Jump to content
Dogomania

Minisunia Lidzia vel Abi vel Plamka - już we własnym domku! Po jednym dniu w DT!

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurna, protestuję! :D Weźta mi laski znajdźcie dobry dom dla Czoko z podpisu, która się zasiedziała u furciaczkowej :(

Magda, masz jeszcze jakiś super DS na maliznę (7-8kg) na zbyciu? :eviltong:

Posted

Rozliczyłam się z Magdą za Lidkę - 70 zł (50 zł karma, 15 zł preparat na kleszcze i 5 zł odrobaczenie).
Teresz, podaj mi proszę swoje konto, żebym mogła oddać 20 zł za wykupienie Lidki ze schroniska.

Pozostałe z bazarku na Lidkę 20 zł (110 - 70 - 20) Magda kazała przekazać na Mimi z Rachowa - komu to wpłacić?

Posted

[quote name='ladySwallow']Rozliczyłam się z Magdą za Lidkę - 70 zł (50 zł karma, 15 zł preparat na kleszcze i 5 zł odrobaczenie).
Teresz, podaj mi proszę swoje konto, żebym mogła oddać 20 zł za wykupienie Lidki ze schroniska.

Pozostałe z bazarku na Lidkę 20 zł (110 - 70 - 20) Magda kazała przekazać na Mimi z Rachowa - komu to wpłacić?

Wpłacić dla Mimi z Rachowa - do MaDi, bo ja wyjeżdżam, MaDi się do 11 kwietnia opiekuje sunią, potem ja ją zabieram z kliniki ze sobą, 15 obie jedziemy do Warszawy.

Posted

to co wątek Liduśki do przeniesienia czy jeszcze czekacie ? a przypomnę się że ciutkę wcześniej pisalam że (bez poktekstow żadnych -proszę ;)-że moja wplata krąży niewykorzystana po zamojskiech suniach :Kika,Azja ,Lidka i teraz na kogo? -niech tak kraży do ...skończenia swiata by wszsytkie malenkie sunie znalazły domki tak błskawicznie :)

• 9 months later...