Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w tym schronie został taki maluch - wydaje mi się być malamuci, założyłam mu wątek na forum malamutów. Co Wy na to, żeby go wziąć do kojca Saymona. Saymon tylko w nim śpi, czyli nocki spędza :) i Potrzebne byłyby pieniążki na transport i jakąś obróżkę - może by Saymon pomógł brzdącowi?
Malamuty Adopcje zapewnią "karmę i pokrycie kosztów leczenia i szczepień i odrobaczeń"

jak myślicie - malamucik?

powinien być krótko, bo to szczeniaczek..
TZ mnie zabije.. ale ..

Posted

To tylko tak źle wygląda - na dniach mam nadzieję rozliczyć Ylvę i zasilimy skarbonkę Saymona.

Żeby tylko wszyscy powpłacali - czekam i czekam ...

Posted

Skoro Malamuty Adopcje partycypują w kosztach , a Ty możesz mu zapewnić miejsce to myślę, że na transport i obróżkę znajdzie się kaska w Saymonowej skarbonce ;)
Prosimy o wypowiedzi innych wpłacających :)

Posted

Ale się cieszę, że Sylwija pomagasz następnemu biedakowi i to takiemu maluszkowi, teraz jest dla niego okres nauki, a w schronisku to kicha....

Dla mnie to troszke malutki przypomina collie, ale nie wiadomo co z niego wyrośnie ;) obróżkę dla małego Ci wyślę jeśli potrzeba, tylko mniej więcej obwód szyi potrezbuję :) i preparat na pchły/kleszcze mogę zaproponowac :)

Posted

sylwija napisał(a):
dzięki ogłoszeniom Ziutki, od rana urywają się telefony w sprawie Saymona :) trzymajcie kciuki, może dobry dom jest wśród dzwoniących :D

I co był jakiś sensowny telefon ?

Posted

właśnie nie wiem, adopcja idzie przez HuskyAdopcje czyli rozmowa telefoniczna, ankieta, wizyta przed-adopcyjna - taka mniej więcej procedura..
mam póki co tylko info, że telefonów strasznie dużo, ile z tego okaże się sensownych? kto wie..
ja tam trzymam kciuki.. im szybciej by domek się znalazł, tym lepiej, może faktycznie prosto ode mnie, bez hoteliku - zawsze to mniej zmian..

ostrzeżenie - http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki - normalnie horror :(

Posted

[quote name='kaskadaffik']Ale się cieszę, że Sylwija pomagasz następnemu biedakowi i to takiemu maluszkowi, teraz jest dla niego okres nauki, a w schronisku to kicha....

Dla mnie to troszke malutki przypomina collie, ale nie wiadomo co z niego wyrośnie ;) obróżkę dla małego Ci wyślę jeśli potrzeba, tylko mniej więcej obwód szyi potrezbuję :) i preparat na pchły/kleszcze mogę zaproponowac :)

nic nie wiadomo, założę mu jutro wątek - sami zobaczycie, co to za stwór ;)
obwód szyi - 36 cm
waży glut - 15,6 kg i sika jak dziewczynka :D

[quote name='Piromanka']Kochane, w tym momencie przelewam zaległe 100 zł i resztę mam nadzieję przelać jeszcze dzisiaj.

wielkie dzięki :)

czyli pojechał Saymon po koleżkę :D

którego bardzo chciał go na smyczy prowadzić

co bąblowi nie bardzo się podobało

Posted

mam nadzieję, że szybko jakiś dobrydomek dla Saymona się znajdzie, bo robi się zazdrosny - jak miziam innego psiaka, zaraz się wsuwa przed niego - potrzebuje kogoś dla siebie, nie do podziału z całą zgrają ;)
choć pewnie towarzystwo jednego, czy dwóch psiaków by mu nie przeszkadzało :)