Jump to content
Dogomania

Mopcia(Ostrów Maz.) wreszcie na swojej własnej kanapie!!!

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img47.imageshack.us/img47/1809/image064qv9.jpg[/IMG]

Może trzeba zmienić tytuł...? Nikt nie interesuje się przestraszoną Mopcią, choć napewno ma powód by bać się ludzi!

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani jaki Mopcia ma ogonek?? macie zdjecia merdacza? :lol: Oby Mopcia jak najszybciej mogla merdaczem pachac co sil z radosci, ze ma swoj domek :p Ona taka briardeczka ciut jest rzeczywiscie, moze na forum briardow bym ja wrzucila.

Posted

[quote name='Lara']kochani jaki Mopcia ma ogonek?? macie zdjecia merdacza? :lol: Oby Mopcia jak najszybciej mogla merdaczem pachac co sil z radosci, ze ma swoj domek :p Ona taka briardeczka ciut jest rzeczywiscie, moze na forum briardow bym ja wrzucila.[/quote]
Jak najbardziej mozna ją wklejac bo jest taki mini Briardek he he he :eviltong:
chociaz nie wiem czy jej ktos już nie wlepił ...
ale chyba nie :razz:

Posted

ehh nie znacie sie :evil_lol: Mopcia jest terier i juz!

a tak serio - w jakiejs gazecie (chyba Dziennik) byl artykul o psach prezydenta. No i tam była wypisz wymaluj Mopcia - jako terier szkocki. Chyba ze gazeta pomyliła rasy. Jak znajde to zrobie zdjecie i wkleje niedowiarkom :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='modliszka84']ehh nie znacie sie :evil_lol: Mopcia jest terier i juz!

a tak serio - w jakiejs gazecie (chyba Dziennik) byl artykul o psach prezydenta. No i tam była wypisz wymaluj Mopcia - jako terier szkocki. Chyba ze gazeta pomyliła rasy. Jak znajde to zrobie zdjecie i wkleje niedowiarkom :cool3: :evil_lol:[/quote]

taaa.... a jakiego prezydenta??? :lol:

Posted

Mopcia merdała dzis do mnie ogonkiem i chętnie wzieła smakołyk z ręki :multi:
Ona nie jest taka zupełnie dzika, tylko troszkę się boi, podstrzyżona, nabrala jeszcze bardziej sznaucerowatego wyglądu.

Posted

Pokażcie Mopkę po goleniu pliss
okaże się czy to Briard , Sznaucer czy Terier :diabloti:

(a tak wogóle to Mopcia, czymkolwiek byś nie była - WYNOCHA DO DOMKU!!!!)