Jump to content
Dogomania

Lila - mix ratlerka / pinczerka - 4,5 kg sunia już w NOWYM DOMKU!

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bianka0 napisał(a):
Na reszcie mam chwilę czasu, żeby zajrzeć do drugiej panienki. Ale widzę, że chyba nie będą razem mieszkały u funi.:cool3:

Może przez chwilkę ?
Dostały ode mnie dzisiaj kostki wołowe i suszone mięso jagnięce.
Lila wykąpana.

Posted

E-S napisał(a):
Może przez chwilkę ?
Dostały ode mnie dzisiaj kostki wołowe i suszone mięso jagnięce.
Lila wykąpana.

A Rita dalej śmierdząca :cool3:
Biedna as_ko :shake:

Posted

bianka0 napisał(a):
A Rita dalej śmierdząca :cool3:
Biedna as_ko :shake:

No kurcze myślałam, żeby i ją wykąpać ... ale te szwy jej :( za świeże to wszystko.

Posted

Mam nadzieję że Pani nie będzie dzwonić wieczorem, bo z okazji urodzin mojego TŻa idziemy dzisiaj na koncert :) od godz. 18 i nie odbiorę.
Lilka to bardzo fajny piesek gotowy do adopcji, trzeba pamiętać tylko o tych oczkach, żeby zakraplać kropelki. Bardzo ładnie załatwia się na dworze i dosyć często. Jest wychudzona i strasznie rzuca się na jedzenie, najchętniej zjadłaby swoją porcję i porcję Rity, ale daje się jej dość często a mniej, bo ona połyka a nie jje :(

Jak byłyśmy u weta to obszczekiwała wszystkie psy większe od siebie, natomiast na spacerach mogą koło niej przechodzić Labradory i inne i ona na nie nie reaguje, nie mieliśmy bliskiego spotkania z takim psem, ale cieszy mnie że nie jazgoli na wszystko dookoła. Natomiast nie wiem jak ona będzie reagować na koty, gołębiami w przeciwieństwie do Rity się interesuje.

Co do dzieci to mi wczoraj takiego wstydu narobiła, bo szedł dziadek z ok 3 letnim wnuczkiem no i Lilka się bardzo ucieszyła na widok chłopca, a więc ją puściłam do niego żeby się przywitała, a ta z rozpędu podleciała i skoczyła na malucha tak że prawie się przewrócił, dziadek chłopca zabił mnie wzrokiem, więc szybko odeszłyśmy. Tak wygląda stosunek Lilki do dzieci :D

Posted

Lilaczek ma sie bardzo dobrze ( przeciwnie do swojej koleżanki :shake:).Jest kochana i przytulasna .Bardzo garnie się do człowieka . W kupie były ogromne ,grube robale :-o( ciekawe ,której to laski ...).Apetycik ma gigantyczny ,ale to dobrze bo az skóra cierpnie jak ja głaskam taka chuda ..Przytyje szybko .Dzisiaj zjadła suchą rano a wieczorkiem gotowane .
Jest sprytna i szybka jak wiewiórka .:evil_lol:

Posted

Funiu Lilka nadal inne psy obszczekuje?
Ja jestem bardzo ciekawa jak ona będzie się zachowywać puszczona z innymi psami na wybiegu już po kwarantannie, bo na spacerach inne psy ją kompletnie nie interesowały w przeciwieństwie do ludzi. Z Rita się dogadywałą, tylko przy jedzeniu był problem, jak Lilka próbowała wsunąć nie tylko swoją ale i Rity miskę.

Posted

funia napisał(a):
miałam juz drugi tel w spr.suni.Okolice Cieszyna swój domek .Bardzo miła pani ,maz i córka .Kupili juz karmę dla niej....Zaraz dzwonie do As-ko

Czy to ten Cieszyn na granicy z Czechami? to drugi kraniec Polski :-o

EDIT: Funiu nigdzie nie zadzwonię :placz: właśnie próbowałam do Ciebie, ale zbrakło kasy na koncie (tel na kartę) zostało mi wysyłanie smsów.