Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Tyle czasu minęło i żadnych informacji nie ma..aż boję się myśleć,że może być coś nie tak,mam nadzieję,że nikt o nie krzywdzi i jest szczęśliwy.
Ale naprawdę nikt nie może się dowiedzieć..

• 4 weeks later...
Posted

Chyba nie doczekamy się żadnych wiadomości.
A chodzi tylko o to,żeby ktoś nas uspokoił,że
Alfiś jest kochany i szczęśliwy,on już dość przeszedł.
Pliss....

Posted

Dziewczyny nic nie wiem co z Alfisiem :-(

Ale proszę może spróbujecie dowiedzieć się bezpośrednio od schroniska. Znalazłam w internecie namiary:

"Zadzwoń do schroniska i zapytaj o adopcję: (58 ) 531 96 56 lub napisz: [email protected] strona schroniska: www.tczew.otoz.pl"

Posted (edited)

Dzięki:) Może się uda:):):) Ale jeśli wolontariuszom nic nie chcieli powiedzieć to przez tele udzielą info????
Edit:
Wysłałam email z pytaniem, może się czegoś dowiemy:)

Edited by Marycha35
Posted

Dziewczynki mam info:) Odpisała Pani Joanna Sobaszkiewiczi, że:Alf trafił do domu, do starszych, samotnych ludzi, mieszkających poza Tczewem. Państwo na początku mieli z nim problemy, ale z czasem się dogadali, podobno kilka razy pogryzł psa sąsiadów. Alfik był dość agresywny. Państwo byli w kontakcie telefonicznym ze schroniskiem, opowiadali jak sobie z psiakiem radzą, niestety nie mieli komputera, więc zdjęć żadnych nie wysyłali. Potem kontakt się urwał, telefon został wyłączony. Więc Ludkowie ze schronu podjechali w tamtym roku na wizytę, ale okazało się, że starsza pani umarła, a mąż mieszka u córki. Mam nadzieję, że pan zabrał Alfika ze sobą!
RAZ JESZCZE OGROMNE DZIĘKI ZA ODZEW:)