minia913 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 tu jest jego profil na FB ten co ci sie na badoo nie otwiera http://www.facebook.com/profile.php?id=1777232325 Oczywiście ,że go uświadomię nie możemy tego tak zostawić bo trafi na kogoś innego i może nie skończyć się happy endem. Quote
Czarodziejka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='minia913']tu jest jego profil na FB ten co ci sie na badoo nie otwiera http://www.facebook.com/profile.php?id=1777232325 Oczywiście ,że go uświadomię nie możemy tego tak zostawić bo trafi na kogoś innego i może nie skończyć się happy endem. Myślę, że to on, mimo iż nie mogę powiększyć zdjęcia. Ta sama postura i kształt czaszki. Quote
minia913 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ja sobie go obejrzę live jak przyjedzie ;) i spiszę numer rejestracyjny samochodu. Podam jego dane tu na policję i może pomogą go ukarać i tutaj. Quote
Czarodziejka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ten bus, to jak już wspomniałam reklamowany na wizytówce biały VW. Quote
fizia Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 I oby się udało faceta ukarać. Dobrze, ze się wszystko tak skończyło, ale ja cały czas sie bałam, żeby Ona biedna ze strachu nie wpadła pod jakiś samochód. Tego by tylko brakowało... Fajnie, że jest grzeczna. Mam nadzieję, ze się zaprzyjaźni z domownikami. Nawet nie wie ślicznotka, jaką jest szczęściarą :) Miniu, Czarodziejko, Julka - wielkie dzięki za Herę!!! Quote
minia913 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 tak mnie dziś urządziła mamusia i wcale mi się to nie podobało a po tej kąpieli tak sobie odsypiam :) Quote
fizia Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Po takich stresach to najlepiej sobie porządnie odpocząć na kanapie :) Quote
Cantadorra Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Kąpiel to się nie podobała, ale chrapnąć na kanapie, to już się baaardzo podobało :) To ci psia logika :) Quote
Cantadorra Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 To ile tam jest tego towarzystwa??? :) Zdjęcie rewelacja, ogrzewanie zapewnione na zimę :) Quote
Emigrantka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 3 kudlate plus jakis ludz z tylu za nimi... psy rozwalone na wersalce ludz zwiniety w klebek z tylu - i tak powinno byc ;) Quote
minia913 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 trzy ogony ;) dwie laski i jeden rodzynek. U nas zaczynają świętować hinduski nowy rok dla Herci to kolejny stres fajerwerki strzelają od kilku godzin bez przerwy. Właściwe święto dopiero w sobotę więc dadzą nam popalić przez następne kilka dni. Hera wczoraj była w miarę spokojna dziś rano w parku miała atak paniki nie mam pojęcia co ją wystraszyło nie było nikogo może usłyszała coś czego ja nie słyszałam i zaczęła się szarpać na smyczy chciała się uwolnić z obroży i zwiać. Nie bardzo chce jeść bardzo dużo pije. Łamię swoje zasady karmienia psów przy niej ;) nigdy nie dogadzam swoim psom jak nie chcą jeść suchej karmy to zabieram michy i oddaję za kilka godzin, a jej kupiłam całą zgrzewkę tuńczyka i mieszam z karmą żeby jak najwięcej zjadła. Wydaje mi się ,że ten patałach ją porządnie wyszarpał na tej kolczatce bo na szyi ma małe okrągłe strupki w symetrycznych odległościach. Oglądam ją w miarę możliwości najdokładniej jak się da i mam pytanie do Czarodziejki : Czy zauważyłaś jej przednie dolne zęby? jedynki i dwójki są mocno starte ona jest za młoda na takie wytarte zęby reszta jest ładna i biała tylko te właśnie mnie zastanawiają. Quote
Emigrantka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 a ja o 3.40 rano dostalam mms... hehehe Quote
minia913 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Emi ten mms poszedł razem z tym pierwszym przedwczoraj? ja dostałam odpowiedź od Ciebie z pytaniem czemu nie śpię i nie wiedziałam o co chodzi bo spałam grzecznie :D Quote
Emigrantka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ten dostalam o 3.40 dzisiaj rano... heheheh i to 2 razy.... Quote
Czarodziejka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Kolczatkę Hercia miała zapiętą gładką stroną, żeby jej nie raniła, a żeby była solidnie podpięta. Sama jej sobie nie przełożyła.... Ząbki mogła zetrzeć przegryzając to i owo - jeszcze ci się nie dała z tej strony poznać, ale różne rzeczy jej do pyska wpadają ;) Słodko razem wyglądacie w pieleszach. Herasek widać zgodny, aż dziw bierze, bo u nas była dominującym zawsze i wszędzie pierwszym pieszczochem, a resztę za futro, za ucho, za siusiaka - a jak 8) byle odciągnąć. Quote
minia913 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Herasek dziś zasnął snem sprawiedliwego chrapie jak stary niedźwiedź i puszcza baaardzo pachnące bąki ;) Zaczęła się dziś nieśmiało bawić piłką więc wszystko idzie w dobrym kierunku :) Quote
Cantadorra Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 To ty minia masz tam wesoło, trzy ogony, jak Hera jeszcze się rozkręci to będziesz mieć co robić :) Quote
minia913 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 moja jedyna rozrywka to moje psy :) nie mam tu nikogo jestem sama z córką ona ma znajomych i ja jestem jej potrzebna do dawania kasy ;) więc zajmowanie się psami to czysta przyjemność. Quote
minia913 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Herasek dziś miała okazję pobiegać luzem miała smycz ale ciągnęła ją za sobą nie odchodzi daleko w zasadzie to trzyma się pozostałych psów miałam serce na ramieniu jak ją puściłam ale byliśmy na takiej ogrodzonej łące z jedną nie widoczną dla niej dziurą. Quote
Emigrantka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 To super.. masz linke taka dluga? Ja dzisiaj wzielam w dzien Zarulca do lasu, ubabrala sie w bajorach, smiercdzi jak jasna cholera, wieczorem polazlysmy na pola i do apteki (jakies 320 min w jedna strone bez psa - z psem jakies 40 w jedna strone bo wszystko musi obwachac) - lezy teraz na wersalce bardzo zadowolon i smierdzi na cale moje marne 55m kwadratowych... Quote
Cantadorra Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Wyobrażam sobie, jak muszą śmierdzieć psom nasze Keviny Cleiny i Dolce Gabbany :) Quote
Emigrantka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Myslisz ze powinnam sama wytarzac sie w tym bajorze? :D Quote
Cantadorra Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Emigrantka napisał(a):Myslisz ze powinnam sama wytarzac sie w tym bajorze? :D Spytaj Zarę :) Myślę, że dla niej to nie byłoby głupie :) Quote
Recommended Posts