Dada M Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='APSA']Gosia, mówisz, ze pani Danusia? Wiek średni, raczej szczupła? I jest wolontariuszką od ładnych paru lat? To ja ją znam :) Tzn. aż jeden raz ją widziałam :lol:[/QUOTE] Wszystko się zgadza :) Jeśli chodzi o czesanie - przyznaję się bez bicia, rzadko mam szczotkę pod ręką ;) Ale zamiast czesania - skubię ;) Przy okazji to dobry test, na ile pies jest cierpliwy i zrównoważony (podobnie jak wycinanie kołtunów). Quote
Dada M Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Tydzień temu byłam z nim na spacerze - jak zwykle, humor mu dopisuje, ale z tylnymi łapami jest coraz gorzej :-/ Od 1 września opiekę nad rejonem, gdzie przebywa Aston, przejmuje bardzo fajny opiekun - poproszę go, żeby pokazał Astona lekarzom, pewnie nadszedł już czas na leki. Quote
sambo_os1 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 One wszystkie trzy są nadzwyczaj radosnymi psiakami dającymi się lubić...takie kochane mordeczki.Astonek ma już swoje latka wiec przydałaby mu się wizyta u lekarza. Quote
sambo_os1 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 trzymamy kciuki :thumbs: czy on mieszkał na działkach od dawna? Quote
sambo_os1 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 podziałały....:multi: to rozumiem że domek jest:multi: Quote
Dada M Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Całe szczęście, że p. Danusia nie zawodzi, i co tydzień zabiera klatkę Astona na spacer. Gdy będziemy z APSĄ ponownie w schronisku, to weźmiemy psiaki na wybieg - niech się nacieszą, Aston coraz starszy i słabszy, nigdy nie wiadomo, co się z nim stanie podczas tej zimy :-/ Postaram się, by w najbliższym czasie Aston był promowany na 1 stronie kąciku adopcyjnego. Quote
sambo_os1 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Czasami się pocieszam,że lepsza bezdomność ,,TU'' niż domność w rekach nieodpowiedniej osoby,bo zwyrodnialców tez nie brakuje. Cała trójka w swoim gronie od lat...mają siebie nawzajem i chyba się kochają. Choć wiadomo,nie ma to jak prawdziwy dom i kochający pan czy pani. Takie fajne i kochane psiaki. Quote
magdyska25 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 ........niestety znam te poczucie bezsilności.......... Quote
Dada M Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Mam złą wiadomość - Aston jest w szpitalu, pogryzienie :-/ Sprawdzę w niedzielę, jak to wygląda. Quote
Dada M Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Aston wrócił do boksu, nic poważnego mu się nie stało (rana na pysku, ma tam wygolony ozdobny pasek ;)). Danusia zabiera na spacer psiaki z tego boksu na dwie tury - najpierw Aston i Fraza, potem Szparag. Gdy ostatnio Szparag wrócił po spacerze, psiaki niestety się spięły :-/ co trochę burzy ustalony rytm spacerów - trzeba będzie zabierać całą klatkę na raz. Muszę przesłać opisy Astona i Frazy do kącika adopcyjnego jako parę bardzo związanych ze sobą psów, idealną do podwójnej adopcji. Urocze jest to, że zawsze śpią razem w jednej budzie - teraz ma to dodatkową zaletę, będą się nawzajem ogrzewać. Quote
Dada M Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 O, super, że wystawiłaś ogłoszenia :) Spróbuję jutro zrobić Astonowi nowe zdjęcia. I Luli też - nawet z tymi kiepskimi fotkami, jakie ma, wzbudza pewne zainteresowanie. Quote
Dada M Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Zdjęcia są takie sobie, trzeba będzie zrobić ładniejsze. Fraza Quote
ulvhedinn Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Jaki fajny, usmiechnięty mimo wszystko psiak..... Quote
sambo_os1 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Czy to Danusia zabiera je na spacer? Jeśli tak to raczej mam kontakt poprzez córkę. Quote
Recommended Posts