużo zachowań jamniczych. No a tu Basia się nie myli całe życie miała 100procentowe jamniki więc je doskonale zna. Rita teraz leży w ślicznej wiklinowej budce i bardzo jej się podoba. No i jesteśmy umówione na niedzielę na sesję zdjęciową :) Quote
bianka0 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Czyli już weszła do budki :evil_lol: Proszę o baaaaardzo dużo zdjęć :modla: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [FONT=Arial Black]UWAGA[/FONT] z ostatniej chwili Rita wywala się kołami do gór[SIZE=4]y, daje brzunio do miziania. :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Andzike Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Słodki brzunio :D :D :D Myślę, że ta wiadomość powinna być jutro we wszystkich gazetach!!! Quote
bianka0 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Andzike napisał(a):Słodki brzunio :D :D :D Myślę, że ta wiadomość powinna być jutro we wszystkich gazetach!!! A przynajmniej w gazetach stołecznych :diabloti: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 No ja nie wiem czy u Basi już niem a ekipy telewizyjnej. Rozmawiałyśmy dobrze ponad godzinę. Ledwio odłożyłam słuchawkę ... Basia zadzwoniła żeby mnie poinformować dodając że dwukrotnie. Aha i nie wiem ale chyba powinnam powtórzyć że Rita jest bardzo piękna i mądra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
handzia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Isadora7 napisał(a):I te kolory są najpiękniejsze :) Zgadzam się:) też uwielbiam psy w tym kolorze :loveu: Boże jak ta Rita dobrze trafiła. Pomyśleć, że jeszcze całkiem niedawno siedziała w ciasnej klatce :shake:, a tu nagle dzięki Biance tak jej się poszczęściło:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
as_ko Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 handzia napisał(a):Zgadzam się:) też uwielbiam psy w tym kolorze :loveu: Boże jak ta Rita dobrze trafiła. Pomyśleć, że jeszcze całkiem niedawno siedziała w ciasnej klatce :shake:, a tu nagle dzięki Biance tak jej się poszczęściło:bigcool::bigcool::bigcool: Super się maliźnie trafiło :) Oj siedziała handziu i to od stycznia ubiegłego roku :( Quote
bianka0 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 handzia napisał(a): Pomyśleć, że jeszcze całkiem niedawno siedziała w ciasnej klatce :shake:, a tu nagle dzięki Biance tak jej się poszczęściło:bigcool::bigcool::bigcool: Handziu, szczęście Rity to praca zespołowa. :lol: As_ko, nellyduży, E-S, funia, Isadora, Teresz10 :loveu: Bez ich pomocy nic by się nie udało :p Quote
bianka0 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Zapraszam na bazarek dla jamnikowatych.:bigcool: Miał być też dla Rity, ale uciekła do domu. http://www.dogomania.pl/threads/205294-JAMNICZA-SPI%C5%BBARNIA-reaktywacja.-Dla-INKI-MELVINA-i-LIROJA-do-17.04.-godz.22. Quote
teresz10 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 W schronie w Zamościu widziałam taka rudziznę jak Rita która wiozłam...może ktos z Zamoscia moze cos o niej napisac? Jak brałam Lilkę to już miałam w samochodzie Ritę a tu patrzę Rita nr2 w schronie - jak bliźniaczka. Quote
E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='teresz10']W schronie w Zamościu widziałam taka rudziznę jak Rita która wiozłam...może ktos z Zamoscia moze cos o niej napisac? Jak brałam Lilkę to już miałam w samochodzie Ritę a tu patrzę Rita nr2 w schronie - jak bliźniaczka. Teresz, strasznie Ci dziękuję za pomoc w transporcie !!!:loveu: O Ricie 2 wspomniała Handzia: [quote name='handzia']Kochane cieszę się bardzo, że Ritka ma nowy domek, a do tego jeszcze taki wspaniały i wyjątkowy :loveu:. Pozwolę sobie wstawić zdjęcia naszej zamojskiej suni podobnej do Rity, może jakaś sąsiadka albo znajoma p. Basi zobaczy:cool3: może zechce mieć takie samo szczęście w domu? Ale nic więcej o niej nie napisała ... pewnie sama niewiele się dowiedziała. Sądzę, że gdyby zamojskie dziewczyny założyły jej wątek i zainteresowały się małą, to poszłaby do domu równie szybko jak Lidzia http://www.dogomania.pl/threads/204104-Minisunia-Lidzia-vel-Abi-vel-Plamka-ju%C5%BC-we-w%C5%82asnym-domku!-Po-jednym-dniu-w-DT!/page5 Tylko skoro w przypadku Lidzi mobilizacja zamojska do założenia jej choćby tylko wątku trwała 2 mies i gdyby nie Piranha i Lady to w ogóle nic by z tego nie było, to wiesz ... ja w takie błyskawiczne akcje nie wchodzę, bo szlag mnie trafia. Quote
handzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='teresz10']W schronie w Zamościu widziałam taka rudziznę jak Rita która wiozłam...może ktos z Zamoscia moze cos o niej napisac? Jak brałam Lilkę to już miałam w samochodzie Ritę a tu patrzę Rita nr2 w schronie - jak bliźniaczka. Sunia jest od niedawna w schronie. Zwróciłyśmy na nią uwagę z Funią jak była jeszcze na kwarantannie. Jest bardzo podobna do Rity, może deczko trochę bardziej kudłata, dlatego ją tu wstawiłam:) Skoro Rita tak szybko znalazła dom, to może ta piękność też ma szansę. Sunia ma już własny wątek, zapraszam :) http://www.dogomania.pl/threads/2052...dzie-happy-end Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A teraz mega sesja zdjęciowa, nie przerywać dopóki nie powiem STOP :) w swojej budce z przytulakiem-krówką która dostała z darów dla jamników. cześć Isadora jestem Rita dobra pójdę na chwilę do siebie wróciłam, ale powiedz proszę czy nie jestem piękna? nie ma to jak w kuchni pilnować interesu Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 a może by tak na balkon? to spanko Rity bez Rity chwilowo, ale od pierwszego dnia jej się spodobało a ja mam balkon, a ja mam balkon :):):):) Pancia masz coś do żarełka? ech to nie było żarełko Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Wiesz Isadora, coś ci opowiem... Pani szykowała sałatkę i postawiła na stole i wiesz ja sprawdziłam, że jest dobra. Wskoczyłam na stół i zaczęłam ją szamać. Wiesz ja tak z troski... jasne smyrdaj, miziaj tego nigdy za dużo no to która pierwsza wchodzi - Pani czy ja? Kuchnia to najlepsze miejsce w mieszkaniu, głównie wtedy gdy Pancia coś tam szykuje :) Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Może cos dorzucą do miseczek? ile mam czekać? czekam przy lodówce noooo cos niosą Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Nie ma jak u Pani na rąsiach przy balkonie lubię to miejsce Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Przytulak krówka prezent od jamnika Emira Bezeta z Torunia - dla jamnisiów w potrzebie i podpasowało, można robić szarpanko, tłamszonko, polowanko Zobacz Isadora jakiego mam odblaska Pancia teraz mnie zobaczysz w ciemnościach. Kamizelka odblaskowa to prezent ode mnie Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Isadora bardzo proszę mój brzunio do twojej dyspozycji, cóż to dla mnie kołami do góry :) No co fajnie jest prawda? No żeby nie było wątpliwości czyja budka Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 a i sprawdzić brzegi bo może jadalne... no i co prawda, że mam fajnie? Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 za uszczelkę przy drzwiach wejściowych też lubię robić A ja od siebie dodam, że dawno nie widziałam tak pogodnej, tak kontaktowej sunieczki. Psiaka który jest zaledwie chwile w domu. Natychmiast jak przyszłam było podawanie łapki, buziaki, przytulaki. Rita już zjednała sobie wszystkich w okolicy, nie ma osoby która by nie zachwycała się Ritą. Jej spojrzenie, jej niespotykane umaszczenie, jest przytulna, ale nie nachalna. Taka dystyngowana psia dama. Nie szczeka, olewa szczekaczy "zadrzwiowych". Do ludzi i do psów bardzo, bardzo przyjazna, uwielbia dzieci. A teraz zachwycać się proszę Ritą :):):) Quote
Recommended Posts