sylwija Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 dzięki ogłoszeniom Ziutki, od rana urywają się telefony w sprawie Saymona :) trzymajcie kciuki, może dobry dom jest wśród dzwoniących :D Quote
Livka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 hi hi ale by było fajnie jakby Saymon znalazł dom - nie mogę nadążyć z księgowością ;) Quote
Marycha35 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 i ja zaciskam, aż kłykcie bieleją;) psineczko niechaj domki się bija o ciebie, jest o kogo!!!! Quote
sylwija Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 w tym schronie został taki maluch - wydaje mi się być malamuci, założyłam mu wątek na forum malamutów. Co Wy na to, żeby go wziąć do kojca Saymona. Saymon tylko w nim śpi, czyli nocki spędza :) i Potrzebne byłyby pieniążki na transport i jakąś obróżkę - może by Saymon pomógł brzdącowi? Malamuty Adopcje zapewnią "karmę i pokrycie kosztów leczenia i szczepień i odrobaczeń" jak myślicie - malamucik? powinien być krótko, bo to szczeniaczek.. TZ mnie zabije.. ale .. Quote
Livka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 To tylko tak źle wygląda - na dniach mam nadzieję rozliczyć Ylvę i zasilimy skarbonkę Saymona. Żeby tylko wszyscy powpłacali - czekam i czekam ... Quote
Livka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Skoro Malamuty Adopcje partycypują w kosztach , a Ty możesz mu zapewnić miejsce to myślę, że na transport i obróżkę znajdzie się kaska w Saymonowej skarbonce ;) Prosimy o wypowiedzi innych wpłacających :) Quote
sylwija Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 najgorsze, że ja wcale nie jestem na 100% pewna, że to malamuci dzieciak nie jestem znawca ras.. wygląda, jak mały niedźwiadek :D Quote
sylwija Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 dobra, jadę po malucha.. ech, liczę na pomoc później :) założę mu potem osobny wątek, chyba że mnie ktoś wyręczy, pls:) Quote
kaskadaffik Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ale się cieszę, że Sylwija pomagasz następnemu biedakowi i to takiemu maluszkowi, teraz jest dla niego okres nauki, a w schronisku to kicha.... Dla mnie to troszke malutki przypomina collie, ale nie wiadomo co z niego wyrośnie ;) obróżkę dla małego Ci wyślę jeśli potrzeba, tylko mniej więcej obwód szyi potrezbuję :) i preparat na pchły/kleszcze mogę zaproponowac :) Quote
Livka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 sylwija napisał(a):dzięki ogłoszeniom Ziutki, od rana urywają się telefony w sprawie Saymona :) trzymajcie kciuki, może dobry dom jest wśród dzwoniących :D I co był jakiś sensowny telefon ? Quote
Piromanka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Kochane, w tym momencie przelewam zaległe 100 zł i resztę mam nadzieję przelać jeszcze dzisiaj. Quote
vanili Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 właśnie.. jest jakiś konkretny domek na oku dla Saymona?:) Quote
sylwija Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 właśnie nie wiem, adopcja idzie przez HuskyAdopcje czyli rozmowa telefoniczna, ankieta, wizyta przed-adopcyjna - taka mniej więcej procedura.. mam póki co tylko info, że telefonów strasznie dużo, ile z tego okaże się sensownych? kto wie.. ja tam trzymam kciuki.. im szybciej by domek się znalazł, tym lepiej, może faktycznie prosto ode mnie, bez hoteliku - zawsze to mniej zmian.. ostrzeżenie - http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki - normalnie horror :( Quote
sylwija Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='kaskadaffik']Ale się cieszę, że Sylwija pomagasz następnemu biedakowi i to takiemu maluszkowi, teraz jest dla niego okres nauki, a w schronisku to kicha.... Dla mnie to troszke malutki przypomina collie, ale nie wiadomo co z niego wyrośnie ;) obróżkę dla małego Ci wyślę jeśli potrzeba, tylko mniej więcej obwód szyi potrezbuję :) i preparat na pchły/kleszcze mogę zaproponowac :) nic nie wiadomo, założę mu jutro wątek - sami zobaczycie, co to za stwór ;) obwód szyi - 36 cm waży glut - 15,6 kg i sika jak dziewczynka :D [quote name='Piromanka']Kochane, w tym momencie przelewam zaległe 100 zł i resztę mam nadzieję przelać jeszcze dzisiaj. wielkie dzięki :) czyli pojechał Saymon po koleżkę :D którego bardzo chciał go na smyczy prowadzić co bąblowi nie bardzo się podobało Quote
żabol Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Poszła moja deklaracja, przepraszam za opóźnienie. Quote
kaskadaffik Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Przepiękne psiaki !!! a adres do wysyłki dostane ? :) Quote
sylwija Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 już wysyłam na pw - dzięki jeszcze raz :) i Sayomon zaprasza do malucha http://www.dogomania.pl/threads/204881-Pako-zapewnijmy-mu-bezpieczn%C4%85-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87?p=16573672#post16573672 Quote
sylwija Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 mam nadzieję, że szybko jakiś dobrydomek dla Saymona się znajdzie, bo robi się zazdrosny - jak miziam innego psiaka, zaraz się wsuwa przed niego - potrzebuje kogoś dla siebie, nie do podziału z całą zgrają ;) choć pewnie towarzystwo jednego, czy dwóch psiaków by mu nie przeszkadzało :) Quote
kaskadaffik Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dziękuję za dane, jutro wyślę małemu cosik :) Quote
ocelot Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dobry znak, że telefony są. To na pewno coś sie wybierze. Quote
Recommended Posts