delfy2000 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 martka1982 napisał(a):sytuacja Paulinki myślę,że się wyklaruje już na dniach, więc zobaczymy A ja podpytam Anię z FB, czy dalej chciałaby pokryć koszta/znaleźć transport Lizki do Kasi.... Quote
IVV Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 trzymam kciuki !!! Lizuniu jeszcze troszeczke . Quote
Secia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 kochani mam jednorazową wpłatę w kwocie 50,00 dla Lizy od jej fanki z FB Klaudi Ż. Przelałam dzisiaj na konto 50,00+20 za IV + 20 za V mojej deklaracji dla Lizy=90,00 Czy wszystkie deklaracje na pierwszej stronie doszły już? jednym słowem ile jest w skarpecie naszej Rudej Piękności? Quote
martka1982 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 delfy2000 napisał(a):A ja podpytam Anię z FB, czy dalej chciałaby pokryć koszta/znaleźć transport Lizki do Kasi.... będę bardzo wdzięczna, bo nie wiem czy szukać pamiętasz,że pisałaś zdaje się na tym wątku o osobie, która chce wpłacać ale bezpośrednio na konto Kasi? pamiętasz kto to był? nie jestem pewna czy mam tę osobę wpisaną w deklaracjach Quote
martka1982 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Secia napisał(a):kochani mam jednorazową wpłatę w kwocie 50,00 dla Lizy od jej fanki z FB Klaudi Ż. Przelałam dzisiaj na konto 50,00+20 za IV + 20 za V mojej deklaracji dla Lizy=90,00 Czy wszystkie deklaracje na pierwszej stronie doszły już? jednym słowem ile jest w skarpecie naszej Rudej Piękności? dziękuję bardzo! na tę chwilę na moim koncie jest 315 zł z wpłat jednorazowych oraz 15 zl z deklaracji stałych. razem z tym co przyjdzie od Ciebie będzie 315+15+90=420zl myslę,ze wiekszosc wplat wplynie po weekendzie Quote
delfy2000 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 martka1982 napisał(a):będę bardzo wdzięczna, bo nie wiem czy szukać pamiętasz,że pisałaś zdaje się na tym wątku o osobie, która chce wpłacać ale bezpośrednio na konto Kasi? pamiętasz kto to był? nie jestem pewna czy mam tę osobę wpisaną w deklaracjach Martka- nie mam pojęcia kto chciał wpłacać bezpośrednio na konto Kasi, ale spróbuję tę osobe znaleźć...Ania mi jeszcze nie odpisała, ale Ona robi podatki dla firm (nadchodzący Poniedziałek jest ostatnim dniem do zrobienia tego bez kary), więc chyba przez ostatnie dni wcale nie śpi biedna... Możemy poczekać te dwa dni? MOżę do tego czasu i sytuacja Paulinki się wyjaśni, i może będą już trzy szczęśliwe suńki (włączając Malwinkę)... Quote
martka1982 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 wiesz co, to ja przejrzę dokładnie wątek Lizy. poszukam tego postu (jest również możliwe,że pomyliłam Lizę z innym psiakiem) Quote
martka1982 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Kasia mi napisała,że Liza może jechać do domu właściwie już w najbliższy piątek. Taki termin pewnie odpada ale zapytam tego swojego kolegę czy zawiezie ją po świętach, tylko że to nie będzie darmowy transport:( i jeszcze mała niespodzianka http://www.youtube.com/watch?v=SSxX4YSRZoc Quote
kazik132 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='martka1982']Kasia mi napisała,że Liza może jechać do domu właściwie już w najbliższy piątek. Taki termin pewnie odpada ale zapytam tego swojego kolegę czy zawiezie ją po świętach, tylko że to nie będzie darmowy transport:( i jeszcze mała niespodzianka http://www.youtube.com/watch?v=SSxX4YSRZocAle fajna niespodzianka. Martka, a jaki będzie przybliżony koszt transportu w takim razie? Mamy czas do po świętach,żeby uzbierać kasę, tak? Quote
martka1982 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 jak wtedy jechali to mowil mi ze transport kosztowal troche powyzej 200, wiec powiedzmy ze 200zl potrzeba. teoretycznie moglaby jechac juz w ten piatek..... Quote
