Murka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Tak, Macho jest gminny, jest ze Stalowej Woli. Z doświadczenia wiem, że ogłoszenia z bazarków nie dają wielkich rezultatów. Powód jest prosty: ogłoszenia są robione masowo i jedne przygłuszają poprzednie. Wiele razy wykupywałam największe pakiety ogłoszeń i nigdy nie było odzewu :( Jakieś super ładne pieski ktoś jeszcze zobaczy, ale takie "zwykłe" kundelki giną w tłumie :( Jak skończę robić bazarki (trzy teraz produkuję) to porobię mu ogłoszenia. Na allegro nawet sporo wejść. Nawet doczekał się jednego obserwatora :) Quote
Murka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Miałam w sobotę pierwszy telefon w sprawie Macho, ale taki średniawy i chyba pan się już nie odezwie, bo rzekł magiczne słowo, że się zastanowi. Ale może to i lepiej, bo tak jak pisałam, brzmi średnio. Quote
CatAngel Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ważne, że już jeden tel był :) Teraz czekamy na następne :) i w nich jest ten JEDEN JEDYNY :) :multi: Quote
Murka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Czy ktoś się zastanawiał jak wyglądałby Macho ze stojącymi uszami? ;) Gra w piłę z Maszą... Quote
kaskadaffik Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Super zabawę mają psiaki z piłką !!! teraz cieplutko to szaleją !! Quote
Murka Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Masza znalazła domek więc musieliśmy dla Macho znaleźć nowe towarzystwo, padło na Magmę i okazało się, że trafiliśmy w sedno, psiaki od pierwszego wejrzenia bardzo przypadły sobie do gustu :) Quote
Murka Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Po zabawie wspólne odpoczywanie :smile: Jeszcze filmiki z szaleństw :) [video=youtube;qRF2vYXyCLA]http://www.youtube.com/watch?v=qRF2vYXyCLA[/video] [video=youtube;7v8-lo3Brik]http://www.youtube.com/watch?v=7v8-lo3Brik[/video] [video=youtube;kvgdODv6KkI]http://www.youtube.com/watch?v=kvgdODv6KkI[/video] Quote
Murka Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Jeszcze parę fotek samego Macho, to bardzo fajny pies. Macho dzięki monicepf będzie w przyszłym tygodniu kastrowany :) Quote
Luna123 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Macho to prawdziwy macho :cool3:. Kobiety za nim gonią i widać, że Magma uległa ;). Miłość oznacza m.in. żeby patrzeć w jednym kierunku ;). Jakby się baaardzo uparł, to dołki sa w kształcie serduszek ;) http://img14.imageshack.us/img14/5365/magma15.jpg Quote
Murka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 monikapf wpłaciła na kastrację Macho 100 zł :) Zabieg planowany jest w przyszłym tygodniu :) Quote
kaskadaffik Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Noi jak tam psina gotowa na odjajczenie? super, że będzie pozbawiony :) Quote
Ulka18 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Zrobie kilka ogloszen Machowi, moze akurat sie uda. Trzymam kciuki za jutro :kciuki: Quote
Murka Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Dzięki, Ulka! Ja mu wciąż odnawiam allegro wyróżnione. Quote
Murka Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Macho już po zabiegu, wszystko ok oczywiście :) Tutaj rachunek za kastrację (100 zł, to dodatkowe 4 zł to Furosemid dla innego pieska :) ) http://img856.imageshack.us/img856/2953/machokurusrachunek.jpg Jeszcze raz dziękujemy monicepf za sfinansowanie zabiegu :D Quote
kaskadaffik Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ale ma minę obrazoną, co mi zrobili?????????????????????????? :) Quote
monikapf Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Co słychać u Macho? przyzwyczaił się już do kołnierza ? Quote
Murka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Macho w ogóle nie przejmuje się kołnierzem. Był trochę oszołomiony parę godzin po zabiegu i tylko tyle :) Trochę się denerwuje i wierci, bo jest w mniejszym boksie (przenieśliśmy go na czas rekonwalescencji z zewnętrznego do wewnątrz). Jeszcze musi trochę wytrzymać, w piątek będzie zdejmowanie szwów. Jak na razie wszystko pięknie się goi. Mam nadzieję, że kołnierz zniesie jeszcze parę dni użytkowania Machastego, bo już jest lekko nadwyrężony ;) A co ciekawe w dużym boksie zewnętrznym Macho bardzo brudził, a teraz wewnątrz pięknie zachowuje czystość. Quote
kaskadaffik Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Macho pewnie już brykasz :) Szwy ściągnięte !!! A jaki mądry, że nie brudzi, super :) Quote
Murka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Szwy zostały dzisiaj zdjęte, Macho odkołnierzowany i przeniesiony do swojego poprzedniego dużego boksu. Chyba nie muszę mówić jaki jest happy :) Teraz tylko domek potrzebny... Quote
Ulka18 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Dzisiaj przysiadlam nad ogloszeniami psow ze schroniska, jutro sie wezme za hotelikowe. Murko, Ty psiaki hotelikowe dajesz na adopcje.org? Quote
Murka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Ostatnio się trochę zapuściłam z adopcje.org. Muszę przysiąść i wszystko zaktualizować. Ale ostatnio mam wrażenie, że portal trochę podupadł w popularności, zero odzewu stamtąd. Quote
Recommended Posts