Klauzunka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Tajgunia nadal czeka na swojego ludzia :) Quote
Klauzunka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Gizmuś już jest dwoma łapami w DS :) póki co zerknijcie - zapraszam:) http://www.dogomania.pl/threads/204051-PSIO-KOCIE-i-ludzkie-MEGA-fanty-na-4-psiaki-do-25-marca-ZAPRASZAM Quote
yumanji Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Tajga wesola i radosna,puszczam ja bez smyczy,slucha sie.Co jakis czas daje jednak koncert ,ma ladny sopran,a wtedy cala reszta sie do nioej przylacza. Quote
Glorien Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='yumanji']Tajga wesola i radosna,puszczam ja bez smyczy,slucha sie.Co jakis czas daje jednak koncert ,ma ladny sopran,a wtedy cala reszta sie do nioej przylacza.[/QUOTE] Do X Factor z nia :evil_lol: Czyli szukamy dla Tajgi rodzine lubiącą muzyke :razz: Quote
Kana Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Klauzunka mam ogromne pytanie, czy dalabyś radę robić wizytę przed adopcyjną dla jednej z moich podopiecznych w Brzegu ? Quote
Glorien Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dzień dobry :) Na forum labradory.info odbyła się aukcja ciasteczek wątróbkowych z której dochód zostanie przeznaczony na karme dla Tajgi. Zamówiłam dzisiaj dla niej karme http://www.krakvet.pl/bosch-adult-15kg-p-1034.html a zebranych pieniędzy zostało jeszcze na krople przeciw kleszczom http://www.krakvet.pl/seidla-sabunol-krople-przeciw-pchlom-kleszczom-p-4760.html :multi: Pięknie dziękujemy darczyńcą z labradorowego forum. Quote
Glorien Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Witam u Tajgi :) Nie rozumiem jak można się nie zakochać w tych oczach :shake: Hej ludzie zobaczcie tego aniołka :multi: troche pracy i będzie z niej psi ideał :razz: Quote
Gosia i Fado Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 hop do góry :) Tajgunia nadal czeka :( Quote
yumanji Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Tajga mieszka w jednym boksie z Bullem,amstafowatym przystojniakiem i miewa sie dobrze.Energia ja rozpiera,biega jak szalona,moze troche zrzuci tluszczyku. Quote
Guest ambird Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Yumanji, znaczy dajesz jej wycisk :evil_lol: Quote
Glorien Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Już jestem i robie porządek w finansach ;) Koszt miesięcznego pobytu Tajgi w hoteliku (13.03 - 12.04) to 300zł plus karma. Pani Agnieszka wpłaciła na konto hoteliku 100zł :loveu: Nasza kochana forumowa Gosia wpłaciła na hotelik dla Tajgi 150zł :loveu: Do jutrzejszego wieczora trwa bazarek z piękną biżuterią, zapraszam, naprawdę warto ;) Karmę zamówiłam w środę, niestety dostałam wiadomość że środka przeciw kleszczom nie mieli :mad: nie chciałam wstrzymywać wysyłki karmy więc na razie musiałam zrezygnować. Koszt karmy to 89 zł (mam tylko nadzieję że nie policzyli sobie dodatkowo za kuriera :confused: ). Jak wpłyną pieniążki za ciasteczka to poproszę o zwrot bo zapłaciłam ze swoich. Ten miesiąc pobytu Tajgi w hoteliku jest prawie zabezpieczny. Jednak nie mamy pewności jak długo sunia będzie musiała zostać w hoteliku. I oczywiście musimy też się liczyć z nieprzewidzianymi wydatkami jak np wizyta u weta. Mam nadzieję że znajdzie się domek dla Tajgi :tak: Staram się na bieżąco odnawiać i dodawać nowe ogłoszenia ale przyznam się bez bicia że nie chce mi się tu wklejać całej listy portali :roll: Dziękuję pięknie wszystkim którzy nie zostawili Tajgi samej sobie i udzielili pomocy, bez Was sunia musiałaby wrócić do tego koszmaru w Celestynowie :( Nawet nie chce o tym myśleć :shake: Razem damy radę :multi: Quote
Glorien Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Yumanji dziękuję za wiadomości od Tajgi :loveu: Quote
Recommended Posts