Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nawet nie wiecie jak mi trudno było trzymać emocję na wodzy. Opowiadałam o nim same superlatywy, bo tak jest, bo to super pies i mu się domek prawdziwy należy. Ale nie chce też nakręcać się za bardzo. W razie czego zapisałam do pani numer i powiedziałam że mogę przyjechać z Badym do Wrocławia na zapoznanie.

Posted

Dobrze, że byłam chora przez święta i nie szperałam po wątkach ;) I nic nie wiedziałam o domku dla Badiego ;)

Trzymam kciuki teraz w takim razie! :)

Posted

[quote name='paula_t']LILUtosi milczy, a miała napisać jakby się coś działo.... :([/QUOTE]
Acha.. czyli znów płonne nadzieje...

Posted

podaje jeśli prośba o kod nadal aktualna

Aby aktywować usługę wyślij SMS zgodnie z podanymi niżej danymi.
UWAGA: Prosimy o uważne wpisanie treści SMS dokładnie w takiej formie jaka podana jest poniżej. Wysłać można tylko jedną wiadomość SMS z taką samą treścią. Podany kod jest jednorazowy i ważny przez [B]7 dni[/B].

Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer:

79464
W treści wiadomości wpisując:

pu.4sgj3
Szczegóły transakcji:
[TABLE="class: formTable incPadding"]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Opis:[/TD]
[TD]Tablica.pl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Koszt:[/TD]
[TD]11,07[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Dla sklepu:[/TD]
[TD]tablica.pl SMS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] Koszt SMS to 11,07 i zawiera 23% VAT (T-MOBILE,ORANGE,HEYAH,SAMI SWOI,PLAY,PLUS).
Koszt SMS zostanie doliczony do Twojego rachunku przez operatora. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Nie mogę odszukać wątków, nie widzę historii swoich postów, ostatni mój post wyświetla mi się z 13 marca, nie wiem o co chodzi z tym wszystkim...

Posted

[quote name='LILUtosi']No nie wiem, mogę spróbować zadzwonić do pani. Może jeszcze zadzwoni.[/QUOTE]

Lilutosi, myślę, że jakby Pani zależało to sama by się odezwała :(

Posted

[quote name='aga.k']podaje jeśli prośba o kod nadal aktualna

Aby aktywować usługę wyślij SMS zgodnie z podanymi niżej danymi.
UWAGA: Prosimy o uważne wpisanie treści SMS dokładnie w takiej formie jaka podana jest poniżej. Wysłać można tylko jedną wiadomość SMS z taką samą treścią. Podany kod jest jednorazowy i ważny przez [B]7 dni[/B].

Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer:

79464
W treści wiadomości wpisując:

pu.4sgj3
Szczegóły transakcji:
[TABLE="class: formTable incPadding"]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Opis:[/TD]
[TD]Tablica.pl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Koszt:[/TD]
[TD]11,07[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Dla sklepu:[/TD]
[TD]tablica.pl SMS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] Koszt SMS to 11,07 i zawiera 23% VAT (T-MOBILE,ORANGE,HEYAH,SAMI SWOI,PLAY,PLUS).
Koszt SMS zostanie doliczony do Twojego rachunku przez operatora. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Nie mogę odszukać wątków, nie widzę historii swoich postów, ostatni mój post wyświetla mi się z 13 marca, nie wiem o co chodzi z tym wszystkim...[/QUOTE]
Zaraz Badiemu też wyróżnię :)

Posted

[quote name='LILUtosi']No nie wiem, mogę spróbować zadzwonić do pani.[/QUOTE]

A ja myslę, że warto spróbować, może jest jakiś powód, którego nie znamy, a już ręce załamujemy...? :oops:

Posted

[quote name='katarzyna09']Zaraz Badiemu też wyróżnię :)[/QUOTE]
Dziękujemy :Rose:

[quote name='edek']Szkoda :(. Ciotki ja swoją deklarację dla Badusia będę wpłacać 10-go.[/QUOTE]
Nie ma sprawy, dziękujemy :Rose:

[quote name='marta0731']A ja myslę, że warto spróbować, może jest jakiś powód, którego nie znamy, a już ręce załamujemy...? :oops:[/QUOTE]
Zawsze można spróbować..

Posted

[quote name='marta0731']A ja myslę, że warto spróbować, może jest jakiś powód, którego nie znamy, a już ręce załamujemy...? :oops:[/QUOTE]

Też prawda....Nie wiem Lilutosi, może spróbuj, przynajmniej będziemy miały jasną sytuację i będzie wiadomo, że zrobiłyśmy wszystko....

Posted

[quote name='paula_t']Odwiedzam Badusia :)
Adopcje powoli ruszyły, może i o Badusia wreszcie zadzwoni TEN telefon...:roll:[/QUOTE]
Oby........