Dzika_Figa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='Argat']Nie... (10 znaków)[/QUOTE] Dobra, to ja Ulkę spytam, jeśli chcecie. Prowadzi mały płatny DT w okolicach Częstochowy. Naprawdę dobrze opiekuje się psami, nic im u niej nie brakuje. Ceny ma rozsądne. Pytać? Quote
Argat Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Dobra, to ja Ulkę spytam, jeśli chcecie. Prowadzi mały płatny DT w okolicach Częstochowy. Naprawdę dobrze opiekuje się psami, nic im u niej nie brakuje. Ceny ma rozsądne. Pytać?[/QUOTE] Pewnie, pytaj Quote
Argat Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='kabanta']Podbiję chociaż sunię. Czy ktoś wie, czy te problemy z pęcherzem są do wyleczenia, czy to taka uroda Lenki? to może być ważne dla ew. domku...[/QUOTE] Ocelot ma mi napisać więcej o jej zdrowiu Quote
kabanta Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dzięki Argat :) Na tych wydarzeniach na fb nie ma o tym mowy, jak uda się sprecyzować problem, warto tam dopisać... Quote
Argat Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Na razie niech zostanie tak, w razie jakichś pytań trzeba będzie to dopowiedzieć. Quote
managua Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [IMG]http://images47.fotosik.pl/695/9fa0f897c627a6cdgen.jpg[/IMG] Tak Lenka spała sobie z kotem :) Quote
yumanji Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dzika Figa napisala do mnie z pytaniem,czy byloby miejsce dla suczki.Miejsce jest.Mam problem z netem, wiec ewent prosze o tel .500 893 485 Quote
Argat Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Mamy propozycję DT, ale nie mamy pieniędzy... potrzebujemy deklaracji Quote
madziamn Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Niestety mogę tylko podniesc sama jestem narazie w dołku finansowym ale dzieki za pw. Quote
delfy2000 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Pan Jacek L. z FB zaproponował dodanie Lenki do kącika adopcyjnego na stronie swojej hodowli - oto ona:[url]http://www.zbialoblockichlasow.byd.net.pl/[/url] Argat - a kto opłacał DT Lenki do tej pory, skoro nie ma deklaracji? Quote
delfy2000 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Argat']było bezpłatne[/QUOTE] Aha, no to teraz rozumiem sytuację ;-( ... I jeszcze wrzuciłam Lenkę na Kudłacze do Adopcji na FB:[url]http://www.facebook.com/Missyah1?sk=info#!/profile.php?id=100001964716636[/url] Quote
Argat Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Trzeba podjąć jakąś decyzje, napisałam do Ocelot z pytaniem co robimy z tym miejscem... Ja jestem kompletnie bez kasy Quote
Akrum Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 jestem na zaproszenie [B]Argat[/B] ale niestety inaczej jak obecnością na wątku - pomóc nie mogę. Quote
paulinken Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jestem na zaproszenie. Niestety na stałe już nie mogę. Mogę wpłacić jakiś grosz jednorazowo. Quote
Argat Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Bardzo dziękuję [B]POTRZEBUJMEY STAŁYCH DEKLARACJI NA MIEJSCE U YUMANJI[/B] Quote
Mysza2 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 jestem na zaproszenie ale tylko podnieść mogę. Sama Zbieram na biedy bez kasy:( Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dziękujemy za podesłanie wątku.Naszą propozycję wysłaliśmy. Ela Quote
majqa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jestem Argat. Hm... wątek zapewne przybierze na sile, by ludzie nie przedzierali się przez ileś stron w poszukiwaniu info konieczne jest uzupełnienie 1 strony o: - info, choćby najkrótsze, z jakiego powodu sunia musi opuścić DT - jaka kwota miesięczna ma być uzbierana, skoro pojawiła się opcja PDT - co jest nie tak z tym pęcherzem, konieczność częstego wychodzenia nie bierze się znikąd. Może się na wątku pojawić ktoś chętny dać BDT lub w ogóle DS (i takie cuda się zdarzają) ale musi wiedzieć, z czym przyjdzie mu się zmierzyć. Reasumując - rozpoznanie, leczenie, możliwości leczenia, jego koszt. Quote
Argat Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='majqa']Jestem Argat. Hm... wątek zapewne przybierze na sile, by ludzie nie przedzierali się przez ileś stron w poszukiwaniu info konieczne jest uzupełnienie 1 strony o: - info, choćby najkrótsze, z jakiego powodu sunia musi opuścić DT - jaka kwota miesięczna ma być uzbierana, skoro pojawiła się opcja PDT - co jest nie tak z tym pęcherzem, konieczność częstego wychodzenia nie bierze się znikąd. Może się na wątku pojawić ktoś chętny dać BDT lub w ogóle DS (i takie cuda się zdarzają) ale musi wiedzieć, z czym przyjdzie mu się zmierzyć. Reasumując - rozpoznanie, leczenie, możliwości leczenia, jego koszt.[/QUOTE] Z tego co wiem, dopiero trzeba by zrobić jej badania, co jest możliwe w hoteliku na który zbieramy. Niestety, to kolejne koszty. Quote
GrubbaRybba Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jestem, dzięki PW. Niestety w tym momencie mogę tylko podnieść. Wiem, że to niewiele. Quote
Recommended Posts