psi Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 gawronka napisał(a):Ula, czas zmienić zdjęcie w avatarku i do Lolki dodać Iwo :cool3: Masz rację :) Iwko-Piwko pozdrawia cioteczki i wujków ;) Lolka-Ploka również się kłania nisko i trzyma kciuki za schroniskowa Fazkę niech i do niej los się uśmiechnie :) Quote
Vicky62 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 My również pozdrawiamy Twoje psiaki ;-) i trzymamy kciuki za Fazkę Awatar świetny ...widać,ze sie kochają ...no i jak można było rozłączyć taką zakochana w sobie parę... Quote
psi Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Vicky62'] Awatar świetny ...widać,ze sie kochają ...no i jak można było rozłączyć taką zakochana w sobie parę...[/QUOTE] :oops: wstyd mi za to :oops: ale tak na serio to między nimi nie ma czułości na codzień to jest od wielkiego święta,że śpią razem.Lubią się no i Lolka podkrada Iwciowi smakołyki :lol: bo Iwo zanim zje to nosi obwącha milion razy i wówczas je a jak odwróci głowę na chwilę to Lolka spryciura zawsze mu podbierze smakołyk i dzida pod łóżko On tam nie włazi to Jej terytorium :lol: i obywa się smakiem zazwyczaj :-( no chyba ,że zdąży na Lolkę warknąć to Ona zazwyczaj się wycofuje i oddaje zdobycz :roll: Mam śmieszne seniorkowe psiaki :lol: Quote
Guest monia3a Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 A mi jest wstyd bo dziś wydrapałam tylko Lolkę, Iwo nie wstał z posłanka ;) nie lubi mnie chyba bo ja po części go oddałam :D Quote
psi Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='monia3a']A mi jest wstyd bo dziś wydrapałam tylko Lolkę, Iwo nie wstał z posłanka ;) nie lubi mnie chyba bo ja po części go oddałam :D[/QUOTE] A pamiętasz jak mi podpowiedziałaś by Iwo ogolić więc masz za swoje :eviltong: On lubi ludzi tylko,że to leniwa bestia i mu się poopki nie chce ruszać z legowiska :lol: gdybyś podeszła do niego to czemu nie dał by łeba swego podrapać ;) następnym razem odpijesz se :lol: Quote
Guest monia3a Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Za bardzo się spieszyłam ale następnym razem odbiję sobie ;) P.S Zadowolona jestem z Twoich sąsiadek i będę tam częściej zaglądać ;) Quote
psi Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='monia3a']Za bardzo się spieszyłam ale następnym razem odbiję sobie ;) P.S Zadowolona jestem z Twoich sąsiadek i będę tam częściej zaglądać ;)[/QUOTE] Super jutro powiem to się ucieszy kobieta ;) Quote
Guest monia3a Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Zapraszam na bazarek kobitki :) http://www.dogomania.pl/threads/210303-Mega-bazar.-tel.-nokia-głośniki-komp-psie-rzeczy-różn-dla-Fidzi-do-6.7.2011-g.-18 Quote
psi Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Heloł Heloł :D Dawno nic nie pisałem bo teraz to ja żyję już na luzie i nie bardzo mi się chciało skrobać co nie co ale pomyślałem se ,że może trochę za mną tęsknicie to odezwę się od wielkiego święta :) Musze zorganizować jakąś zbiórkę kasy i dla dużej kupić OKULARY,bo ślepnie mi kobieta wyobrażacie sobie co Ona mi zrobiła :crazyeye: ja nadal jak se przypomnę to mnie wściekłość bierze i dreszcze przechodzą :angryy: woła mnie i Lolke na spacerek idziemy MY jak zwykle Happy :multi: a Duża zapina KARABIŃCZYK mi na UCHO :angryy: o JEZU o BOŻE kochany widzisz i nie grzmisz :mad: BÓL nieziemski piszczę skomlę a ta pyta co Iwcio się stało? Boli Cię coś? A mi już mowę odebrało :placz: MINUTĘ trwało zanim załapała w czym problem :angryy: dla mnie to była wieczność a duża pocałowała mnie w nosa i mówi słodziutko oj przepraszam Cie nie chciałam.W du...e mam przepraszam ucho cholera mnie boli :-( no ale nic trudno się mówi wypadki się zdarzają :roll: A żeby było śmiesznie( nie dla mnie) za 2 dni powtórka z rozrywki tylko w wydaniu DUŻEGO :angryy: I co Wy na to ?????????????????Zobaczcie z kim mi przyszło żyć :-o Teraz jak mi zapinają sycz to łeb zadzieram do góry, bo kto wie gdzie mi jeszcze karabińczyk przypną :angryy: DUZI to dziwne stworzenia :roll: Ściskam Was normalniejszych ciepło :loveu: Quote
psi Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 jedna z moich"dziwnych ulubionych" pozycji :) Quote
psi Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 A to dowód że nasze życie jest ustabilizowane :) Quote
Asia_M Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Iwusiu, jak miło widzieć Cię w tak świetnej formie :) CAŁUSKI!!! Quote
Vicky62 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Witaj kochanie po tak długiej nieobecności...:loveu: Pozycja ulubiona jest świetna, mój syn jak był mały często spał właśnie w takiej pozycji :eviltong: Całuski Iwciu tobie i twojej towarzyszce Lolci :lol: no i temu pięknemu kotkowi :lol: Quote
psi Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Ta kić to Pepsi rządzi w chacie NAMI czyli zwierzakami ;) Quote
Asia_M Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Mógłbyś skrobać tu częściej - Twoje opowiastki są takie ciekawe! Pozdrów Dużą! :) Quote
psi Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Odwiedziłem dziś schronisko nie wywarło na mnie żadnego wrażenia obsikałem se drzewka i krzaczki :eviltong: a co niech i po mnie zostanie pamiątka :lol: A potem duża zafundowała nam wizytkę u P.Renatki na Sikorskiego Lolka dostała szczepionkę a mi Pan Vet dupsko wyciskał :angryy: hej nie było to wcale miłe :mad: Quote
psi Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 :loveu::loveu:A to to mój mały człowiek bardzo go lubię:loveu::loveu: Quote
Asia_M Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ojej Twój Mały Człowieczek trochę urósł od ostatniego zdjęcia :) Coż mogę rzec...Wypiękniałeś Iwo, Lolka też coraz piękniejsza (ta stylowa fryzura ;) ) Wspaniale się razem prezentujecie. Prosimy o więcej zdjęć! Quote
Guest monia3a Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Iwo powiedz dla swojej Pańci aby zaczęła się rozglądać za kubraczkiem dla Ciebie bo coraz zimniej się robi i będziesz marzł. Ślicznie Ci w nowej fryzurce ;) Quote
psi Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 parę fotek z życia Iwa :loveu: Z Dużym przed TV :eviltong: Próbuje zasnąć na wyrku a tu foty robią :angryy: Na wakacjach -Danowskie Quote
psi Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Jestem grzeczny i posłuszny :) W pracy Wygłupy na trawie :D Quote
Asia_M Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Bardzo pracowitą masz tą pracę :) Slicznie! Całuski! Quote
karina1002 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Wygląda jakby schudł i odmłodniał, nie ? Quote
psi Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Odmłodniał to tak ale co do chudnięcia to nie-waży o 1 kg więcej :D Quote
Recommended Posts