martka1982 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Secia napisał(a):Mam bardzo konkretną ofertę finansową dla Lizy (współpracuję z tą osobą jest wiarygodna) tylko muszę wiedzieć kiedy kobietka będzie u Kasi. Ta osoba chce wpłacić wyłącznie na konto hotelu. znalazłam! Delfy to jednak nie do Ciebie pisała ta osoba. zaraz napiszę do seci i zapytam czy to aktualne:) Quote
kazik132 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 martka1982 napisał(a):jak wtedy jechali to mowil mi ze transport kosztowal troche powyzej 200, wiec powiedzmy ze 200zl potrzeba. teoretycznie moglaby jechac juz w ten piatek..... Do piątku ciężko może być nam uzbierać 200 zł, a poza tym myślisz,ze pojedzie kolega? To już prawie święta. Quote
martka1982 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 nie, on na pewno nie pojedzie przed swietami. jak juz to w tygodniu po swietach. ale ogolnie miejsce czeka od najblizszego piatku, gdyby znalazl sie jakis transport wczesniej to moze smigać! edit: masz zapchaną skrzynkę a ja Ci ważne rzeczy pisze.... Quote
kazik132 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 martka1982 napisał(a):nie, on na pewno nie pojedzie przed swietami. jak juz to w tygodniu po swietach. ale ogolnie miejsce czeka od najblizszego piatku, gdyby znalazl sie jakis transport wczesniej to moze smigać! edit: masz zapchaną skrzynkę a ja Ci ważne rzeczy pisze....Juz czyszcze, wysylaj Quote
IVV Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 dajcie w tytule ,ze potrzebny transport i napiszcie na transportowym ,ze cos takiego szukacie. teraz dobry czas bo ludzie beda jezdzic przed swietami. Quote
delfy2000 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 IVV napisał(a):dajcie w tytule ,ze potrzebny transport i napiszcie na transportowym ,ze cos takiego szukacie. teraz dobry czas bo ludzie beda jezdzic przed swietami. Dobry pomysł IVV ;-) Dodałam info na wydarzeniu Lizy na FB... Quote
rytka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 ja tez moge zawiesc sunie za zwrot kosztów 200zł.jakby co to piszcie pw. Quote
martka1982 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 dzieki rytka. na razie czekamy czy cos sie wyklaruje w kwestii pokrycia kosztow transportu grzegorz moze ja zawiezc ale dopiero w czwartek za tydzien:( Quote
joasin Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 dziewczyny, mogę za darmo podrzucić suczkę z okolic katowic do bielska. Tzn jeśli ktoś kto ma wam zawieźć tę suczkę za pieniądze do bielska, może pojechać krótszą trasę, ja resztę za darmo zrobię. Oszczędzicie dzięki temu trochę pieniędzy. Dajcie znać kiedy potrzebujecie ewentualnego transportu dla suczki. Dam rade przed świętami jeśli trzeba, byle nie w pt (sterylizuję wtedy swoją suczkę, musze być w domu). Czy zoszczędzenie tych parudziesięciu złotych (to jest dystans ok 50-70 km, gdzieś do 100 km mogę jechać od Bielska za darmo) coś wam pomoże? Gdzie dokładnie w okolice Bielska potrzeba zawieźć suczkę? (może było w wątku ale nie widziałam takiej info) EDItT: o ja ślepa, Kobiernice.Już znalazłam info dokąd zawieźć;) No więc ja w razie czego jestem do dyspozycji ok 100 km za darmo przewiozę. Na więcej paliwa mnie nie stać, ale myślę, że łatwiej będzie wam uzbierać mniejszą kwotę:) 100 km to jednak kawał drogi jesli o paliwo chodzi. EDIT2: policzyłam ile kosztowałby mnie cały dojazd do konina po sunię i z powrotem. Wyszło mi 150 zł max, w razie czego, mogę od siebie dorzucić z 20-30zł, więc trochę powyżej 100 zł zawiozę sunię, ale na tak długa trasę mogę sobie pozwolić dopiero we wtorek po świętach tj, 26 kwietnia lub w niedzielę po świętach, tj 1 maja. BTW, możecie spróbować dodać ogłoszenie tutaj: http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/strona-glowna . Wiem, że sporo piesków jest adoptowanych z tych ogłoszeń, sama miałam stamtąd przygarnąć pieska. Sunia będzie blisko Bielska więc i blisko będą mieli chętni do adopcji. Quote
