Jump to content
Dogomania

Tajga już w swoim wspaniałym domu :-)

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani według mnie czas najwyższy żeby szukać Tajdze DT. Z relacji osób u których Tajga była przez tydzień wynika, że sunia przejawia lęk separacyjny. Pozostawiona sama płacze, niszczy :| Pobyt Tajgi w hotelu, jakkolwiek nie jest jej tam źle nie zniweluje jej problemów.
Dlatego poszukujemy, który podejmie się pracy z psem.

Posted

Tajga sama jest w potrzebie a mimo to pomaga innym psiakom oddając krew, pięknie :loveu:
Szalej dziękuję Ci za pomoc z 8 maja :) Nad ulotkami nadal myślę ale po weekendzie już z pewnością będą. Grzesiek tylko nie zapomnij karty pamięci i narób duuuużo zdjęć dla nas :cool3:

Guest ambird
Posted

Super, że tajgunia oddała krew :multi:
Czekamy na wyniki :razz:

Guest ambird
Posted

Cytuję Glorien

Spieszę donieść wszystkim zainteresowanym losami naszej Tajgusi że jestem już po rozmowie z Panią Kasią Rozmowa bardzo obiecująca Więc trzymamy mocno kciuki Mam nadzieję że Tajga znajdzie domek a nawet jeśli nie Tajgusia to z pewnością jakiś psiak zyska tam przyjaciół
Niedługo rodzinę Pani Kasi odwiedzi "wizytator" tym razem nie tylko po to by sprawdzić ale przede wszystkim aby przedstawić dokładnie problem Tajgi i pokazać jak pracować by sunia wyzbyła się lęku separacyjnego

Guest ambird
Posted

Trzy dni temu dostałam mms:

[IMG]http://img855.imageshack.us/img855/3466/moto0913resize0.jpg[/IMG]

Przepraszam za spóźnienie ;)

Chętny domek się wycofał :-(
Szukamy więc transportu do Opola w dniach 9-15 maja.
Tajgunia musi iść na imprezę 8 maja :)

Posted

Grzesiek plisss więcej zdjęć co tak skromnie:mad:
A w ogóle jak imprezka opowiadaj:multi:

p.s
no i na pw mi adresek zapodaj bo nie wim gdzie paczkę z bazarku wysłać:shake:

Posted

Jaka ona piękna :loveu:
Grzesiek dzięki za zdjęcia :) Mam nadzieję że Szalej napisze nam kilka słów o czarnuszce :multi:

Przypominam jeszcze że szukamy transportu dla Tajgi na trasie:
Garwolin - Rawa Mazowiecka - Tomaszów Mazowiecki - Piotrków Trybunalski - Bełchatów - Wieluń - Kluczbork lub Piotrków Trybunalski - Częstochowa - Opole.

Posted

Co ja mogę o Tajdze napisać <3
Jest strasznie kochana, w miarę ładnie chodzi na smyczy, to znaczy na początku trochę ciągnęła, ale zwalam to na ogólne emocje, później pięknie chodziła na smyczy.
Nie mogę zbyt dużo powiedzieć o samym zachowaniu Tajgi dlatego, że w tym tłumie ( hałasy, biegające dzieci, tłum i jeszcze raz hałasy) dziewczyna w którymś momencie się niesamowicie zestresowała i nie wiedziała w którą stronę uciekać tylko się cieszyłam, że ma ciasno zapiętą obrożę i się nie wyrwie z niej. Pochodziłyśmy sobie głównie nad zbiornikiem wody i co nas najbardziej zaskoczyło, to że Tajga nie przepada za wodą :D Woda była ok, ale tylko do kostek ;)
Jak się już przestała stresować i rozluźniła się, merdał się ogonek, brzuch był wystawiony do miziania, no, wogóle strasznie miziasta jest dziewczyna, wszystkich zaczepiała żeby ją tylko głaskali, a dzieci to wogóle były nią zachwycone jak wchodziła w tłumek wycieczki i 10 rączek ją naraz głaskało. Z psami się nie bawiła, ale dobrze się z nimi dogadywała w miare - chociaż kiedy któryś za bardzo ją zaczepiał, albo jak była zazdrosna, to potrafiła pogonić. Wydaje mi się, że może być troche zazdrosna.
Usłyszałam też piękny Tajgowy śpiew ... kiedy zobaczyła w tłumie swojego przyjaciela z którym mieszka, radości nie było końca, a jak trzeba było się rozdzielić to był płacz niesamowity i wbicie się w ziemie. Strasznie jest w nim zakochana, było to też widać na końcu imprezy kiedy znów do niego wróciła ( po całym dniu szukania i wąchania). Na koniec była tak padnięta, że nie wiedziała co ma ze sobą zrobić...
Zapomniałam dodać, jak wielu komentarzy się nasłuchałam typu " Zobacz jaki piękny.... OOOOO zobacz co ma na szyi, szuka domu!! Taki pies szuka domu? :O "
No i to chyba na tyle ;)

Guest ambird
Posted

Dominiczko, dziękujemy za relację :) No i za spacer z Tajgunią :)
Teraz czekamy na telefony, niech dzwonią!

Posted

szalej dzięki -super relacja :loveu:Od razu przypomniała mi się Megi i Kapsel :lol: I tak sobie zamarzyłam, że zjawią się jacyś cudowni ludzie i wezmą oba psiaki do siebie:loveu::loveu::loveu: Tajgę i jej przyjaciela:loveu: