przyjaciel_koni Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Ania-tygrysiczka']Tak agusiazet,dam go do hoteliku,ten mały naprawde calkowicie sobie nie radzi.A poza tym boje sie o niego.Jest zbyt ufny,juz pare razy ktos go skopal... Kiedy byl tylko z Rokim,byl w miare bezpieczny ale teraz jak ich jest tyle psiakow i Łatek ktory go ciągle gryzie i "gwałci"....nie moge na to patrzec,nie moge go tak zostawic. Bardzo prosze,kto moze wplacajcie na AFN-nawet po pare zlotych.Dla Rudiego.[/quote] Przykra ta historia Rudiego. A Twoja sytuacja Aniu jest naprawdę ciężka. Bardzo dużo robisz dla psiaków. Prosimy Wszystkich, którzy tylko mają odrobinę dobrej woli i chęci niesienia pomocy o najmniejsze nawet wpłaty na AFN z dopiskiem "Rudi z Radomia". Ania wcześniej napisała, że cena za dzień pobytu to 20zł. Czyli miesięcznie to kwota 600zł (lub 620). Wiadomo jak ciężko jest zebrać takie pieniądze. Mam nadzieję, że współczujących osób na Dogo nie zabraknie. Może ktoś już teraz będzie mógł zadeklarować wpłaty. Rudi w potrzebie ! Quote
Tigraa Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 U nas w Radomiu nie ma zadnego hoteliku,najblizszy jest w Dąbrówce Warszawskiej i wlasnie tam chcialabym go umiescic.Pani Agnieszka ktora prowadzi hotelik to osoba kochająca zwierzęta i bardzo o nich dbająca.Doba ok.15-20 zl zaleznie od tego czy Rudi zaliczy sie do malych czy do srednich psiakow.Mam nadzieje ze w ciagu miesica znajdzie staly domek.Miesiecznie to bedzie koszt 450 lub 600 zl,w zaleznosci od tego ile za dobę pani Agnieszka policzy. [URL]http://www.bouvs.org/index.php?option=com_wrapper&Itemid=100&troozers=a541af662121daa65bf5340d45432e7d[/URL] widze se jest jeszcze taniej,od 10 do 20 zl za dobe.Wiec jesli Rudiego by sie dalo podciagnac pod malego psa to miesiecznie by bylo 300 zl.Zaraz napisze do p.Agnieszki i zapytam o wszystko. Quote
przyjaciel_koni Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 To duża różnica cenowa - obyś tylko dostała to miejsce. Czasem jest straszne przepełnienie w hotelikach. Duży to ten biedak nie jest. Ludzie pomocy dla Rudiego i Ani !!!!!!!!!!!!!! Quote
agat21 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Jutro coś wyskrobiemy z TZ-em i wpłacimy na AFN dla Rudiego. Trzymaj się dzielna Aniu! Rudik na pewno znajdzie dom, jest ujmujący.. Quote
agusiazet Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Rudi na Allegro: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=128248564[/url] Aniu ja wpłacę 50 zł, jeszcze dzisiaj!!! Quote
agusiazet Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Rudasku i co u Ciebie? Ania, przelałam 50 zł. Quote
Teba Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Moja mama chciałaby wpłacić pare złotych na rudego. Niestety nie moge znaleźć numeru konta AFN więc bardzo proszę o podanie mi danych do wpłaty na pw. Quote
przyjaciel_koni Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Dla niezorientowanych: Wpłaty na Alarmowy Fundusz [B][U]Numer konta:[/U][/B] [SIZE=3][B]31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 [/B][/SIZE] [B][SIZE=3]MultiBank[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Dorota Romaniuk[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Karabeli 4 m 97[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]01-313 Warszawa[/SIZE][/B] [B]nr konta dla przelewów z zagranicy [/B] [B][COLOR=black]BREXPLPWMUL31114020170000490205270923[/COLOR][/B] Na konto wplacajcie nawet najmniejsze kwoty. przydadza sie. Należy napisać na jakiego psiaka i nick. Quote
kasiaprodex Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 może zamiast do hoteliku to ktos przyjmie na tymczas Rudego np: za 10 zl dziennie. gdzies na dogo widziałam taka akcje i byly zgłoszenia. może to dobry pomysl jak myslicie? Quote
przyjaciel_koni Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 To dobry pomysł i zawsze popierałam takie rozwiązania. Tylko jeśli możesz napisz, gdzie widziałaś, bo nie natrafiłam na tak dobrą propozycję (a sporo czytałam). Może jakiś link ? Quote
kasiaprodex Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 to nie był osobny wątek tylko w jakieś akcji pieskowej. Niestety nie pamietam na którym watku. może popytac wsród starszych osób oni maja dożo wolnego czasu a wiadomo jakie są emeryturki i wiekszości poprostu nie stac na utrzymywanie psiaka. Najlepiej zmienic tytul wątku aby wiecej osób przeczytało. Quote
przyjaciel_koni Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Dziewczyno zmiłuj się ! Przecież to nierealne ! Temat tanich tymczasów jest obrabiany za każdym razem i w większości przypadków, gdy pies nie ma gdzie się podziać - generalnie - tylko czasem cokolwiek z tego wychodzi. W tej chwili nawet dla szczeniaków trudno jest o tymczas. Quote
kasiaprodex Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 jak ja lubie takich "optymistów" z góry zakładajacych że sie nie uda.Czy zmiana tematu watku lub zapytanie sie sąsaiada to tak duzo kosztuje? Quote
przyjaciel_koni Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Dziewczyny - to może popytajcie !!!! Bo ja takowych sąsiadów niestety nie mam. Inne dziewczyny również. Wątków przeglądam bardzo dużo i nic takiego za 10zł. nie znalazłam. Szukamy już od dłuższego czasu DT w takiej cenie dla kilku psiaków, jak dotąd nic z tego - i stąd mój brak "optymizmu". Quote
agusiazet Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Aniu tygrysiczko, czy Rudi jest już w hoteliku, czy mam zakupić mu karmę i wysłać. Proszę napisz, bo będę kupować dla swojego Sonusia!!! Quote
agusiazet Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Rudasku, na Allegro jest jeden obserwator - może to dobra wróżba!!! Aniu co z tym żarełkiem, jeśli co to podaj adres gdzie to jedzonko zawieźć!!! Quote
jotpeg Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 podnosze, najwyzszy czas ratowac biedaka Quote
agula Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='jotpeg']podnosze, najwyzszy czas ratowac biedaka[/quote] i ja też:-( Quote
agusiazet Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Aniu, Aniu, proszę odezwij się, muszę kupować jedzonko i nie wiem, czy dla Rudiego też? Quote
przyjaciel_koni Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Również bardzo proszę o informację co z Rudim !? Niepokoję się ! Jak zapewne wszyscy ! Przypomnę prośbę Ani o pomoc w finansowaniu pobytu Rudiego w hoteliku, lub gdziekolwiek, gdzie uda się załatwić opiekę. Sprawa pilna ! Quote
agula Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='przyjaciel_koni']Również bardzo proszę o informację co z Rudim !? Niepokoję się ! Jak zapewne wszyscy ! Przypomnę prośbę Ani o pomoc w finansowaniu pobytu Rudiego w hoteliku, lub gdziekolwiek, gdzie uda się załatwić opiekę. Sprawa pilna ![/quote] i co zpieskiem????????????????????????????? Quote
agusiazet Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Nie wiem, może Ania wkrótce się odezwie i moze dobrze bedzie!!! Quote
agula Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [IMG]http://img177.imageshack.us/img177/253/rudizh5.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts