Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martko1982 kochana,nie odbieraj tego jak porażkę,bo przecież bardzo się starasz,nazbieramy dla Lizuni po mału,no i Falbankowi mam nadzieję też się uda.

Posted

delfy2000 napisał(a):
Ewa L. z FB deklaruje 10 zł stałej... i jest inna osoba chętna pomóc - zaraz podam dane na Martke, bo na wydarzeniu Lizy nie ma...

azalia napisał(a):
Mogę dać 10zł,więcej nie dam rady,bo nie mam pracy,ale za to deklaracji sporo.To jest dekl.stała.

delfy2000 napisał(a):
Azalia, Ewa& Duffel - wielkie dzięki :)

Czyli mamy dodatkowe 30 zł stałych - Martka - pamiętaj o powtarzaniu mantry ;)
Ale cudnie! Już 30 zł wiecej! Czyli zostaje jeszcze"tylko" 25 osób po 5 zł i już będzie komplecik!
Bardzo, bardzo dziękujemy kochanym dziewczynom!

Posted

kazik132 napisał(a):
Ja powtarzam, ale niekoniecznie mantre, za to tez coś na M:p

Każdy powtarza co mu służy Kazik :eviltong:....a to Twoje to może "MNIE MOŻECIE MORDZIĘ MIZIAĆ?" :evil_lol:

Posted

delfy2000 napisał(a):
Każdy powtarza co mu służy Kazik :eviltong:....a to Twoje to może "MNIE MOŻECIE MORDZIĘ MIZIAĆ?" :evil_lol:

Phi;) ciepło, ciepło w części pierwszej zdania, ale zimno, zimno w drugiej:D Tak, czy inaczej, najważniejsze, że służy:)

Posted

to ja doplace to 125zl jednorazowo ,niech niunia wychodzi ,a reszte bedziecie dalej zbierac .Zycie psa jest krotkie ,a ona juz tyle czeka ...:(
prosze o podanie adresu email na pw gdzie moge przeslac pieniadze przez PayPal

Posted

IVV napisał(a):
to ja doplace to 125zl jednorazowo ,niech niunia wychodzi ,a reszte bedziecie dalej zbierac .Zycie psa jest krotkie ,a ona juz tyle czeka ...:(
prosze o podanie adresu email na pw gdzie moge przeslac pieniadze przez PayPal

IVV - no co TY? Super kobieto...

Posted

o maniuchno a taki fatalny dzień miałam...ale weszłam tu na wątek i mi się mega polepszyło!

dziękujemy bardzo IVV!!

dzięki również Sylwia za bazarek. wstawiam do pierwszego posta

Posted

delfy2000 napisał(a):
To czekamy na wieści od Kasi...

tak, tak, już do niej napisałam, czekam na odpowiedź
no i transport....nie wiem czy uda mi sie namowic kolege, ktory wiozł Paulinkę, bo mowil,że ta podroz to byla droga przez mękę......

Posted

martka1982 napisał(a):
tak, tak, już do niej napisałam, czekam na odpowiedź
no i transport....nie wiem czy uda mi sie namowic kolege, ktory wiozł Paulinkę, bo mowil,że ta podroz to byla droga przez mękę......

Martka - a gdyby tak poczekać na wyklarowanie sytucji Paulinki i przewieźć Lizkę i Malwinkę razem do Kasi?