ewakrakow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Jestem na zaproszenie ......zapiszę wątek .......finansowo niestety w tej chwili bardzo krucho :([/QUOTE] witam i bardzo dziękuję za obecność bo to już jest wiele:) Quote
ewakrakow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) [INDENT] [B]DŁUG[/B] wg moich obliczeń wynosi [B]1143 zł[/B], włascicielka hotelu napisała ostatnio: "A jak tam działania w celu zmniejszenia kosztów hotelu? Ciotki trzeba się sprężyć bo [B]mam grono psów zadłużonych w moim hotelu i niedługo okaże się że będę musiała go zamknąć. [/B] Na długi weekend postaram się wreszcie zrobić bazar dla Badyego ale to nie o to chodzi żebym ja sama opłacała sobie hotel ;-) A dług z każdym miesiącem rośnie a nie wiele ubywa" sprawa jest poważna, porozsyłałam wątek i mam nadzieję na jakąś pomoc [/INDENT] Edited June 8, 2012 by ewakrakow literówka Quote
yucca Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Jestem i pomogę Ci porozsyłać wąteczek Badiego :) Quote
Aimez_moi Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Dzieki za zaproszenie........pocczytam pozniej... bardzo prosze o numer konta dla piesia to kilka grosikow wplace..... Quote
yucca Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Aimez_moi']Dzieki za zaproszenie........pocczytam pozniej... bardzo prosze o numer konta dla piesia to kilka grosikow wplace.....[/QUOTE] Dziękujemy kochana :loveu: jak tylko pojawi się Ewa to prześle namiary :) Quote
ewakrakow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Aimez_moi']Dzieki za zaproszenie........pocczytam pozniej... bardzo prosze o numer konta dla piesia to kilka grosikow wplace.....[/QUOTE] [B]piękne dzięki:) Aimez_Moi[/B] zaraz wyślę dane do wpłaty, to pójdzie od razu [B]do właścicielki hoteliku[/B] ślepaczek na pewno by Cię liznął w rękę:) Quote
Aimez_moi Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Oj chcialabym aby mnie polizal ......pomimo, ze grosikow nie mam za duzo..... Quote
ewakrakow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka:) [B]grosik do grosika i pozbieramy na czynsz do LILU hotelika...[/B] to nie Badi, ale też wdzięczny psiak;) [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiR3-QfAnFLu67L9Co9uQxBXfDgapcw18MK3QZ0Ytg4S6zQKcjxg[/IMG] Quote
paula_t Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Oooo kurczę, ile kasy...:( No nic, przeszperam teraz w weekend dom i zrobię dla Badiego jak najszybciej bazarek i uzbieramy jakoś grosz do grosza... Quote
ewakrakow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='paula_t']Oooo kurczę, ile kasy...:( No nic, przeszperam teraz w weekend dom i zrobię dla Badiego jak najszybciej bazarek i uzbieramy jakoś grosz do grosza...[/QUOTE] sporo, sporo brakuje, ale coś ruszamy z koksem:) nie można dopuścić do eksmisji psiaka i rozstrojenia nerwowego Lilu itp. to może ja też poszperam i mogłby Twój brat podjechać po rzeczy? dałoby się? na Badiego tym razem? Maniek chwilowo stabilny finansowo się wydaje Quote
paula_t Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='ewakrakow']sporo, sporo brakuje, ale coś ruszamy z koksem:) nie można dopuścić do eksmisji psiaka i rozstrojenia nerwowego Lilu itp. to może ja też poszperam i mogłby Twój brat podjechać po rzeczy? dałoby się? na Badiego tym razem? Maniek chwilowo stabilny finansowo się wydaje[/QUOTE] Maniuś na razie ok, są ważniejsze potrzeby innych psiaków. Pewnie! Nasz kolejny wspólny bazarek razem ;) Quote
