Guest ambird Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Do pierwszego postu dodałam wpłaty i wydatki :) Quote
Glorien Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Dzisiaj wysłałam Tajdze paczuszkę z ciasteczkami wątróbkowymi od Moniab, Enzo i Monta :multi: Mam nadzieję że dojdą szybko, w formie jadalnej :cool3: Chciałabym prosić was o trzymanie kciuków. Ogłoszenia chyba się spodobały bo zaczął dzwonić telefon :multi: Quote
Guest ambird Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Gorien, super :multi: Za ciasteczka dla Tajguni pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Klauzunka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Glorien nareszcie jakiś optymistyczny akcent :multi::multi::multi:Niech telefonek dzwoni 24h/dobę a Ty przebieraj i wybieraj - Tajguni należy się najwspanialszy domek :loveu: Cały czas trzymam kciuki, w związku z powyższym proszę, żeby ktoś mi poodkurzał - bo nie mam jak;););) Quote
Glorien Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A teraz proszę wszystkich o mocne trzymanie kciuków. W sobote Tajga będzie miała gości :multi: Wkrótce też zostanie przeprowadzona wizyta przedadopcyjna. Mam nadzieję że nasza gwiazda odnajdzie w końcu swoich fanów :loveu: Quote
Glorien Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Z biżuteryjnego bazarku dla Tajgi uzbierało się 201 zł :multi: Pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Guest ambird Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Glorien']Z biżuteryjnego bazarku dla Tajgi uzbierało się 201 zł :multi: Pięknie dziękujemy :loveu: Ło matulu :multi: Dziękujemy :loveu: Lecę wpisać do pierwszego postu :cool3: Quote
Guest ambird Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Spotkanie się odbyło :) Yumanji jutro opisze co i jak ;) Pani spóźniła się na spotkanie, Tajga została w Warszawie z synem Asi u jej mamy, także będą też nowe informacje na temat zachowania Tajgi w mieszkaniu :) Quote
yumanji Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Pani sie spoznila kilka godzin,problem z samochodem,a poniewaz musialam z trasy odebrac jakas psia sierote,wiec zostawilam Tajge u mojej Mamy.Pani przyjechala z dwiema labradorkami,jedna jest psem Jej Mamy.Poczatkowo sie obwachiwaly,pobiegaly po trawniku,a potem,kiedy Pani wziela suki na smycz,zaczely na siebie warczec.Pani stw,ze to normalne zachowanie.Tajga Jej sie ponoc podobala,kladla sie kolami do gory i przymilala.Pani pow,ze zadzwoni.I to wlasciwie wszystko. Moja Mama jest zachwycona psem,grzeczny,zachowuje czystosc,czeka az wyjdzie na trawnik.Przemila w stos do ludzi ,dzieci,bawi sie pilka ,aportuje.Do samochodu wskoczyla nieproszona. Problem polega na tym,ze rzeczywiscie wybranego czlowieka nie odstepuje na krok."Przykleila sie"do mojego syna.Nie mogl wejsc do toalety,Tjga drapie w drzwii,skowyczy,rzuca sie na klamke.Nie daje sie zamknac w innym pomieszczeniu. Kiedy poszedl na pietro odrabiac lekcje,to musialam trzymac ja godzine na smyczy,bo sie wyrywala do Niego i nawet na chwile nie usiadla. Pusem jest to ,ze szybko ten obiekt sympatii sie zmienia.Poprzedni w taki sposob zachowywala sie w stos do mnie,a po tej nocy spedzonej w domu mojej Mamy,w sypialni z moim synem,ja poszlam troche w odstawke ,a On jest teraz ukochanym panciem.To taki chyba mocno labradorzy rys jej charakteru.Wymagac bedzie z pewnoscia sporo pracy. Quote
Glorien Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dziękuję za informacje :loveu: Wygląda na to że Tajga jest przekochana tylko obiektu miłości jej jeszcze brak :( Quote
Guest ambird Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Glorien kupiła Fiprex XL - 22,90 zł z przesyłką. Quote
yumanji Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Glorien']Dzisiaj wysłałam Tajdze paczuszkę z ciasteczkami wątróbkowymi od Moniab, Enzo i Monta :multi: Mam nadzieję że dojdą szybko, w formie jadalnej :cool3: Moj syn mowi,ze ciasteczka pyszne! Quote
Glorien Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 yumanji napisał(a):Moj syn mowi,ze ciasteczka pyszne! na zdrowie :evil_lol: Wysłałam też reszte pieniędzy za ten miesiąc pobytu Tajgi w hoteliku 12.03-11.04 - 200zł (+100zł które na początku miesiąca wpłaciła pani Agnieszka) Aniu rozlicz wszystko w pierwszym poście :razz: Quote
Glorien Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ambird napisał(a):Zrobione Pani Skarbnik :diabloti: :mad: zdolne czarne łapki nie dość że szybko działają to jeszcze wykonania zadania zameldują :roll: :loveu: Quote
Klauzunka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [CENTER]:multi::multi::multi:w górę maleńka:multi::multi::multi:[/CENTER] Quote
Guest ambird Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Glorien napisał(a)::mad: zdolne czarne łapki nie dość że szybko działają to jeszcze wykonania zadania zameldują :roll: :loveu: Do usług, jak zawsze :B-fly: Quote
Recommended Posts