Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jestem na zaproszenie ......zapiszę wątek .......finansowo niestety w tej chwili bardzo krucho :([/QUOTE]

witam i bardzo dziękuję za obecność bo to już jest wiele:)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[INDENT] [B]DŁUG[/B] wg moich obliczeń wynosi [B]1143 zł[/B], włascicielka hotelu napisała ostatnio:

"A jak tam działania w celu zmniejszenia kosztów hotelu?
Ciotki trzeba się sprężyć bo [B]mam grono psów zadłużonych w moim hotelu i niedługo okaże się że będę musiała go zamknąć. [/B]
Na długi weekend postaram się wreszcie zrobić bazar dla Badyego ale to nie o to chodzi żebym ja sama opłacała sobie hotel ;-)
A dług z każdym miesiącem rośnie a nie wiele ubywa"

sprawa jest poważna, porozsyłałam wątek i mam nadzieję na jakąś pomoc
[/INDENT]

Edited by ewakrakow
literówka
Posted

[quote name='Aimez_moi']Dzieki za zaproszenie........pocczytam pozniej...
bardzo prosze o numer konta dla piesia to kilka grosikow wplace.....[/QUOTE]

Dziękujemy kochana :loveu:
jak tylko pojawi się Ewa to prześle namiary :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dzieki za zaproszenie........pocczytam pozniej...
bardzo prosze o numer konta dla piesia to kilka grosikow wplace.....[/QUOTE]

[B]piękne dzięki:) Aimez_Moi[/B] zaraz wyślę dane do wpłaty, to pójdzie od razu [B]do właścicielki hoteliku[/B]
ślepaczek na pewno by Cię liznął w rękę:)

Posted

ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka:)
[B]grosik do grosika i pozbieramy na czynsz do LILU hotelika...[/B]

to nie Badi, ale też wdzięczny psiak;)

[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiR3-QfAnFLu67L9Co9uQxBXfDgapcw18MK3QZ0Ytg4S6zQKcjxg[/IMG]

Posted

[quote name='paula_t']Oooo kurczę, ile kasy...:( No nic, przeszperam teraz w weekend dom i zrobię dla Badiego jak najszybciej bazarek i uzbieramy jakoś grosz do grosza...[/QUOTE]

sporo, sporo brakuje, ale coś ruszamy z koksem:) nie można dopuścić do eksmisji psiaka i rozstrojenia nerwowego Lilu itp.

to może ja też poszperam i mogłby Twój brat podjechać po rzeczy? dałoby się? na Badiego tym razem?
Maniek chwilowo stabilny finansowo się wydaje

Posted

[quote name='ewakrakow']sporo, sporo brakuje, ale coś ruszamy z koksem:) nie można dopuścić do eksmisji psiaka i rozstrojenia nerwowego Lilu itp.

to może ja też poszperam i mogłby Twój brat podjechać po rzeczy? dałoby się? na Badiego tym razem?
Maniek chwilowo stabilny finansowo się wydaje[/QUOTE]

Maniuś na razie ok, są ważniejsze potrzeby innych psiaków.
Pewnie! Nasz kolejny wspólny bazarek razem ;)

Posted

super:) oby nam się udał ten bazarek, ten dla Mańka idzie bardzo dobrze

to zaczynam odkładać fanty, koło niedzieli będę mieć gotowe, jakby bratu było po drodze - daj znać

Posted

[quote name='ewakrakow']Dobrze, skoro nikogo na razie tu nie ma to ja podsumuję długi wg mojej wiedzy, stan na dzień dzisiejszy [B]08.06.2012[/B]

za pobyt Badiego u Lili należy się 10zł doba

za marzec wyszło 310 zł zapłacone 170 [B](zaległości 140)[/B]
za kwiecień [B]300 zł niezapłacone[/B]
za maj [B]310 zł niezapłacone[/B]
za czerwiec [B]7 dni niezapłacone[/B] [B]czyli 70 zł[/B]

[SIZE=5]DŁUG U LILU [B]820 zł[/B][/SIZE]

oprócz tego jest do oddanie Efrze [B]za luty [SIZE=5]323 zł[/SIZE],[/B] które założyła sama ze swoich $

[SIZE=6]SUMA DŁUGU 1143zł[/SIZE]

deklaracji stałych płacą ludzie minimalnie, mimo przypomnien nie płacą, jest rozpiska na 1 stronie kto płaci a kto nie, wpłacone dekl. nie pozwalają one pokryć nawet częsciowo czynszu,

porozsyłam ten wątek dalej, ale trzeba działać bo właścicielka [B]nie będzie Badiego trzymać za darmo[/B], ma już wiele psów z długami, skutkiem może być zamknięcie hotelu, co jest równoznaczne z powrotami psów do schronisk itp.

a dla starego ślepego psa jak Badi będzie to tragedia

[SIZE=6][B]PROSZĘ O POMOC[/B][/SIZE][/QUOTE]
[B]
_Aga_ mogłabyś zrobić aktualizację długu na pierwszej stronie, żeby było bardziej przejrzyście???
Dzięki.
[/B]

Posted

[quote name='ewakrakow']super:) oby nam się udał ten bazarek, ten dla Mańka idzie bardzo dobrze

to zaczynam odkładać fanty, koło niedzieli będę mieć gotowe, jakby bratu było po drodze - daj znać[/QUOTE]

Na meczu byłam, ale już jestem :D
Jak wróci do domu, to się z nim zgadam czy będzie miał w niedzielę czas- jak będzie to przyjedzie, a jak nie będzie to...też przyjedzie, bo go do tego zmuszę ;)

Posted

Zrobiłam bazarek - proszę o reklamę
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228066-Bazar-na-zadłużonych-podopiecznych-buty-i-nie-tylko-do-17-06-Do-godz-21?p=19211732#post19211732[/URL]