ewakrakow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 super:) oby nam się udał ten bazarek, ten dla Mańka idzie bardzo dobrze to zaczynam odkładać fanty, koło niedzieli będę mieć gotowe, jakby bratu było po drodze - daj znać Quote
yucca Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Dziewczyny super, że coś się dobrego dzieje :loveu: Quote
ewakrakow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='ewakrakow']Dobrze, skoro nikogo na razie tu nie ma to ja podsumuję długi wg mojej wiedzy, stan na dzień dzisiejszy [B]08.06.2012[/B] za pobyt Badiego u Lili należy się 10zł doba za marzec wyszło 310 zł zapłacone 170 [B](zaległości 140)[/B] za kwiecień [B]300 zł niezapłacone[/B] za maj [B]310 zł niezapłacone[/B] za czerwiec [B]7 dni niezapłacone[/B] [B]czyli 70 zł[/B] [SIZE=5]DŁUG U LILU [B]820 zł[/B][/SIZE] oprócz tego jest do oddanie Efrze [B]za luty [SIZE=5]323 zł[/SIZE],[/B] które założyła sama ze swoich $ [SIZE=6]SUMA DŁUGU 1143zł[/SIZE] deklaracji stałych płacą ludzie minimalnie, mimo przypomnien nie płacą, jest rozpiska na 1 stronie kto płaci a kto nie, wpłacone dekl. nie pozwalają one pokryć nawet częsciowo czynszu, porozsyłam ten wątek dalej, ale trzeba działać bo właścicielka [B]nie będzie Badiego trzymać za darmo[/B], ma już wiele psów z długami, skutkiem może być zamknięcie hotelu, co jest równoznaczne z powrotami psów do schronisk itp. a dla starego ślepego psa jak Badi będzie to tragedia [SIZE=6][B]PROSZĘ O POMOC[/B][/SIZE][/QUOTE] [B] _Aga_ mogłabyś zrobić aktualizację długu na pierwszej stronie, żeby było bardziej przejrzyście??? Dzięki. [/B] Quote
ewakrakow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [B]Figunia[/B] poprosiła o nr konta, coś nam dołoży, podałam nr bezpośrednio do LILU i poprosiłam o dopisanie, że wpłata będzie na Badiego Quote
_Aga_ Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 efra dopłaci jutro za marzec, bo wpłynęły jakieś pieniądze, uzupełniłam na pierwszej stronie. Quote
Gosiapk Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='LILUtosi']A tam pulpecik, schudł już trochę :eviltong:.[/QUOTE] Oj pulpet, pulpet :D Quote
_Aga_ Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Czy ktoś mógłby wysłać przypomnienie do anula42 i Merime? Ja już pisałam i nic..... Quote
paula_t Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='ewakrakow']super:) oby nam się udał ten bazarek, ten dla Mańka idzie bardzo dobrze to zaczynam odkładać fanty, koło niedzieli będę mieć gotowe, jakby bratu było po drodze - daj znać[/QUOTE] Na meczu byłam, ale już jestem :D Jak wróci do domu, to się z nim zgadam czy będzie miał w niedzielę czas- jak będzie to przyjedzie, a jak nie będzie to...też przyjedzie, bo go do tego zmuszę ;) Quote
LILUtosi Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Zrobiłam bazarek - proszę o reklamę [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228066-Bazar-na-zadłużonych-podopiecznych-buty-i-nie-tylko-do-17-06-Do-godz-21?p=19211732#post19211732[/URL] Quote
bico Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 mogę podrzucić jednorazowo 30 zł, sama mam na utrzymaniu psa, który szuka domu:( poproszę o konto na pw. Quote
ewu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Jestem na zaproszenie:) Skromnie ale wesprę Badiego:) Quote
paula_t Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='ewu']Jestem na zaproszenie:) Skromnie ale wesprę Badiego:)[/QUOTE] Dla Badiego każdy grosik ważny, naprawdę każdy... Quote
Recommended Posts