Jump to content
Dogomania

Lila - mix ratlerka / pinczerka - 4,5 kg sunia już w NOWYM DOMKU!

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][SIZE=4]LILKA

Lila to około roczna sunia ze schroniska w Puławach. Sunia waży ok 4,6 kg i jest na prawdę niewielka. W tej chwili jest u mnie w Lublinie, ale jutro jedzie do Zamościa do hoteliku do Funi.

[/FONT]
[FONT=Arial]Lilka została wysterylizowana. Była na przeglądzie u weta w Lublinie. Potraktowaliśmy ją Fiprexem. Przyplątało się jakieś zapalenie spojówek i sunia dostaje kropelki, ale po za tym jest zdrowa, nie ma żadnych oznak chorobowych.[/FONT]
[FONT=Arial]
Lilka jest pełna energii, wskakuje gdzie się da, jak przyjechała obleciała całe mieszkanie, wsadziła łeb do śmietnika, zaglądała do pralki i wskoczyła do wanny :stupid:
Jest wielką przylepą, na spacerach bardzo garnie się do ludzi, jak widzi dzieci to merda ogonkiem i od razu chce do nich lecieć, zero agresji w stosunku do człowieka. Na większe pieski szczeka, z takimi jej wielkości się dogaduje, ale np. jak dałam dzisiaj rano pannom gryzaki żeby się czymś zajęły to Lila warczała na Ritę jak ta podchodziła do niej bliżej niż na metr, ale jest to spowodowane tym, że ona jest wychudzona i bardzo rzuca się na jedzenie. Nieźle chodzi na smyczy. W samochodzie na początku wariuje a potem się uspokaja i też leży. Nie znam jej stosunku do kotów.[/FONT]

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='E-S']4.600 waży w rynsztunku i przed rzyganiem w aucie !
Popraw ! :D :D :D[/QUOTE]
Poprawiłam :D malizna śpi pod stolikiem właśnie.

Posted

[quote name='Javena']DO KOGO MAM PODAC NAMIARY.? Może sie uda i nie trzeba bedzie ją wieżć do Zamoscia.[/QUOTE]

Javena odbeirz swojego maila ! wysłałam wszystko.

Posted

[quote name='Javena']Meil wysłany był 16 ,53 min a dopiero teraz dotarł.Przed 10 -ma minutami.[/QUOTE]

Wiem, to onet ... :(
Już jak Boga kocham nie wiem gdzie sobie konto mailowe zakładać, żeby normalnie działało ...

Posted

[quote name='Javena']Wysłała P. Oli zdjecia i nr. tel. Zobaczymy?[/QUOTE]

Zobaczymy :)
Lila ma przesłodki pynio :)
A test na chomiki ? Niepotrzebny ? :D

Posted

Mysle ,że skoro nie zadała takiego pytania i ma w domu psa,to może nie jest potrzebny.

Pysio prześliczny i jestem pewna ,ze pare ogłoszeń i piesio ma dom .Jak ogłosiłam ratlerka z Warszawy ,to nie nadażałam odbierac meili.:)

Posted

[quote name='Javena']Mysle ,że skoro nie zadała takiego pytania i ma w domu psa,to może nie jest potrzebny.[/QUOTE]

Bo Katarzynek z bloku naprzeciwko As-co ma szczurki, też gryzonie, nie ? To jakby co można sprawdzić.

Posted

[quote name='Javena']ZOBACZYMY CZY SIĘ ZDECYDUJE. p. Ola mieszka w Łodzi ,to trochę jest drogi do Lublina.[/QUOTE]
No to ma czas do jutra wieczór żeby się zdecydować, ciekawe czy coś z tego będzie.

Posted

Javena napisał(a):
ZOBACZYMY CZY SIĘ ZDECYDUJE. p. Ola mieszka w Łodzi ,to trochę jest drogi do Lublina.

Tak się składa, że będę jechać do Łodzi. Mam szkolenie w Kołobrzegu, w Łodzi jestem 6 kwietnia.

Posted

Javena napisał(a):
Pani Ola próbowała sie dodzwonic ,ale nr jest zły .Do Asi. Odebrał jakiś pan.

Kurna ... mam nowy aparat telefoniczny ... zaraz jeszcze raz wyślę to, co mam ...

Posted

Jeszcze jedno, bo to ważne - suczki dzisiaj mają założone obroże beaphar p-ko kleszczom i pchłom, ważność obroży - 8 miesięcy od dzisiaj !!!

Posted

Javena napisał(a):
P.Ola ma dzwonić jutro. Pyta ,czy ktoś będzie robił wizyte przed adopcyjną.

Jeśli w Łodzi to Rita60