Lili8522 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Witam! Jestem z Bielska-białej i oferuje że moge zawieźć pieska gdzie trzeba za darmo jeżeli to gdzieś w okolicy. Jeżeli sie na cos przydam to prosze o kontakt [email protected] gg 5206007 Terin nie gra roli jedynie godzina. Quote
kazik132 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='joasin']dziewczyny, mogę za darmo podrzucić suczkę z okolic katowic do bielska. Tzn jeśli ktoś kto ma wam zawieźć tę suczkę za pieniądze do bielska, może pojechać krótszą trasę, ja resztę za darmo zrobię. Oszczędzicie dzięki temu trochę pieniędzy. Dajcie znać kiedy potrzebujecie ewentualnego transportu dla suczki. Dam rade przed świętami jeśli trzeba, byle nie w pt (sterylizuję wtedy swoją suczkę, musze być w domu). Czy zoszczędzenie tych parudziesięciu złotych (to jest dystans ok 50-70 km, gdzieś do 100 km mogę jechać od Bielska za darmo) coś wam pomoże? Gdzie dokładnie w okolice Bielska potrzeba zawieźć suczkę? (może było w wątku ale nie widziałam takiej info) EDItT: o ja ślepa, Kobiernice.Już znalazłam info dokąd zawieźć;) No więc ja w razie czego jestem do dyspozycji ok 100 km za darmo przewiozę. Na więcej paliwa mnie nie stać, ale myślę, że łatwiej będzie wam uzbierać mniejszą kwotę:) 100 km to jednak kawał drogi jesli o paliwo chodzi. EDIT2: policzyłam ile kosztowałby mnie cały dojazd do konina po sunię i z powrotem. Wyszło mi 150 zł max, w razie czego, mogę od siebie dorzucić z 20-30zł, więc trochę powyżej 100 zł zawiozę sunię, ale na tak długa trasę mogę sobie pozwolić dopiero we wtorek po świętach tj, 26 kwietnia lub w niedzielę po świętach, tj 1 maja. BTW, możecie spróbować dodać ogłoszenie tutaj: http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/strona-glowna . Wiem, że sporo piesków jest adoptowanych z tych ogłoszeń, sama miałam stamtąd przygarnąć pieska. Sunia będzie blisko Bielska więc i blisko będą mieli chętni do adopcji. [quote name='Lili8522']Witam! Jestem z Bielska-białej i oferuje że moge zawieźć pieska gdzie trzeba za darmo jeżeli to gdzieś w okolicy. Jeżeli sie na cos przydam to prosze o kontakt [email protected] gg 5206007 Terin nie gra roli jedynie godzina.Przede wszystkim witamy nowe forumowiczki! bardzo dziekujemy i za zalogowanie się u nas i za oferte pomocy dla Lizki:) Myślę,ze teraz to martka musi pokombinować jak i co, ale skoro pisała joasin, że może zawieżć nawet na całej terasie za niewiele więcej niż 100 zł, to może warto skorzystać z tej opcji? 120 zł, to nie 200:) Każda złotówka się pewnie przyda! Quote
martka1982 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 o rany joasin! z nieba nam spadłaś:)) jasne,że 120 to nie 200:)) no i Liza dwa dni wcześniej byłaby już w dt:))) zaraz odezwe sie do Ciebie na pw a tymczasem doszło 10 zł od Ewa&Duffel oraz 90 od seci. dziękujemy! już zapisuję w pierwszym poście:) Quote
kazik132 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 martka1982 napisał(a):o rany joasin! z nieba nam spadłaś:)) jasne,że 120 to nie 200:)) no i Liza dwa dni wcześniej byłaby już w dt:))) zaraz odezwe sie do Ciebie na pw a tymczasem doszło 10 zł od Ewa&Duffel oraz 90 od seci. dziękujemy! już zapisuję w pierwszym poście:) Swietnie,że decyzja podjęta.Teraz czekamy na efekty:) Quote
Recommended Posts