Jump to content
Dogomania

Mopcia(Ostrów Maz.) wreszcie na swojej własnej kanapie!!!

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może jednak coś zrobimy z tym psiakiem?
Ja niestety jestem na drugim końcu Polski, ale mogę pomóc jej finansowo, tylko niech się ktoś nią zainteresuje na miejscu, proszę.....

Posted

GoWa, mamy 12 psów na tymczasach, kilka z nich jest leczonych, w schronisku też są chore psy, naprawdę ciężko jest się wszystkim zająć.
jeśli ktoś znajdzie dla niej hotel, tymczas, mozna byłoby ja wyciagnąć. niestety nie mamy nawet gdzie umieścić psa, który jest leczony w lecznicy całodobowej i za 2 tygodnie będzie musiał chyba wrócić do schronu

Posted

Też jestem Mopcią zachwycona, ale niestety też za daleko, żeby pomóc. Czy ktoś próbował wyprowadzać ją na spacerki i tak powolutku oswajać?
No cóz przynajmniej podniosę Mopcie w górę:-(

Posted

No to rzeczywiście problem, bo w tej sytuacji nawet jeżeli ktoś się zdecyduje na adopcję Mopsi, to wyobrażam sobie, że będzie trudność choćby z niedalekim transportem, skoro jest tak bardzo nieufna:shake:. Czy w Ostrowi nie ma ludzi wrażliwych na psie nieszczęścia? Schronisko w ogóle nie ma miejscowych wolontariuszy?:wallbash:

Posted

Przypomnę jeszcze o Mopci, moze w nocy będzie bardziej widzialna.:-( I jeszcze przypomnę jaka jest śliczna. I taka nieszczęśliwa

[IMG]http://img45.imageshack.us/img45/4886/mopcia2bb7.jpg[/IMG]

Posted

kurcze, nie daje mi spokoju ta uroda Mopsi...
Podobieństwo do jakiejś rasy.....:sg168:

Już nie jedna bida okazała sie całkiem "rasowym" psiakiem! A jak to ułatwia życie :multi:

Posted

Jest prześliczna nikt tego nie zauważa? Może jej trzeba niewiele pomóc,żeby się zsocjalizowała, wiem,że jest mnostwo psów potrzebujących, ale może choć trochę uwagi jej trzeba poświęcić!
Z taką etykietką"pies dziki i agresywny" to w ogóle nie ma szns na adopcję... Dziewczyny, błagam, zróbmy coś dla tej psiny!

Posted

[quote name='malagos']kurcze, nie daje mi spokoju ta uroda Mopsi...
Podobieństwo do jakiejś rasy.....:sg168:

Już nie jedna bida okazała sie całkiem "rasowym" psiakiem! A jak to ułatwia życie :multi:[/quote]

Jest podobna do sznaucera i jest nawet na forum sznaucerów. Ale nawet jak nie, to i tak jest niezwykłej urody. Jest młoda, może udałoby sie jej pomóc, gdyby ktoś mógł odwiedzać ją częściej na miejscu. Ale w tym chyba problem, że pomagają chyba tylko dojeżdżający? Tak zrozumiałam. Żałuję, że to tak daleko od Krakowa:-(