Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martka1982']całe szczęście,że znalazlaś na nią sposób oraz,że masz korytarzyk:)
Lizucho i co ja mam teraz dziewczynko pisać w ogłoszeniach,że uwielbiasz smakować drzwi????

Myślę, że Liza nauczy się zostawania sama. Kwestia czasu będziemy ćwiczyć :roll:
A ogólnie wszystko jest ok. Czas upływał jej na spaniu, jedzeniu i spaniu ( krótszy spacer ) bo u nas od kilku dni bez przerwy pada :shake:
Wczoraj się przejasniło to Lizkę roznosila energia i szalała po łąkach jak szczeniak :lol: Cieżko jej zrobić dobre zdjęcia bo albo biega, kula się albo robi znudzoną minę ;)
Ulubione zajęcie Lizy :lol:

Posted

martka1982 napisał(a):
ano widzisz, w schronisku takich traw nie było, ona po prostu nadrabia teraz tarzanie się za te wszystkie lata...trzeba jej to wybaczyć:)

no tak tylko Liza tarza się wszędzie :lol: na trwie, w legowiskach a nawet na kanapie :lol: a sprawia jej to tyle radości , że aż miło popatrzeć :loveu:

Posted

kasiaprzystał napisał(a):
no tak tylko Liza tarza się wszędzie :lol: na trwie, w legowiskach a nawet na kanapie :lol: a sprawia jej to tyle radości , że aż miło popatrzeć :loveu:

no to mnie zaskoczyłaś...po prostu takie ma hobby:)

Posted

Lizka wygląda bosko w pozycji kołami do góry :-) Wkleiłam nowe fotki do Lizuni na wydarzenie na FB oraz zmieniłam datę wydarzenia.
Martka nadrabiam zaległości po urlopie. Wpłaciłam za 3 miesiące. Razem 60.00 i na tym na razie kończę, obiecałam 5 miesięcy wpłat. Oczywiście będę zaglądać do Rudej kanapowej piękności i pilnować suni :-)

Posted

Secia napisał(a):
Lizka wygląda bosko w pozycji kołami do góry :-) Wkleiłam nowe fotki do Lizuni na wydarzenie na FB oraz zmieniłam datę wydarzenia.
Martka nadrabiam zaległości po urlopie. Wpłaciłam za 3 miesiące. Razem 60.00 i na tym na razie kończę, obiecałam 5 miesięcy wpłat. Oczywiście będę zaglądać do Rudej kanapowej piękności i pilnować suni :-)

dziękujemy secia! będę bardzo wdzięczna jeśli napiszesz na FB,że nadal szukamy deklaracji dla suczki,w tym jednorazowych, bo brakuje przeszło 100zl miesiecznie a jakos zainteresowania Lizka nie ma:(

Posted

Cleo2008 napisał(a):
ale nie wpisalas wplaty w lipcu (za lipiec i sierpien)

bo chciałam wpisać w złotówkach ale przelicznik kiepski, to wpisze w euro a jak będzie lepszy przelicznik,to wtedy w złotowkach

Posted

Secia napisał(a):
martka FB poprawiony i nowi zaproszeni do Lizki

dziękuję! sytuacja finansowa Lizki stanie się trochę stabilniejsza bo dołączyły trzy nowe osoby do deklarujących czyli cleo2008, caryca26 oraz Sylwia K z FB

Posted

Tak sobie myślę o Lizie, Malwince i Paulince...z nich trzech obstawiałabym,że Paulinka będzie najdłużej domu szukać a znalazła szybciutko mimo,że najstarsza i z mega powalającą urodą;) oby wam też się udało już wkrótce!

Posted

martka1982 napisał(a):
Tak sobie myślę o Lizie, Malwince i Paulince...z nich trzech obstawiałabym,że Paulinka będzie najdłużej domu szukać a znalazła szybciutko mimo,że najstarsza i z mega powalającą urodą;) oby wam też się udało już wkrótce!

No ja też bardzo trzymam kciuki za dziewczyny.
U nas od tygodnia intensywnie pada, praktycznie codziennie mamy burze i widać, że taka pogoda Lizie nie słuszy. Wyciszyła się, posmutniała troszkę bo większość czasu siedzimy w domu. Odżywa za to na spacerach i widać, że wiatr we włosach to jest to, co Liza lubi najbardziej ;-) Nie przeszkadza jej nawet deszcz ani podmokłe łąki ;-)
Natomiast Lizka bardzo boi się burzy ;-( Trzęsie się jak galaretka i musi być blisko nas bo inaczej dobija się nawet do łazienki.
Sunia zostaje już bez problemu sama w domu ( tzn. zawsze w towarzystwie Malwinki albo Kory ), drzwi narazie nie rusza :-) Także śmiało można w ogłoszeniach pisać, że psina grzeczna i kochana:loveu:

Posted

Jestem w końcu u Lizuni. Kazik312 się kłania. Myślałam, że ban za rzekome trollowanie jakiego dostałam, jest pomyłką i ze cierpliwie zaczekam miesiąc a potem będę znowu, jednak stało się inaczej. Wyjaśnienia , jeśli ktoś chce wiedzieć, w poście 2383 u spalonego Kubusia. Nie będę komentować, bo szkoda czasu. Dostalam link od dobrej duszy, zalogowalam się raz kolejny i będę to robiła w nieskończoność, jeśli będzie taka potrzeba. Lizki nie zostawię, jak obiecałam:) Cieszę się, że u psinki wszystko w najlepszym porządku. Zdęcia są cudne i widać, że psinka jest bardzo szczęsliwa! Pozdrawiam Kasię i wszystkich pomagających Lizuni. Mam tylko jeden problem. Przed wyjazdem na urlop coś mi się przypomina, że obiecalam pomoc przy transporcie jakiegoś psiaka. Nawet nie pamiętam jakiego:( Miałam wątek w subskrybcjach ale za nic nie pamiętam o jakiego psiaka chodzilo. Moze ktoraś z Was to widziala i byla na tym wątku. Jeśli tak, to proszę o link, bo nie mam jak tam nawet dotrzeć i nie wiem, czy ten psiak już ma orgabizowany transport, czy moze juz pojechal. Zla jestem ale tak wlasnie wygląda pomoc moderatorów na tym forum. Zamiast pomagać, utrudniają. Nie nam. Psiakom:(