Glorien Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Tak, ten guzek to na szczęście nic poważnego i już śladu po nim nie ma :multi: Był to krwiak na którym zebrał się płyn ale wszystko zostało oczyszczone a rana później odpowiednio zadbana, tak że nie ma się czym martwić. Tajga chciała zwiedzić działkę sąsiada i możliwe że jak chciała przedostać się pod siatką przez wykopaną dziurę zakuła się i stąd ten guz, na szczęście rodzina szybko zareagowała i zabrała sunie do weta. Jak widać Tajga nie próżnuje :evil_lol: Gania za kretami, chodzi po stołach w pomieszczeniu gospodarczym a jej rodzina tylko zabezpiecza kolejne miejsca :roll: Tajguś już dość tego rozrabiania, nie każ nam się wstydzić :diabloti: A z lepszych wieści to Tajga pięknie się pilnuje, na spacery chodzi bez smyczy, jest posłuszna. To takie sreberko :loveu: A po weekendzie może bedzie relacja z wizyty ;) Quote
Klauzunka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Tak, ten guzek to na szczęście nic poważnego i już śladu po nim nie ma :multi: Był to krwiak na którym zebrał się płyn ale wszystko zostało oczyszczone a rana później odpowiednio zadbana, tak że nie ma się czym martwić. Tajga chciała zwiedzić działkę sąsiada i możliwe że jak chciała przedostać się pod siatką przez wykopaną dziurę zakuła się i stąd ten guz, na szczęście rodzina szybko zareagowała i zabrała sunie do weta. Jak widać Tajga nie próżnuje :evil_lol: Gania za kretami, chodzi po stołach w pomieszczeniu gospodarczym a jej rodzina tylko zabezpiecza kolejne miejsca :roll: Tajguś już dość tego rozrabiania, nie każ nam się wstydzić :diabloti: A z lepszych wieści to Tajga pięknie się pilnuje, na spacery chodzi bez smyczy, jest posłuszna. To takie sreberko :loveu: A po weekendzie może bedzie relacja z wizyty ;-) a tak się martwiłam.... matko co z niej za franca mała....z jednej strony rozrabia a z drugiej anioł na spacerach - nie wiem co o tym myśleć:shake: Kurka wodna dziewczyno dosyć łobuzerstwa:angryy::angryy::angryy: Quote
yumanji Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jedziemy tam jutro z dzieciakami z wizyta,mamy zaproszenie.W poniedzialek zdam relacje. Quote
Klauzunka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jedziemy tam jutro z dzieciakami z wizyta,mamy zaproszenie.W poniedzialek zdam relacje. Dziękuję serdecznie Asiu :) Quote
MaDi Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 yumanji napisał(a):Jedziemy tam jutro z dzieciakami z wizyta,mamy zaproszenie.W poniedzialek zdam relacje. Czekamy na zdjęcia obu psiaków i relację ;). Quote
Guest ambird Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Yumanji dzwoniła do mnie przedwczoraj a ja zapomniałam napisać :shake: Asia była u Tajguni i Szarika. Jest zachwycona :) Sama jest chora i nie ma dostępu do internetu. Zda nam relacje najszybciej jak to możliwe ;) Quote
yumanji Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 zajrzyjcie,prosze,zgarniety przeze mnie z trasy lubelskiej http://www.dogomania.pl/forum/threads/233625-Toby-w-typie-labka-wywalony-na-trasie-prosi-o-dom Quote
Recommended Posts