supergoga Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 No może byc do mnie, tylko czy to ma sens. Nie znam suni, nie byłam u niej, niewiele pomogę. Chyba że do Juli lub Anety. Pan juz kontaktował się ze mna. W poniedziałek umówię sterylkę. Quote
Ajula Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 niech będzie telefon do mnie: 692 421 691 [email protected] Quote
SkarpetKa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='What May NN']mysle, ze trzeba zrobic grafik spacerów w dniach 25, 26, 27.. ciotki piszcie kiedy mogłybyście wpasc na spacer z cziką, psica wychodzi 3 razy: ok. 8, 13 i 19 25.03 piątek ranek - SkarpetKa popołudnie - ania z poznania wieczór - SkarpetKa - mogłabym ale ok 19:30/20?! 26.03. sobota ranek - SkarpetKa popołudnie -ania z poznania wieczór - 27.03 niedziela ranek - SkarpetKa popołudnie - wieczór - What May NN Jeśli nikt inny chętny się nie znajdzie to wezmę też 26.03. sobota wieczór, ale narazie proponuję powyższe rozwiązanie. Może być? Oczywiście najlepiej by było, aby w przyszłym tyg. któraś z cioteczek wyprowadzając sunię i mnie wyprowadziła z rana lub z wieczora na gacerek ... poznałabym oficjalnie sunię i jej opiekunów, ale bez tego też dam radę :smokin: Quote
supergoga Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dzięki SkarpetKa - ja bym poszła - ale nie wiem co z Lagunka. Jesli nikt się nie znajdzie to mogę spróbować może niedzielę popołudnie. Ale poprosze w razie czego koncepcje zmiennika - gdyby z sunią moja było źle. Chyba że stanie się cud i znajdzie dom wcześniej. Quote
Ajula Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 supergoga napisał(a): Chyba że stanie się cud i znajdzie dom wcześniej. kto wie kto wie? :cool3: Ty się Supergoga nawet nie wybieraj w moją okolicę, jakby co, to ja wyskoczę, jeszcze jest kilka dni do namysłu Quote
What May NN Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 25.03 piątek ranek - SkarpetKa popołudnie - ania z poznania wieczór - SkarpetKa - mogłabym ale ok 19:30/20?! 26.03. sobota ranek - SkarpetKa popołudnie -ania z poznania wieczór - 27.03 niedziela ranek - SkarpetKa popołudnie - wieczór - What May NN dzięki wielkie została sobota wieczór i niedziela popołudnie - kto pomoże?? Quote
What May NN Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 niedługo weekend - potrzebujemy jeszcze chetnych na 2 spacerki.. ania byłaś może u Cziki?? Quote
ania z poznania Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Niestety, jeszcze nie, miałam urwanie głowy, jutro się wybiorę. Quote
ania z poznania Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Byłam u Cziki- ona wcale nie jest fajna, jest fantastyczna :loveu:! Zrobiła na mnie ogromne wrażenie, bardzo zrównoważona, mimo tego, że jest niewybiegana i nadmiaru energii ma sporo.... Bardzo brakuje jej czułości, usiadła, położyła mi głowę na kolanach, a ja głaskałam całą głowę, za uszkami, później nadstawiła mi boki, wysmerałam nad ogonem, jaka szczęśliwa była...... Z małą Zuzią ma kontakt rewelacyjny, nie przeszkadza jej deptanie po ogonie :cool3:, liże ją delikatnie, nie kradnie ciasteczka, czeka cierpliwie aż Zuzia ją poczęstuje. Zaglądałam w zęby głaskałam po faflach, mało że nie protestowała to jeszcze jej się to podobało! Sunia potrzebuje tylko miłości i uwagi. Brylant! Quote
Ajula Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 hurra cieszę się, że Ania potwierdzasz to co my stwierdziłyśmy :) o taką piękną grzeczną lalę domki powinny się bić! Quote
SkarpetKa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Proszę napiszcie mi na pw dokładny adres i nazwisko państwa co bym wiedzaiła do kogo mam trafić ;) Quote
aga_krzys Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ania z poznania napisał(a):No na pewno :)! nie ma innej opcji ;) Quote
ania z poznania Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No ja też nie widzę :) Skarpetko, wysłałam Ci namiary na pw. Quote
SkarpetKa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Dzięki :) Potwierdzam odbiór! Widzę, że nie ma zgłoszeń na sobotę wieczór, więc podtrzymuję ofertę, że jak nikt sie nie zgłosi to wezmę ten termin. Quote
What May NN Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 25.03 piątek ranek - SkarpetKa popołudnie - ania z poznania wieczór - SkarpetKa - mogłabym ale ok 19:30/20?! 26.03. sobota ranek - SkarpetKa popołudnie -ania z poznania wieczór - SkarpetKa 27.03 niedziela ranek - SkarpetKa popołudnie - wieczór - What May NN to brakuje niedziela popołudnie :-) jesli nikt nie może to ja podjadę, kocham tą psicę :-) trzeba dać Pani znać, że od piątku rana będą mieć gości 3 razy dziennie, ania - powiesz jej?? czy nie będziesz do piątku u Cziki i ja mam zadzwonić?? Quote
ania z poznania Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Pani już wie, już z nią rozmawiałam na ten temat. Aha, Cioteczki, postarajcie się być bardzo punktualnie- Czika ma wewnętrzny zegar bardzo dobrze wyregulowany, czeka na pana Waldka od 12.40 :) Quote
Asia_Rawicz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Czy Czika ma już jakieś ogłoszenia?? Podczytuje jej wątek i wydaje mi się, że ona najbardziej potrzebuje teraz nowego domu, takiego gdzie będzie mogła się wybiegać i domownicy będą mieli dla niej więcej czasu. Jeśli jeszcze nie ma ogłoszeń to mogę jej zrobić. Quote
ania z poznania Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Asiu, wstrzymaj się do niedzieli, dobrze ;)? Quote
Asia_Rawicz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Od piątku do niedzieli nie będę mogła być na dogo ale jeśli będzie trzeba to dajcie znać i znajdę chwilkę na ogłoszenia. Quote
Ajula Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 na razie czekamy na rozwój wydarzeń :) jeśli będzie trzeba, to damy Ci znać Asiu Quote
aga_krzys Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na rozwój wydarzeń... Quote
Ajula Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 dzwonił dziś do mnie syn właściciela suni, że potwierdza sterylizację 04.kwietnia tłumaczył jeszcze, dlaczego nie mogą jej zatrzymać, jest mu przykro nawet jeśli dawaliby radę przyjeżdżać wyprowadzać Czikę, to co to za życie dla niej - zadbana, nakarmiona, ale nie wybiegana, bez zajęcia to jest młoda sunia - powinna żyć pełną piersią, jak wszystkie młode psy, a nie tylko leżeć grzecznie na dywanie i 3 razy dziennie iść na siku Quote
fioneczka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ania z poznania napisał(a):Asiu, wstrzymaj się do niedzieli, dobrze ;)? sunia zamieszka z Twixem ? Quote
Recommended Posts