ClaudiaAnna Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 (edited) Hania To prześliczna suczka. Ma szorstkowłosą mordkę i jest średniej wielkości. Jest młoda- ma niecałe 2 lata. Ma w sobie mnóstwo pozytywnej energii, jest wesoła, uwielbia spacerki. Spragniona kontaktu z człowiekiem, lubi być głaskana, lubi się bawić z psami i ludźmi. Przyjaźnie nastawiona do każdego. Brakuje jej tylko domu... Bezpiecznego domu... Brakuje jej człowieka który ją pokocha, zabierze ją z miejsca w którym przebywa... Czy ma jakieś wady ? Gdy ją poznasz sam się przekonasz, że ma w sobie wiele miłości i pozytywnej energii którą chciałaby się podzielić z ludźmi... Pomimo tak młodego wieku przeżyła już piekło... Niestety jej koszmar nadal trwa... Może właśnie Ty odmienisz jej życie ? Płeć: suka Wiek: około 2 lata sterylizacja: nie szczepienia: nie odrobaczanie: nie rasa: mieszaniec numer: 23/538 Pomimo strasznego losu jaki ją spotkał nadal pełna energii i chętna do zabawy... :) Edited July 28, 2012 by ClaudiaAnna Quote
abra64 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 fajnie ze hania ma wątek będę jej kibicować , robię jej ogłoszenia tak gdzieś od pażdziernika ale jakoś nic może teraz coś się ruszy Quote
ClaudiaAnna Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Miejmy taką nadzieję... A masz jakiś tekst do ogłoszeń ? Quote
iskasia85 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 spodobała mi się Hanulka :) porobię ogłoszenia. to co jest we wstępie + zdjęcia powinno się nadawać. hm? Quote
ClaudiaAnna Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='iskasia85']spodobała mi się Hanulka :) porobię ogłoszenia. to co jest we wstępie + zdjęcia powinno się nadawać. hm?[/QUOTE] Pewnie ;) dzięki wielkie za pomoc. Ja też jutro wezmę się za ogłoszenia :) Quote
maarit Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Znalazłam niunię na NK. Sunieczka jest śliczna:loveu: Quote
abra64 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='ClaudiaAnna']Miejmy taką nadzieję... A masz jakiś tekst do ogłoszeń ? [FONT=Times New Roman] Hania to mała suczka, do kolana. Jest niespełna roczna przylepą. Jest wesoła i towarzyska, klei się do człowieka. Bardzo chętnie wychodzi na spacerki. Toleruje inne psy. Łagodna do ludzi, ciekawa świata istota. Jeszcze całe życie przed nią. Szuka nowego domu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Odwdzięczy się całą miłością do człowieka, odda całe swoje psie serce. Możliwa pomoc w transporcie suczki. [/FONT] [FONT=Times New Roman]mam taki tekst [/FONT] Quote
ClaudiaAnna Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 abra64 dziękuje za tekst i oczywiście ogłoszenia ;) Zrobiłam małej allegro, może tam ją ktoś wypatrzy... Quote
ClaudiaAnna Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Ale tu cisza u ciebie... Niestety w sobotę nie mogłam Cię wziąć na spacerek... Może za tydzień się uda, wtedy będą nowe zdjęcia :D chociaż wolałabym robić ci zdjęcia w nowym domku... Dziś porobiłam małej trochę ogłoszeń jeszcze... Ludzie zauważcie ją ! Hania do domku ! Quote
kimiji Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 A wczoraj udał się spacerek:D A zdjęć czemu nie wstawiłaś? Hania się za to obrazi :eviltong: Quote
azalia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Sliczna,miła sunieczka oby jej się udało,niech znajdzie szybciutko kochający domek. Quote
ClaudiaAnna Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 No udał się udał :D A zdjęcia już wstawiam, wczoraj jakoś nie miałam czasu... W sobote zawiozę Hani dużo paróweczek to może mi wybaczy :D No więc tak w sobote był spacerek do lasu wraz z innymi pieskami :D Było bieganie, zabawa i chwila na ćwiczenia :D a tu obiecane zdjęcia malutkiej Hani :) Piękny uśmiech do zdjęcia :) Bieganko :D a tak Hania ślicznie prosi o smaczki :diabloti: a teraz trochę smutniejsza Hania bo wkońcu trzeba było wrócić do boksu... :( :shake: Quote
Recommended Posts