Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

arabiansaneta napisał(a):
No i ciekawe, jak im się wiedzie w tym zastępczym domu, czy nie tęsknią za nim i jak ich traktują ci przybrani rodzice? Bo skoro "na dzień dobry" wyrządzili im taką krzywdę, to wyglądają na egoistów.

zgadzam się, a nie wiedzą chyba jak zwierzę może pomóc w wychowaniu dzieci - jak uczy wrażliwości i odpowiedzialności

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

feliksik napisał(a):
zgadzam się, a nie wiedzą chyba jak zwierzę może pomóc w wychowaniu dzieci - jak uczy wrażliwości i odpowiedzialności

To prawda.

Poszukuję osoby, która może sprawdzić domek w Radomiu. Pilne!!!

Posted

EVA2406 napisał(a):
To prawda.

Poszukuję osoby, która może sprawdzić domek w Radomiu. Pilne!!!

evo jesli to jeszcze aktualne i nikt sie nie zglosi to moge sprobowac cos zalatwic, ale to moze troche potrwac, bo to przez znajoma, ktora mieszka ok 30 km od radomia...
w razie czego daj znac smsem

Posted

Z ogłoszenia na adopcje.org przyszedł do mnie taki mail: "podoba nam się ten psiak ale niestety za daleko: ( mieszka ale to nic i tak go odwiedzimy; )"
Nie wiem co o tym myśleć:roll:

Posted

grzenka napisał(a):
Z ogłoszenia na adopcje.org przyszedł do mnie taki mail: "podoba nam się ten psiak ale niestety za daleko: ( mieszka ale to nic i tak go odwiedzimy; )"
Nie wiem co o tym myśleć:roll:

Faktycznie jakby bez sensu, albo jakieś dziecko to pisało.

Posted

sluchajcie, jego historia jest bardzo medialna - moze napiszcie do kogos, kto zajmuje sie facebookiem, zeby z tego zrobic wydarzenie?
no i az sie prosi o ogloszenie do gazety.

Posted

Czasem Uwaga TVN zajmuje się takimi tematami - to bardzo poruszająca historia. Całkowicie zgadzam się z Wami - Jak można nazwać ludzi, którzy niby powinni być dobrzy bo adoptują niechcianych chłopców, a z drugiej strony mają w nosie inną, bezdomną istotę. Tutaj nie chodzi o to, ze mieli obowiazek zając się psem, bo mogą nie mieć ku temu warunków, ale przynajmniej powinni zaangażowac się w poszukiwania domu. Brak serca i wrazliwości.

Posted

jotpeg napisał(a):
Asia_M: a moze daloby sie podmienic napis na tym slicznym banerku:
dzieci znalazly dom
pies - NIE

Oczywiście, zajmę się tym. Pozdrawiam

Posted

U Maxa wszystko dobrze.Szukamy dla niego domu stałego nie dt.Niech nie będzie tak przeżucany z rąk do rąk.Pies nadal u Pani,jest super posłuszny i słuchany,ma wilczy apetyt,Pani wyprowadza go na smyczy bo bardzo boi się o malca,choć tak jak pisałam ma trudną sytuację w domu.Co do akcji medialnej byłabym raczej ostrożna z uwagi na złą chwałe jaką mogłoby to przynieść placówce Domu Dziecka i osobom,które stały się rodziną zastępczą dla poprzednich opiekunów Maxa.