_Aga_ Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Super!! :loveu: Zaraz udostępniam :loveu: Quote
Merime Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Cudowna morda, niech robi karierę, przecież nie ma opcji, żeby nie znalazł domu! :loveu: Quote
Renata N Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='danka4u1']Dziękujemy, ładny tekst ogłoszenia, oby był odzew. To co ? Badi ??? Ale to podobno sunia??? Rózne sa wersje na ten temat :evil_lol: Renata, poczęstuj się banerkiem, prosimy.[/QUOTE] Niestety, nie umiem wstawić sobie banerka! Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Skopiuj mój. Wejdź do ustawień- edytuj sygnaturę i wklej. Zapisz. Powodzenia. Quote
Trisza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Badi Kochanie!Wstawaj śpiochu!!Dzisiaj niedziela, "dzień pański", masz szybko szukać domu!!Chwilę świeciło słońce ale znów się zachmurzyło, przynajmniej w naszym Badi mieście.Wytrzymaj jeszcze trochę... Quote
Renata N Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='danka4u1']Skopiuj mój. Wejdź do ustawień- edytuj sygnaturę i wklej. Zapisz. Powodzenia.[/QUOTE] Częściowo się udało :eviltong: Teraz jego mordka będzie łazić ze mną na dogo... Quote
Merime Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dzień dobrek drogie Panie ;) Wspieramy akcje Badi, coraz więcej znajomych rozsyła wieści o piesku. Dotarł nawet do Finlandii ;) Quote
Trisza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Bo nasz Badi do super Gość i szybko znajdzie DOM!!Trzeba powtarzać jak mantrę a spełni się!! Quote
malagos Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mogę tylko tak pomóc, zagladajac na watek......... Quote
monia&nero Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Poszło 20 zł narazie jednorazowo. Jak tam Badulek? Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 napewno piesek znajdzie domek ,dzisiaj adoptowalam z naszego schroniska slepego bartiego ,on co parwda jest mlody ale ostatnio poszla slepa wilczyca ,a ja dwa miesiace temu wkoncu znlazlam dom dla slepego 15 letniego psa ,ktory 5 lat byl w schronisku. Dziewczyny przyslijcie mi na mial zdjecie i opis psa oraz nr kontaktowy telefonu na adres: [email][email protected][/email] Quote
danka4u1 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Serdecznie wszystkim dziękujemy za pomoc i odwiedzanie Badiego.:loveu: Musi sie udać i psiak znajdzie swoje domowe miejsce na godziwą emeryturę.:multi: [quote name='malagos']Mogę tylko tak pomóc, zagladajac na watek.........[/QUOTE] Dziekujemy i zapraszamy.:loveu: Obecność na wątku i wspieranie nas jest przecież pomocą. [quote name='monia&nero'][B]Poszło 20[/B] zł narazie jednorazowo. Jak tam Badulek?[/QUOTE] Z całego serca dziękujemy monia&nero.:loveu: [quote name='Merime']Dzień dobrek drogie Panie ;) Wspieramy akcje Badi, coraz więcej znajomych rozsyła wieści o piesku. [B]Dotarł nawet do Finlandii[/B] ;)[/QUOTE] O, to nasz śleputek czekoladowy robi miedzynarodową karierę.. [quote name='Foksia i Dżekuś']napewno piesek znajdzie domek ,dzisiaj adoptowalam z naszego schroniska slepego bartiego ,on co parwda jest mlody ale ostatnio poszla slepa wilczyca ,a ja dwa miesiace temu wkoncu znlazlam dom dla slepego 15 letniego psa ,ktory 5 lat byl w schronisku. Dziewc[B]zyny przyslijcie mi na mial zdjecie i opis psa oraz nr kontaktowy telefonu na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B][/QUOTE] Quote
Ewa&Duffel Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Zapisuję sobie wątek. Cudny ten psiak i taki biedny :-( Nie wiem, jak mogłabym pomóc...Czy jakieś pieniążki są potrzebne moze ? Quote
_Aga_ Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Na razie jesteśmy na etapie ogłaszania.. Szczerze powiedziawszy nie wiem, czy zbieramy na hotel? Danuś - ja dziś wogóle nie myślę.. Napisać w tytule, że zbieramy deklaracje na hotel? Quote
danka4u1 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']Zapisuję sobie wątek. Cudny ten psiak i taki biedny :-( Nie wiem, jak mogłabym pomóc...Czy jakieś pieniążki są potrzebne moze ?[/QUOTE] Ewuś, witaj. Jak trafiłaś do nas? Po moim banerku? Miło Cię widzieć. Zbieramy powolutku- niestety, bo Czekoladka nie jest najmłodsza...- na DT, hotel...cokolwiek, by wydobyć Badiego z azylu... [quote name='_Aga_']Na razie jesteśmy na etapie ogłaszania.. Szczerze powiedziawszy nie wiem, czy zbieramy na hotel? Danuś - ja dziś wogóle nie myślę.. Napisać w tytule, że zbieramy deklaracje na hotel?[/QUOTE] Aga, myślę, ze [B]ogłaszanie to jedna sprawa, a zbieranie pieniążków na DT to powinno być prowadzone równolegle.[/B] I tak Dt nagle nie spadnie nam gotowy- chyba, że macie coś na oku- a posag dla Badiego jest jak najbardziej potrzebny w tej sytuacji, gdy trzeba działać [B]szybko.......psy lubią być adoptowane.....[/B] Oczywiście jest to tylko moje zdanie . Moze dopisz do tego, co jest- bo to dobre- że zbieramy na Dt Quote
danka4u1 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [COLOR=red][B]Niewidomy, czekoladowy Badi prosi o wsparcie............pomóżcie opuscić mu schron i spędzić psią emeryturę u boku tego jedynego człowieka. Może obok Ciebie jest puste miejsce, czekające na psią wierność i miłość....?[/B][/COLOR] Quote
urwiniu Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 zaglądam na przywołanie :) zabieram się do czytania Quote
danka4u1 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dziękuję za przybycie; lektura do relaksujących nie należy, ale dążymy do tego, by znalazła swój szczęśliwy finał. Quote
Alter Ego Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Jaki kochany biedaczek. Bede zagladac. Danka, a czy wiesz ze Chanelka sie znalazla? :) Quote
danka4u1 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 WIEM !!!! Siedzę tam na tym wątku cały dzień. Przedtem zaglądałam często, ale nic nie pisałam, bo co mogłam pomóc...myślisz, ze to Chanelka...?? Quote
Alter Ego Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Tak, to ona . Juz jest w domu:) Ja ciagle zagladalam ale tez nic nie pisalam. Stracilam nadzieje... Quote
danka4u1 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [URL="http://img339.imageshack.us/i/img0819qb.jpg/"][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/9172/img0819qb.jpg[/IMG][/URL] [B][SIZE=3][COLOR=blue]:-( Czy juz do końca będę patrzeć na świat zza krat? :-([/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Recommended Posts