ageralion Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Nie zdawalam sobei sprawy, ze ona taka malutka jest... normalnie przenajslodsza ze slodyczy :loveu: Cudenko kochane :loveu: Strasznie sie ciesze, ze malutka jest pod tak dobra opieka, bo gratka z niej nielada i pewnie wieleu psycholi jeszcze zadzwoni w jej sprawie... zakochana jestem po uszy :loveu: Quote
adav Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ja też się zakochałam w niej. Po pierwszym postaram się jakoś małą wspomóc, bo teraz juz nie dam rady :( Quote
MaDi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 [quote name='ageralion']Nie zdawalam sobei sprawy, ze ona taka malutka jest... normalnie przenajslodsza ze slodyczy :loveu: Cudenko kochane :loveu: Strasznie sie ciesze, ze malutka jest pod tak dobra opieka, bo gratka z niej nielada i pewnie wieleu psycholi jeszcze zadzwoni w jej sprawie... zakochana jestem po uszy :loveu:[/QUOTE] Malutka jest, specjalnie wstawiłam zdjęcie ze mną aby było porównanie, jestem wielką bestią jakieś 163;) Maszo studentów rozgarniętych nie dostrzegłam niestety:roll: Tequila dostała prezent od jej lekarza pudełko karmy RC dla szczeniaków:cool3: Quote
LadyS Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='MaDi']Malutka jest, specjalnie wstawiłam zdjęcie ze mną aby było porównanie, jestem wielką bestią jakieś 163;) [B]Maszo studentów rozgarniętych nie dostrzegłam niestety[/B]:roll: Tequila dostała prezent od jej lekarza pudełko karmy RC dla szczeniaków:cool3:[/QUOTE] Hihihihi, przypomniała mi sie rozmowa na piątkowej imprezie :lol: Quote
MaDi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 [quote name='ladySwallow']Hihihihi, przypomniała mi sie rozmowa na piątkowej imprezie :lol:[/QUOTE] Nic sobie nie przypominam:diabloti: Quote
Masza4 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tekila jest coraz śmielsza. Najlepsze akcje są przy podawaniu kroplówek. Nie dość, że codziennie zakładamy nowe wenflony, bo mała z pasją je wygryza (będąc w kołnierzu), to robi milion niepotrzebnych ruchów podczas nawadniania. Przynoszę jej zawsze królika, piłki i poduchy, żeby miała sie czym zająć, ale i tak kręci się jakby miała owsiki w doopie :evil_lol: Jutro idę z Dzieckiem do Pana Od Łap. Jeśli będzie miał chwilę, to założymy opatrunek na łapki. Te łapy nie są bolesne, Tequila radzi sobie z nimi nieźle, chociaż problem pojawia się przy schodzeniu w dół po schodach. Przód jest wiele niższy i sunia nie czuje się zbyt stabilnie. Studenci faktycznie nie są zbyt lotni, ale liczę, że dadzą malej tabsy wieczorem i wyprowadzą na spacer. Dziś na 3 spacerach, za każdym razem sioo było w trawkę :cool3: Quote
MaDi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Dzięki takim psiakom studenci nabiorą doświadczenia i jeszcze się wyrobią;) Sikanie owszem było na spacerkach. Quote
Masza4 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Dzisiaj wyszło małe nieporozumienie odnośnie spaceru z Tequilą- Merys miała ją odwiedzić. Na klinikach obsługa zaniepokoiła się obcym nowym człowiekiem i był problem z wyprowadzeniem suni. Już na szczęście wszystko sobie wyjaśniliśmy. Żeby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości, Dziecko będę wyprowadzać ja i MaDi. A gdyby ktoś chciał ją odwiedzić, niech daje znać-umówimy się na wspólny spacer ;) Quote
Merys Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 A moral z tej historii taki, ze psinka ma bardzo dobra i troskliwa opieke :) Quote
adav Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Szkoda, że mieszkam tak daleko :( - chętnie bym ją odwiedziła. Quote
pelaodrudego Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ...cudna jest ta mała...ludzie maja nie po kolei, aż trudno uwierzyć, co za pomylency !!! jest ona na fb? Quote
Merys Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Tak ma, tutaj link : [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=178646535515491[/url] Quote
pelaodrudego Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Udostępniam komu mogę...to jest skandal...XXI wiek i taka indolencja !!! Quote
Merys Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Kilka fotek Ślicznotki z dzisiaj: 1. [url]http://img812.imageshack.us/img812/3769/zdjcie0130l.jpg[/url] 2. [url]http://img189.imageshack.us/img189/6699/zdjcie0128fu.jpg[/url] 3. [url]http://img88.imageshack.us/img88/5500/zdjcie0126b.jpg[/url] (Tequila w swoim zywiole ^^) Quote
evel Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 A cóż to za psina na trzeciej fotce? Mam jakieś objawy choroby psychicznej chyba - wszędzie widzę swojego psa! :evil_lol: Quote
Merys Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Hahaha to moja Beti. Widze, ze na zdjeciu to Twoj piesek? Jak blizniaki wygladaja. Kiedys na stronie UWAGI znalazlam zdjecie psiaka ktory byl kropla w krople taki jak moja Beti. Nie moglam roznicy znalezc i uwierzyc w to co widze ^^ Quote
evel Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Merys']Hahaha to moja Beti. Widze, ze na zdjeciu to Twoj piesek? Jak blizniaki wygladaja. Kiedys na stronie UWAGI znalazlam zdjecie psiaka ktory byl kropla w krople taki jak moja Beti. Nie moglam roznicy znalezc i uwierzyc w to co widze ^^[/QUOTE] O kurna, musimy się na jakiś spacerek ustawić w Lublę :grins: Zuzulindę moją można obejrzeć klikając w link "ZU" w mojej sygnaturce - zapraszam ;) Quote
Masza4 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Tekila dała dziś popalić sobie i nam na spacerze. Myślałam, że jak odwiedzą nas goście (Merys plus jej ekipa) to dziewczę okaże trochę powagi i opanowania, a tu figa! Biegała jak opętana strasząc skromną psinę Merys. Prawdziwa z Tequili diablica. Jutro wdrażamy nowe leki. Pójdziemy też do Pana Od Łap, bo dziś go nie zastaliśmy. Quote
Merys Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Evel, śliczna ta Zuza! Bardzo podobna z pyszczka do mojej, tylko troche bardziej brazowa. Moja to czarnula tylko ogon od dolu bialy. Ciesze sie ze ja przygarnelas. :) No Tequila dzisiaj ostro baraszkowala. Bylo sie z czego posmiac. Trzymam kciuki aby nowa kuracja przyniosla lepsze efekty. Takie chore ma te lapki, a rzuca nimi na lewo i prawo ^^ Quote
Masza4 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Teqiula ma już opatrunek. obejmuje obie przednie łapy i część klatki piersiowej. nie wygląda to zbyt ciekawie, ale mam nadzieję, że sunia szybko się przyzwyczai i da to jakis efekt Quote
LadyS Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Widziałam zdjęcie, MaDi mi wysłała - mały terminator ;) Quote
MaDi Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Terminaor na wieczornym spacerze brykał jak oszalały:) Quote
Recommended Posts