BoWa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Może jednak coś zrobimy z tym psiakiem? Ja niestety jestem na drugim końcu Polski, ale mogę pomóc jej finansowo, tylko niech się ktoś nią zainteresuje na miejscu, proszę..... Quote
ronja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 GoWa, mamy 12 psów na tymczasach, kilka z nich jest leczonych, w schronisku też są chore psy, naprawdę ciężko jest się wszystkim zająć. jeśli ktoś znajdzie dla niej hotel, tymczas, mozna byłoby ja wyciagnąć. niestety nie mamy nawet gdzie umieścić psa, który jest leczony w lecznicy całodobowej i za 2 tygodnie będzie musiał chyba wrócić do schronu Quote
ma_ruda Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Też jestem Mopcią zachwycona, ale niestety też za daleko, żeby pomóc. Czy ktoś próbował wyprowadzać ją na spacerki i tak powolutku oswajać? No cóz przynajmniej podniosę Mopcie w górę:-( Quote
esperanza Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 To niestety jest problem, bo aby sunia poczynila jakieś postępy, ktoś musiałby do niej często zaglądać, a nie mamy wolontariuszy na miejscu i dojeżdamy z W- wy. Quote
ma_ruda Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No to rzeczywiście problem, bo w tej sytuacji nawet jeżeli ktoś się zdecyduje na adopcję Mopsi, to wyobrażam sobie, że będzie trudność choćby z niedalekim transportem, skoro jest tak bardzo nieufna:shake:. Czy w Ostrowi nie ma ludzi wrażliwych na psie nieszczęścia? Schronisko w ogóle nie ma miejscowych wolontariuszy?:wallbash: Quote
D0minika Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ja zaglądam i czekam na dobre wieści... :roll: Quote
ma_ruda Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Przypomnę jeszcze o Mopci, moze w nocy będzie bardziej widzialna.:-( I jeszcze przypomnę jaka jest śliczna. I taka nieszczęśliwa [IMG]http://img45.imageshack.us/img45/4886/mopcia2bb7.jpg[/IMG] Quote
malagos Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 kurcze, nie daje mi spokoju ta uroda Mopsi... Podobieństwo do jakiejś rasy.....:sg168: Już nie jedna bida okazała sie całkiem "rasowym" psiakiem! A jak to ułatwia życie :multi: Quote
BoWa Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jest prześliczna nikt tego nie zauważa? Może jej trzeba niewiele pomóc,żeby się zsocjalizowała, wiem,że jest mnostwo psów potrzebujących, ale może choć trochę uwagi jej trzeba poświęcić! Z taką etykietką"pies dziki i agresywny" to w ogóle nie ma szns na adopcję... Dziewczyny, błagam, zróbmy coś dla tej psiny! Quote
ma_ruda Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='malagos']kurcze, nie daje mi spokoju ta uroda Mopsi... Podobieństwo do jakiejś rasy.....:sg168: Już nie jedna bida okazała sie całkiem "rasowym" psiakiem! A jak to ułatwia życie :multi:[/quote] Jest podobna do sznaucera i jest nawet na forum sznaucerów. Ale nawet jak nie, to i tak jest niezwykłej urody. Jest młoda, może udałoby sie jej pomóc, gdyby ktoś mógł odwiedzać ją częściej na miejscu. Ale w tym chyba problem, że pomagają chyba tylko dojeżdżający? Tak zrozumiałam. Żałuję, że to tak daleko od Krakowa:-( Quote
BoWa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Moze w weekend Cioteczki Cię chociaż odwiedza i wymiziają ... Ja mam za daleko niestety. Quote
BoWa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Odwiedzil Cię ktoś psinko w tym wiezieniu? Quote
Recommended Posts