Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawialam z babka od trapki, bedzie tam wieczorem, chciala tez numery do tego "kuriera" - przeslalam jej.

Zaraz dzwonie do tej behaviorystki zeby je jakos zsynchronizowac wszystkie....

Dobrze ze sie pare osob do pomocy znalazlo....

Jane ta z trapka dzwonila do dog wardens i do police dog handlers zeby pomogli...

Trzymac kciuki

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, rozmawialam z Lorna - to ta behaviorystka z wczoraj, dalam jej numer do Jane (ta z klatka) i one sie dogadaja.

Lorna widziala here wczoraj kolo 9 wieczore, zostawila jej jedzenie psi i kurczaka, kurczak zjedzony i psiego troche.

Kolo polnocy dzwonili do niej ludzie ktorzy tam pracuja - widzieli Here, chowa sie po krzakach.

No to moze z klatka sie uda....

Posted

[quote name='Emigrantka']Krakowianka - Hera nie jest w Londynie.

Hera jest w Maidestone, Kent, M20 Service - dokladnie tak.....

Mnia mieszka w Londynie ale hera jest w Maidestone, Kent, M20 Service[/QUOTE]

zmienilam juz wczoraj wieczorem na Maidstone
Na FB zrobilam Public Event:
[B][SIZE=3]FIND HERA - lost dog MAIDSTONE off the M20[/SIZE][/B]

You are [URL="https://www.facebook.com/ajax/events/rsvp.php?eid=248649215184487&inline&allow_removal"][COLOR=#3b5998]Attending[/COLOR][/URL] · [URL="https://www.facebook.com/ajax/sharer/?s=7&appid=2344061033&p[]=248649215184487"][COLOR=#3b5998]Share[/COLOR][/URL] · Public Event

[URL]https://www.facebook.com/event.php?eid=248649215184487[/URL]

Posted

Dzisiaj zostawia kobitki klatke trapke.... moze sie uda

[url]http://www.doglost.co.uk/dog_blog.php?dogId=33685&status=Lost[/url]

Minia tam bedzie kolo 6 wieczorem wiec trzymajmy kciuki zeby Hera dala sie w klatke zlapac...

Posted

[quote name='Emigrantka']Rozmawialam z babka od trapki, bedzie tam wieczorem, chciala tez numery do tego "kuriera" - przeslalam jej.

Zaraz dzwonie do tej behaviorystki zeby je jakos zsynchronizowac wszystkie....

Dobrze ze sie pare osob do pomocy znalazlo....

Jane ta z trapka dzwonila do dog wardens i do police dog handlers zeby pomogli...

Trzymac kciuki[/QUOTE]

[quote name='Emigrantka']Dobra, rozmawialam z Lorna - to ta behaviorystka z wczoraj, dalam jej numer do Jane (ta z klatka) i one sie dogadaja.

Lorna widziala here wczoraj kolo 9 wieczore, zostawila jej jedzenie psi i kurczaka, kurczak zjedzony i psiego troche.

Kolo polnocy dzwonili do niej ludzie ktorzy tam pracuja - widzieli Here, chowa sie po krzakach.

No to moze z klatka sie uda....[/QUOTE]

3mamy kciuki!

Nr czipa 985121017584670 wkleje tez na FB... Nidgy nie wiadomo (po calej akcji go wynarzemy)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Cham przyniesie paszport w zębach! Ja mam kopię tego dokumentu z Niemiec, to wszystko...Zapytam wetek - jasne. Prześlij mi nr tel tego kuriera, bo mi sie już nie wyświetla. Ja też zadzwonię.[/QUOTE]
jego numer 0880150180 i angielski 07592551281
Emigrantka mi mówiła ,że Pani od klatki wie jak po numerze tel namierzyć bydlaka ja go szukałam całe rano w necie nie znalazłam.

Posted

tez szukalam w necie tez nie znalazlam a normalnie jak ktos gdzies ma ogloszenie to numer w google i wyskoczy - nic na te numery nie wyskoczylo

Jane mowila ze ma metody..

No ale jak facet jedzie na pay as you go nie zarejestrowanym to dupa

jedyna mozliwosc od immigration sie dowiedziec bo beda mieli buca dane pelne i rejestracje samochodu jakim Hera jechala - po jej czipie powinni znalezc pelne dane kierowcy

tylko czy taka informacje podadza to jest pytanie

Posted

ja tak jak pisałam zostawię jej tam otwarte auto bo ona chodzi i szuka samochodu mój samochód przesiąknięty jest psami mam nadzieje ,że to pomoże.
Jadę zaraz kupić nawigacje bo nie mam od kogo pożyczyć. Koło 16 wyruszam będę w kontakcie telefonicznym z Emi więc ona w miarę możliwości będzie pisać tu co się dzieje. Nakupię jakiegoś śmierdzącego żarcia żeby jej ładnie pachniało.
TRZYMAĆ KCIUKI!!!!!!!!