Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie zdawalam sobei sprawy, ze ona taka malutka jest... normalnie przenajslodsza ze slodyczy :loveu: Cudenko kochane :loveu: Strasznie sie ciesze, ze malutka jest pod tak dobra opieka, bo gratka z niej nielada i pewnie wieleu psycholi jeszcze zadzwoni w jej sprawie... zakochana jestem po uszy :loveu:

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ageralion']Nie zdawalam sobei sprawy, ze ona taka malutka jest... normalnie przenajslodsza ze slodyczy :loveu: Cudenko kochane :loveu: Strasznie sie ciesze, ze malutka jest pod tak dobra opieka, bo gratka z niej nielada i pewnie wieleu psycholi jeszcze zadzwoni w jej sprawie... zakochana jestem po uszy :loveu:[/QUOTE]
Malutka jest, specjalnie wstawiłam zdjęcie ze mną aby było porównanie, jestem wielką bestią jakieś 163;)
Maszo studentów rozgarniętych nie dostrzegłam niestety:roll:
Tequila dostała prezent od jej lekarza pudełko karmy RC dla szczeniaków:cool3:

Posted

[quote name='MaDi']Malutka jest, specjalnie wstawiłam zdjęcie ze mną aby było porównanie, jestem wielką bestią jakieś 163;)
[B]Maszo studentów rozgarniętych nie dostrzegłam niestety[/B]:roll:
Tequila dostała prezent od jej lekarza pudełko karmy RC dla szczeniaków:cool3:[/QUOTE]

Hihihihi, przypomniała mi sie rozmowa na piątkowej imprezie :lol:

Posted

[quote name='ladySwallow']Hihihihi, przypomniała mi sie rozmowa na piątkowej imprezie :lol:[/QUOTE]
Nic sobie nie przypominam:diabloti:

Posted

Tekila jest coraz śmielsza. Najlepsze akcje są przy podawaniu kroplówek. Nie dość, że codziennie zakładamy nowe wenflony, bo mała z pasją je wygryza (będąc w kołnierzu), to robi milion niepotrzebnych ruchów podczas nawadniania. Przynoszę jej zawsze królika, piłki i poduchy, żeby miała sie czym zająć, ale i tak kręci się jakby miała owsiki w doopie :evil_lol:
Jutro idę z Dzieckiem do Pana Od Łap. Jeśli będzie miał chwilę, to założymy opatrunek na łapki. Te łapy nie są bolesne, Tequila radzi sobie z nimi nieźle, chociaż problem pojawia się przy schodzeniu w dół po schodach. Przód jest wiele niższy i sunia nie czuje się zbyt stabilnie.
Studenci faktycznie nie są zbyt lotni, ale liczę, że dadzą malej tabsy wieczorem i wyprowadzą na spacer. Dziś na 3 spacerach, za każdym razem sioo było w trawkę :cool3:

Posted

Dzisiaj wyszło małe nieporozumienie odnośnie spaceru z Tequilą- Merys miała ją odwiedzić. Na klinikach obsługa zaniepokoiła się obcym nowym człowiekiem i był problem z wyprowadzeniem suni. Już na szczęście wszystko sobie wyjaśniliśmy.
Żeby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości, Dziecko będę wyprowadzać ja i MaDi. A gdyby ktoś chciał ją odwiedzić, niech daje znać-umówimy się na wspólny spacer ;)

Posted

Kilka fotek Ślicznotki z dzisiaj:

1. [url]http://img812.imageshack.us/img812/3769/zdjcie0130l.jpg[/url]
2. [url]http://img189.imageshack.us/img189/6699/zdjcie0128fu.jpg[/url]
3. [url]http://img88.imageshack.us/img88/5500/zdjcie0126b.jpg[/url] (Tequila w swoim zywiole ^^)

Posted

A cóż to za psina na trzeciej fotce? Mam jakieś objawy choroby psychicznej chyba - wszędzie widzę swojego psa! :evil_lol:

Posted

Hahaha to moja Beti. Widze, ze na zdjeciu to Twoj piesek? Jak blizniaki wygladaja.
Kiedys na stronie UWAGI znalazlam zdjecie psiaka ktory byl kropla w krople taki jak moja Beti. Nie moglam roznicy znalezc i uwierzyc w to co widze ^^

Posted

[quote name='Merys']Hahaha to moja Beti. Widze, ze na zdjeciu to Twoj piesek? Jak blizniaki wygladaja.
Kiedys na stronie UWAGI znalazlam zdjecie psiaka ktory byl kropla w krople taki jak moja Beti. Nie moglam roznicy znalezc i uwierzyc w to co widze ^^[/QUOTE]

O kurna, musimy się na jakiś spacerek ustawić w Lublę :grins: Zuzulindę moją można obejrzeć klikając w link "ZU" w mojej sygnaturce - zapraszam ;)

Posted

Tekila dała dziś popalić sobie i nam na spacerze. Myślałam, że jak odwiedzą nas goście (Merys plus jej ekipa) to dziewczę okaże trochę powagi i opanowania, a tu figa! Biegała jak opętana strasząc skromną psinę Merys. Prawdziwa z Tequili diablica.
Jutro wdrażamy nowe leki. Pójdziemy też do Pana Od Łap, bo dziś go nie zastaliśmy.

Posted

Evel, śliczna ta Zuza! Bardzo podobna z pyszczka do mojej, tylko troche bardziej brazowa. Moja to czarnula tylko ogon od dolu bialy. Ciesze sie ze ja przygarnelas. :)

No Tequila dzisiaj ostro baraszkowala. Bylo sie z czego posmiac. Trzymam kciuki aby nowa kuracja przyniosla lepsze efekty. Takie chore ma te lapki, a rzuca nimi na lewo i prawo ^^

Posted

Teqiula ma już opatrunek. obejmuje obie przednie łapy i część klatki piersiowej. nie wygląda to zbyt ciekawie, ale mam nadzieję, że sunia szybko się przyzwyczai i da to jakis efekt