Jump to content
Dogomania

Tajga już w swoim wspaniałym domu :-)

Recommended Posts

Posted

Asiu, to my dziękujemy, że się Tajgą zaopiekowałaś :)

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tajga jak torpeda :) No i tyle miejsca wokół domu do biegania ;)

Posted

Normalnie sie poplakalam....ze szczescie,ze tak im sie udalo!

i ja ! dzień zaczynam od obejrzenia tego filmiku i mi się ciepło na sercu robi:loveu:
Tajgunia czekała cztery lata na dom, a Szarik .....masakra - jaką człowiek wyrządził krzywdę temu biednemu psiakowi:-(

Teraz widać, że oboje są szczęśliwi :lol::lol::lol:

Posted

super! pieknie wygladaja, szarik jaki duzy przy niej!
panstwo patrzac na taka sielanke chyba sie nie zastanawiaja, czy dobra decyzje podjeli, biorac dwa psy :) oba maja teraz towarzysza, by pozbyc sie energii.

ja sie balam, ale widac, ze bezpodstawnie i sie ciesze bardzo, ze dwa biedaki maja fajny dom i duzo trawki do biegania :) moglo sie to skonczyc gorzej dla tajgi, ciesze sie, ze sie ludzie na oba zdecydowali, a nie dali sie namowic tylko na szarika.

Posted

[quote name='kora78']super! pieknie wygladaja, szarik jaki duzy przy niej!
panstwo patrzac na taka sielanke chyba sie nie zastanawiaja, czy dobra decyzje podjeli, biorac dwa psy :) oba maja teraz towarzysza, by pozbyc sie energii.

ja sie balam, ale widac, ze bezpodstawnie i sie ciesze bardzo, ze dwa biedaki maja fajny dom i duzo trawki do biegania :) moglo sie to skonczyc gorzej dla tajgi, ciesze sie, ze sie ludzie na oba zdecydowali, a nie dali sie namowic tylko na szarika.[/QUOTE]
Zamiast się cieszyć brniesz dalej nie znając sytuacji.
Zastanów się trochę bo robisz wiele przykrości ludziom którzy byli zaangażowani w tą adopcję.
Powtórzę raz jeszcze bo może nie zrozumiałaś BYŁAM UMÓWIONA Z TYMI LUDŹMI ZANIM DOWIEDZIAŁAM SIĘ O TAJDZE.

Posted

[quote name='yumanji']Normalnie sie poplakalam....ze szczescie,ze tak im sie udalo![/QUOTE]
Mi tez kręci się łezka w oku a to dopiero początek ich wspólnego życia:)

Posted

Zamiast się cieszyć brniesz dalej nie znając sytuacji.
Zastanów się trochę bo robisz wiele przykrości ludziom którzy byli zaangażowani w tą adopcję.
Powtórzę raz jeszcze bo może nie zrozumiałaś BYŁAM UMÓWIONA Z TYMI LUDŹMI ZANIM DOWIEDZIAŁAM SIĘ O TAJDZE.
MaDi - Kora78 doskonale znała sytuację i zapewniam Cię na bank, że cieszy się z takiego zakończenia. Poza tym jak to się wszystko odbyło jest opisane na wątku Aguchy.
Więcej chyba nic nie muszę dodawać?

A tak w ogóle to psiaki super się bawią, w tle słyszeć można takie dziecięce, miłe głosiki - miodzo;) Oby psiaki wiodły długie i szczęśliwe życie u swoich właścicieli:lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Klauzunka']MaDi - Kora78 doskonale znała sytuację i zapewniam Cię na bank, że cieszy się z takiego zakończenia. Poza tym jak to się wszystko odbyło jest opisane na wątku Aguchy.
Więcej chyba nic nie muszę dodawać?

A tak w ogóle to psiaki super się bawią, w tle słyszeć można takie dziecięce, miłe głosiki - miodzo;) Oby psiaki wiodły długie i szczęśliwe życie u swoich właścicieli:lol::lol::lol::lol:

Tylko,że na tym wątku nie było wszystkich informacji m.in tego,że Państwo byli też w schronisku i trafili do mnie nie przez watek a dzięki ogłoszeniu internetowemu Nany która ma od jakiegoś czasu dom.
Wiem,że łatwo oceniać po przeczytaniu kilku postów jednak to nic dobrego.
Na przyszłość zapraszam Kore78 do wykonywania wizyt w Lublinie aby nie osądzała niesłusznie.
Przepraszam za zaśmiecenie wątku ale jeszcze nikt mi czegoś takiego nie zarzucał.
Mam nadzieję,że oba psiaki będą szczęśliwe.

Posted

Przepraszam za zaśmiecenie wątku
nie zaśmiecasz

ale jeszcze nikt mi czegoś takiego nie zarzucał.
nikt Ci nic nie zarzuca

Mam nadzieję,że oba psiaki będą szczęśliwe.
Już pewnie są:loveu::loveu::loveu:

Posted

Patrząc na filmik to całkiem mocno się polubili;-) Ciekawe co będzie za jakiś czas:evil_lol:
za jakiś czas będzie już tylko lepiej (o ile być może) i tego się trzymajmy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja dodam że Pan Janusz dzwonił do Glorien i mówił, że w sobotę jest umówiony z Panią Olą ( MaDi). Odszukałyśmy Olę w sieci i zadzwoniłam do niej osobiście. Była już wcześniej umówiona z Państwem :)
Historia dwóch psiaków łączy się w jednym nowym i wspólnym dla nich domu, wśród wspaniałych ludzi :)
Cieszę się, że psiaki się dogadują, mają dużo miejsca na brojenie :D
Asiu (yumanji), jeszcze raz wielkie dzięki za opiekę nad Tajgunią :Rose:

Posted

[quote name='MaDi']Tylko,że na tym wątku nie było wszystkich informacji m.in tego,że Państwo byli też w schronisku i trafili do mnie nie przez watek a dzięki ogłoszeniu internetowemu Nany która ma od jakiegoś czasu dom.

Ooo przepraszam...

post #6
[quote name='Agucha']Państwo szukają w internecie. Chcą psa jak najbliżej Lublina, żeby nie trzeba było na zapoznanie jeździć daleko.
Nie wiem gdzie dokładnie leży Nowodwór... wiem, że do Chełma (70km) było dla nich za daleko.
Wolałabym psa o którym coś wiadomo. W schronie różnie bywa.

Byli w schronisku w Lublinie i nie potrafili wybrać... za dużo psów, za dużo emocji.
Stąd decyzja o wysłaniu propozycji na maila, żeby mogli na spokojnie na któregoś się zdecydować.

Ludzie nie mają psa. Za to mają serce i miejsce i chcą je czymś zapełnić. O czym z resztą napisałam w pierwszym poście.

• 3 weeks later...
Posted

Klauzunka napisał(a):
o matuniu....

Prawdopodobnie to nic poważnego, najlepiej zadzwonić i dopytać o szczegóły bo Pan dzwonił do mnie przed wizytą do lekarza.

Posted

Prawdopodobnie to nic poważnego, najlepiej zadzwonić i dopytać o szczegóły bo Pan dzwonił do mnie przed wizytą do lekarza.
Właśnie to robię = wydzwaniam ....
Mam nadzieję, że to nic poważnego, z resztą jakby to było coś przewlekłego to Asia na bank by zauważyła. Może jakaś drzazga się wbiła, albo draśnięcie zębem przy zabawie. No nic wróżyć nie będę poczekam na informacje.
p.s.
MaDi - dziękuję za info.