Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gawronka napisał(a):
Ula, czas zmienić zdjęcie w avatarku i do Lolki dodać Iwo :cool3:

Masz rację :)

Iwko-Piwko pozdrawia cioteczki i wujków ;) Lolka-Ploka również się kłania nisko i trzyma kciuki za schroniskowa Fazkę niech i do niej los się uśmiechnie :)

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My również pozdrawiamy Twoje psiaki ;-) i trzymamy kciuki za Fazkę

Awatar świetny ...widać,ze sie kochają ...no i jak można było rozłączyć taką zakochana w sobie parę...

Posted

[quote name='Vicky62']

Awatar świetny ...widać,ze sie kochają ...no i jak można było rozłączyć taką zakochana w sobie parę...[/QUOTE]

:oops: wstyd mi za to :oops: ale tak na serio to między nimi nie ma czułości na codzień to jest od wielkiego święta,że śpią razem.Lubią się no i Lolka podkrada Iwciowi smakołyki :lol: bo Iwo zanim zje to nosi obwącha milion razy i wówczas je a jak odwróci głowę na chwilę to Lolka spryciura zawsze mu podbierze smakołyk i dzida pod łóżko On tam nie włazi to Jej terytorium :lol: i obywa się smakiem zazwyczaj :-( no chyba ,że zdąży na Lolkę warknąć to Ona zazwyczaj się wycofuje i oddaje zdobycz :roll: Mam śmieszne seniorkowe psiaki :lol:

Guest monia3a
Posted

A mi jest wstyd bo dziś wydrapałam tylko Lolkę, Iwo nie wstał z posłanka ;) nie lubi mnie chyba bo ja po części go oddałam :D

Posted

[quote name='monia3a']A mi jest wstyd bo dziś wydrapałam tylko Lolkę, Iwo nie wstał z posłanka ;) nie lubi mnie chyba bo ja po części go oddałam :D[/QUOTE]

A pamiętasz jak mi podpowiedziałaś by Iwo ogolić więc masz za swoje :eviltong:
On lubi ludzi tylko,że to leniwa bestia i mu się poopki nie chce ruszać z legowiska :lol: gdybyś podeszła do niego to czemu nie dał by łeba swego podrapać ;) następnym razem odpijesz se :lol:

Guest monia3a
Posted

Za bardzo się spieszyłam ale następnym razem odbiję sobie ;)

P.S
Zadowolona jestem z Twoich sąsiadek i będę tam częściej zaglądać ;)

Posted

[quote name='monia3a']Za bardzo się spieszyłam ale następnym razem odbiję sobie ;)

P.S
Zadowolona jestem z Twoich sąsiadek i będę tam częściej zaglądać ;)[/QUOTE]

Super jutro powiem to się ucieszy kobieta ;)

• 2 months later...
Posted

Heloł Heloł :D

Dawno nic nie pisałem bo teraz to ja żyję już na luzie i nie bardzo mi się chciało skrobać co nie co ale pomyślałem se ,że może trochę za mną tęsknicie to odezwę się od wielkiego święta :)

Musze zorganizować jakąś zbiórkę kasy i dla dużej kupić OKULARY,bo ślepnie mi kobieta wyobrażacie sobie co Ona mi zrobiła :crazyeye: ja nadal jak se przypomnę to mnie wściekłość bierze i dreszcze przechodzą :angryy: woła mnie i Lolke na spacerek idziemy MY jak zwykle Happy :multi: a Duża zapina KARABIŃCZYK mi na UCHO :angryy: o JEZU o BOŻE kochany widzisz i nie grzmisz :mad: BÓL nieziemski piszczę skomlę a ta pyta co Iwcio się stało? Boli Cię coś? A mi już mowę odebrało :placz: MINUTĘ trwało zanim załapała w czym problem :angryy: dla mnie to była wieczność a duża pocałowała mnie w nosa i mówi słodziutko oj przepraszam Cie nie chciałam.W du...e mam przepraszam ucho cholera mnie boli :-( no ale nic trudno się mówi wypadki się zdarzają :roll:
A żeby było śmiesznie( nie dla mnie) za 2 dni powtórka z rozrywki tylko w wydaniu DUŻEGO :angryy:
I co Wy na to ?????????????????Zobaczcie z kim mi przyszło żyć :-o
Teraz jak mi zapinają sycz to łeb zadzieram do góry, bo kto wie gdzie mi jeszcze karabińczyk przypną :angryy: DUZI to dziwne stworzenia :roll:

Ściskam Was normalniejszych ciepło :loveu:

Posted

Witaj kochanie po tak długiej nieobecności...:loveu:
Pozycja ulubiona jest świetna, mój syn jak był mały często spał właśnie w takiej pozycji :eviltong:
Całuski Iwciu tobie i twojej towarzyszce Lolci :lol: no i temu pięknemu kotkowi :lol:

Posted

Odwiedziłem dziś schronisko nie wywarło na mnie żadnego wrażenia obsikałem se drzewka i krzaczki :eviltong: a co niech i po mnie zostanie pamiątka :lol:
A potem duża zafundowała nam wizytkę u P.Renatki na Sikorskiego Lolka dostała szczepionkę a mi Pan Vet dupsko wyciskał :angryy: hej nie było to wcale miłe :mad:

Posted

Ojej Twój Mały Człowieczek trochę urósł od ostatniego zdjęcia :)
Coż mogę rzec...Wypiękniałeś Iwo, Lolka też coraz piękniejsza (ta stylowa fryzura ;) ) Wspaniale się razem prezentujecie.
Prosimy o więcej zdjęć!

Guest monia3a
Posted

Iwo powiedz dla swojej Pańci aby zaczęła się rozglądać za kubraczkiem dla Ciebie bo coraz zimniej się robi i będziesz marzł.
Ślicznie Ci w nowej fryzurce ;)

• 1 month later...
Posted

parę fotek z życia Iwa :loveu:

Z Dużym przed TV :eviltong:

Próbuje zasnąć na wyrku a tu foty robią :angryy:

Na wakacjach -Danowskie