Marycha35 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 rozumiem Cię, co czytam temat wątku i dalej to też mną tyrpie!!!! podłe gnoje!!!!!!!!!!! Quote
Pinesk@ Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Kerian napisał(a):Czy Alfiś ma ogłoszenia, np. na Cafe Animal? Co prawda, nigdy tam nie dodawałam, ale mogę spróbować. Na Allegro mogę mu zrobić :) Ogłoszenia w internecie są jak już pisałam wcześniej ale im więcej tym lepiej! :) Quote
cyga-fryga Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 widać że pomimo wszystkiego co go spotkało da sobie rade:) widać to w oczach :) Quote
Casablanca Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zrobiłam coś a'la ogłoszenie-plakat do drukowania, nie wiem czy się przyda...Wstawię po południu ;) Quote
Pinesk@ Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 jasne, ze sie przyda, czekamy w takim razie na plakacik :) Quote
kora78 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 sliczny piesiur i tak go krzywdzili zwyrodnialcy. zapisze sie, jestem z banerka Quote
Pinesk@ Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Odwiedzić go mogę dopiero w czwartek.. Ale zrekompensuję to w postaci filmiku z Alfisiem ;) Quote
magdus84 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Przeczytajcie proszę o tym dramacie:(:(:(:( Kolejny pseudo dom tymczasowy! http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki Quote
Casablanca Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Brak internetu mam do końca miesiąca...Weszłam u babci żeby wstawić to ogłoszenie ;) Nie wiem czy dobrze, bo to moje pierwsze, ale wstawię-może akurat :D Quote
Litterka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Fajny plakacik, na pewno się przyda! Ma, moim zdaniem, poważną wadę - myślicie, że komuś będzie się chciało czytać tyle tekstu? Niestety, w dzisiejszych czasach sztuka czytania upadła kompletnie:( Ale jak najbardziej pomysł dobry! Quote
kora78 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 no, w sumie, bo az tekst nachodzi na dolne fotki. ja bym usunela 2 zdania z poczatku: nie mial latwiego zycia... i zostal zabrany od ludzi, ktorzy nie powinni.... i zbyt wiele jest o tym, jaki on jest trudny, to zraza. niewiele zachety jest w tym tekscie oczywiscie, to zadne uwagi o casablanci, bo Ona skopiowala tekst chyba z 1 stronki? stanowczo za duzo o tym, jaki to Alf nieufny i niedobry Quote
Pinesk@ Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Zredagujemy tekst. A może ktoś by go ładnie poprawił, ma ktoś talent? Generalnie tekst miał odstraszać nieodpowiedzialnych raptusów bo psiak nie jest typowym kanapowcem, decyzja ma być przemyślana, ludzie na maxa odpowiedzialni, świadomi charakteru pieska, moze rzeczywiście jednak troche przesadziłam.. ;) Plakat, projekt świetny jednak też się zgadzam, ze za dużo tekstu. Krótko, zwięźle i na temat ;) Fajnie by było gdyby na samym dole był pasek z tzw zrywkami z mailem i telefonem. Masz talent casablanca. Quote
Litterka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Tak na gorąco to tylko skróciłam, "skondensowałam" tekst. Oto on: Alf to 2-letni średni psiak. Nie miał łatwego życia. Znęcano się nad nim psychicznie i fizycznie, był prawdopodobnie duszony. Kiedy trafił do schroniska, był bardzo zestresowany i przestraszony. Obecnie jest coraz lepiej i zaczyna ufać człowiekowi. Przy próbie poznania bywa bardzo nieufny, potem staje się wspaniałym towarzyszem, pakuje się na kolana i nie chce z nich zejść. Szukamy dla Alfa domu bez małych dzieci i innych psów, gdyż jest bardzo o nie zazdrosny. Zanim adoptujesz, pomyśl, czy będziesz w stanie okazać temu psiakowi mnóstwo cierpliwości i zrozumienia, nie rób nic pod wpływem impulsu. Potrzebuje doświadczonego i cierpliwego opiekuna, który zrozumie jego tragedię i ogromną potrzebę miłości, który będzie potrafił sprawić, że stanie się znów radosnym i pełnym życia psem. Mam nadzieję, że się przyda. Quote
Pinesk@ Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Dziękuję Literka! Przyda się :) Taki mały off: prosimy o głos dla schroniska w Radomsku, link w moim banerku. Quote
Asia_M Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Piesku, teraz będzie już tylko lepiej. Hopkaj na pierwszą. Quote
Marycha35 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Jak można takie pysio skrzywdzić???? Ech, durne, durne, złe ludziska! Quote
Casablanca Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Jak będę miała internet w domu to zmienię i postaram się zrobić te takie zrywki na telefon ;) Quote
Recommended Posts