Radek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dziękuję za zaproszenie na wątek. Niestety nie dam rady nic zadeklarować. Kolejnej deklaracji nie udźwignę:( Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [color=red][b][size=5]uwaga!!!!!! Lena do weekendu musi opuścić dt!!! Na cito potrzebujemy pieniędzy na hotelik!!![/size][/b][/color] Quote
chi23 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ja nic o niej nie wiem.. Napiszcie mi tutaj tekst pw żebym mogła rozsyłać, bo ja nie wiem nic poza tym że musi opuścić dt Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ja niestety wiem tylko tyle, ile pisze w pierwszym poście i chyba dopiero od hoteliku dowiemy się więcej. Quote
dudson13 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='_Aga_']Podniosę........[/QUOTE] Jestem na zaproszenie. Na razie pomoge podnoszeniem. Pozniej moze uda mi sie cos jednorazowo wrzucic Quote
ewatonieja Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ja jestem spłukana do granic możliwości :( Quote
as_animali Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Kurcze,Lenka jest taka biedna :( Przepraszam,ale nic poza ogłoszeniem nie mogę zadeklarować i zrobić,bo mam taki sam problem z dużym psim-dzieckiem,któremu także grozi schron w Tomaszowie.... Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Dzięki memory mam już na koncie wpłatę od IVV Jutro dopytam ocelot o transport, ktoś miał go załatwiać... Jeśli nie- będziemy szukać Przejrzałam wątek i w odpowiedzi na informacje o Lenie wstawiłam do pierwszego postu opis od managua, która jakiś czas miała u siebie Lene (kiedy DT wyjeżdżał) Więcej naprawdę nie wiemy Quote
Agata,Sonia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Witajcie, Ile ma kasy i ile jest potrzebne? Quote
Argat Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ostatnio jak liczylam było ok. 80Zl stalych, potrzebujemy 320. Quote
Argat Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dokładnie: 160 jednorazowych 75 zł stałych Potrzebujemy 320zł stałych. I pewnie trochę grosza na badania i ewentualne leczenie. Quote
Argat Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Olena84']Ktos pisal ze potrzeba 200zl / miesiac[/QUOTE] Nie, ze jak bedzie 200 stalych deklaracji to wtedy zabieramy ja do hoteliku. Ale niestety juz teraz musi opuscic dt, nie mamy mozliwosci czekania na uzbieranie. Quote
GrubbaRybba Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Czytam ten wątek i krew mnie zalewa. :shake: Co za brak odpowiedzialności ze strony DT! Najpierw bierze psa ze schroniska na bezpłatny, bezterminowy DT, a potem z dnia na dzień uznaje, że jednak z psem jej nie po drodze. :angryy::angryy::angryy: Pies to obowiązki, odpowiedzialność, żywe zwierzę, a nie chwilowa zachcianka, której, gdy zaczynają się kłopoty, trzeba się pozbyć. DT zachowuje się dokładnie tak, jak ci wszyscy ludzie porzucający swoje psy na pastwę losu, krytykowani i piętnowani na dogo. :angryy: A teraz przez tą szemraną miłośniczkę zwierząt od siedmiu boleści wszyscy na dogo mają rzucić wszystko, co robią, pomoc innym zwierzętom i pomagać bogu ducha winnej Lenie, bo miłośniczka zwierząt uznała, że zwierzęta nie są jednak takie fajne. :angryy::mad: PS - Kasy nie mam, aby pomóc, ale mam ok 8 kg Eukanuby dla psów z problemami ze stawami. Mogę przekazać Lenie. Quote
edek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Szkoda słów na taki DT :( mogę się zadeklarować 50zł od kwietnia do lipca potem zobaczymy. Co z nią zrobicie zabieracie do hotelu czy do schroniska :( ????? Quote
bela51 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Jestem na zaproszenie, ale stałej deklaracji nie jestem w stanie dac. Prosze o konto, jednorazowo wplace 10 zl. Przykro mi. Quote
memory Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 A próbowałyście poprosić o dofinansowanie [B]Kundelkową Skarbonkę[/B]? [url]http://www.dogomania.pl/threads/147660[/url] Może zwróćcie się z prośbą. [QUOTE]Przedział finansowy pomocy: - leczenie – do 200zł - transport – do 100zł - jednorazowa pomoc w uzasadnionych przypadkach - do 50 zł[/QUOTE] Jest jeszcze Skarpeta im. Talcott, ale zdaje sie wspomaga tylko starsze pieski, chyba, że są jakieś inneuzasadnione przypadki. [url]http://www.dogomania.pl/threads/185536[/url] Quote
edek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Argat']Nie, ze jak bedzie 200 stalych deklaracji to wtedy zabieramy ja do hoteliku. Ale niestety juz teraz musi opuscic dt, nie mamy mozliwosci czekania na uzbieranie.[/QUOTE] Jak wy to rozumiecie??? kurcze mam nadzieje, że nie trafiła do schroniska, tam chyba nawet karmy nie mają dla zwierzaków :( Quote
haliza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dziewczyny dołożę jej 10 stałej ale płatne pod koniec miesiąca..... Quote
Cleo2008 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 szlag mnie trafia jak czytam takie watki!!! z bezsilnosci to gdzie ona teraz jest i jaka jest sytuacja finansowa [U]w tej chwili[/U]? Quote
Recommended Posts