Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze,Lenka jest taka biedna :( Przepraszam,ale nic poza ogłoszeniem nie mogę zadeklarować i zrobić,bo mam taki sam problem z dużym psim-dzieckiem,któremu także grozi schron w Tomaszowie....

Posted

Dzięki memory mam już na koncie wpłatę od IVV
Jutro dopytam ocelot o transport, ktoś miał go załatwiać... Jeśli nie- będziemy szukać

Przejrzałam wątek i w odpowiedzi na informacje o Lenie wstawiłam do pierwszego postu opis od managua, która jakiś czas miała u siebie Lene (kiedy DT wyjeżdżał)
Więcej naprawdę nie wiemy

Posted

[quote name='Olena84']Ktos pisal ze potrzeba 200zl / miesiac[/QUOTE]

Nie, ze jak bedzie 200 stalych deklaracji to wtedy zabieramy ja do hoteliku. Ale niestety juz teraz musi opuscic dt, nie mamy mozliwosci czekania na uzbieranie.

Posted

Czytam ten wątek i krew mnie zalewa. :shake: Co za brak odpowiedzialności ze strony DT! Najpierw bierze psa ze schroniska na bezpłatny, bezterminowy DT, a potem z dnia na dzień uznaje, że jednak z psem jej nie po drodze. :angryy::angryy::angryy:
Pies to obowiązki, odpowiedzialność, żywe zwierzę, a nie chwilowa zachcianka, której, gdy zaczynają się kłopoty, trzeba się pozbyć. DT zachowuje się dokładnie tak, jak ci wszyscy ludzie porzucający swoje psy na pastwę losu, krytykowani i piętnowani na dogo. :angryy:
A teraz przez tą szemraną miłośniczkę zwierząt od siedmiu boleści wszyscy na dogo mają rzucić wszystko, co robią, pomoc innym zwierzętom i pomagać bogu ducha winnej Lenie, bo miłośniczka zwierząt uznała, że zwierzęta nie są jednak takie fajne. :angryy::mad:

PS - Kasy nie mam, aby pomóc, ale mam ok 8 kg Eukanuby dla psów z problemami ze stawami. Mogę przekazać Lenie.

Posted

Szkoda słów na taki DT :( mogę się zadeklarować 50zł od kwietnia do lipca potem zobaczymy. Co z nią zrobicie zabieracie do hotelu czy do schroniska :( ?????

Posted

A próbowałyście poprosić o dofinansowanie [B]Kundelkową Skarbonkę[/B]?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/147660[/url]

Może zwróćcie się z prośbą.

[QUOTE]Przedział finansowy pomocy:

- leczenie – do 200zł
- transport – do 100zł
- jednorazowa pomoc w uzasadnionych przypadkach - do 50 zł[/QUOTE]

Jest jeszcze Skarpeta im. Talcott, ale zdaje sie wspomaga tylko starsze pieski, chyba, że są jakieś inneuzasadnione przypadki.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/185536[/url]

Posted

[quote name='Argat']Nie, ze jak bedzie 200 stalych deklaracji to wtedy zabieramy ja do hoteliku. Ale niestety juz teraz musi opuscic dt, nie mamy mozliwosci czekania na uzbieranie.[/QUOTE]

Jak wy to rozumiecie??? kurcze mam nadzieje, że nie trafiła do schroniska, tam chyba nawet karmy nie mają dla zwierzaków :(