Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']Dziękujemy, ładny tekst ogłoszenia, oby był odzew.

To co ? Badi ??? Ale to podobno sunia??? Rózne sa wersje na ten temat :evil_lol: Renata, poczęstuj się banerkiem, prosimy.[/QUOTE]
Niestety, nie umiem wstawić sobie banerka!

Posted

Badi Kochanie!Wstawaj śpiochu!!Dzisiaj niedziela, "dzień pański", masz szybko szukać domu!!Chwilę świeciło słońce ale znów się zachmurzyło, przynajmniej w naszym Badi mieście.Wytrzymaj jeszcze trochę...

Posted

[quote name='danka4u1']Skopiuj mój. Wejdź do ustawień- edytuj sygnaturę i wklej. Zapisz. Powodzenia.[/QUOTE]
Częściowo się udało :eviltong: Teraz jego mordka będzie łazić ze mną na dogo...

Posted

napewno piesek znajdzie domek ,dzisiaj adoptowalam z naszego schroniska slepego bartiego ,on co parwda jest mlody ale ostatnio poszla slepa wilczyca ,a ja dwa miesiace temu wkoncu znlazlam dom dla slepego 15 letniego psa ,ktory 5 lat byl w schronisku.
Dziewczyny przyslijcie mi na mial zdjecie i opis psa oraz nr kontaktowy telefonu na adres: [email][email protected][/email]

Posted

Serdecznie wszystkim dziękujemy za pomoc i odwiedzanie Badiego.:loveu: Musi sie udać i psiak znajdzie swoje domowe miejsce na godziwą emeryturę.:multi:
[quote name='malagos']Mogę tylko tak pomóc, zagladajac na watek.........[/QUOTE]
Dziekujemy i zapraszamy.:loveu: Obecność na wątku i wspieranie nas jest przecież pomocą.

[quote name='monia&nero'][B]Poszło 20[/B] zł narazie jednorazowo. Jak tam Badulek?[/QUOTE]
Z całego serca dziękujemy monia&nero.:loveu:

[quote name='Merime']Dzień dobrek drogie Panie ;) Wspieramy akcje Badi, coraz więcej znajomych rozsyła wieści o piesku. [B]Dotarł nawet do Finlandii[/B] ;)[/QUOTE]
O, to nasz śleputek czekoladowy robi miedzynarodową karierę..
[quote name='Foksia i Dżekuś']napewno piesek znajdzie domek ,dzisiaj adoptowalam z naszego schroniska slepego bartiego ,on co parwda jest mlody ale ostatnio poszla slepa wilczyca ,a ja dwa miesiace temu wkoncu znlazlam dom dla slepego 15 letniego psa ,ktory 5 lat byl w schronisku.
Dziewc[B]zyny przyslijcie mi na mial zdjecie i opis psa oraz nr kontaktowy telefonu na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B][/QUOTE]

Posted

Na razie jesteśmy na etapie ogłaszania..
Szczerze powiedziawszy nie wiem, czy zbieramy na hotel?

Danuś - ja dziś wogóle nie myślę.. Napisać w tytule, że zbieramy deklaracje na hotel?

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Zapisuję sobie wątek.
Cudny ten psiak i taki biedny :-( Nie wiem, jak mogłabym pomóc...Czy jakieś pieniążki są potrzebne moze ?[/QUOTE]
Ewuś, witaj. Jak trafiłaś do nas? Po moim banerku? Miło Cię widzieć.
Zbieramy powolutku- niestety, bo Czekoladka nie jest najmłodsza...- na DT, hotel...cokolwiek, by wydobyć Badiego z azylu...

[quote name='_Aga_']Na razie jesteśmy na etapie ogłaszania..
Szczerze powiedziawszy nie wiem, czy zbieramy na hotel?

Danuś - ja dziś wogóle nie myślę.. Napisać w tytule, że zbieramy deklaracje na hotel?[/QUOTE]
Aga, myślę, ze [B]ogłaszanie to jedna sprawa, a zbieranie pieniążków na DT to powinno być prowadzone równolegle.[/B] I tak Dt nagle nie spadnie nam gotowy- chyba, że macie coś na oku- a posag dla Badiego jest jak najbardziej potrzebny w tej sytuacji, gdy trzeba działać [B]szybko.......psy lubią być adoptowane.....[/B]
Oczywiście jest to tylko moje zdanie . Moze dopisz do tego, co jest- bo to dobre- że zbieramy na Dt

Posted

[COLOR=red][B]Niewidomy, czekoladowy Badi prosi o wsparcie............pomóżcie opuscić mu schron i spędzić psią emeryturę u boku tego jedynego człowieka. Może obok Ciebie jest puste miejsce, czekające na psią wierność i miłość....?[/B][/COLOR]

Posted

[URL="http://img339.imageshack.us/i/img0819qb.jpg/"][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/9172/img0819qb.jpg[/IMG][/URL]

[B][SIZE=3][COLOR=blue]:-( Czy juz do końca będę patrzeć na świat zza krat? :-([/COLOR][/SIZE][/B]