luka1 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 koosiek, czy twoja propozycja jest nadal aktualna? Jak to ma wyglądać technicznie? Gdzie trzeba psa zawieźć? Quote
koosiek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jest aktualna, niestety transport mam dopiero na sobotę. Pies jedzie do Garwolina, chociaż w takiej sytuacji lepiej by było, gdyby po drodze zahaczył weta. Quote
koosiek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Aha, proszę o nr tel. osoby, która będzie mogła wskazać, gdzie psiak przebywa. Quote
Olena84 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Podrzucam bo pilne, swoja droga az tyle kleszczy juz sie zrobilo... Kto bedzie wiozl? Quote
luka1 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Własnie wróciłam od psa. Nóg nie czuję ale nie mogłam nie sprawdzić czy kleszcze go nie powaliły. Czuje się dobrze, jest wesoły, dał buziaka i łapę. Bardzo był zmartwiony gdy odjeżdżałam. Quote
gadzia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Psa zawiozę w niedzielę. Do niedzieli pozwolono psu tam zostac. Mój numer 605 614 092. Proszę o kontakt gdzie mam go zawieźc. Najlepiej gdyby to była Warszawa. Postaramy się zebrac jakies dodatkowe pieniądze. Tylko proszę daj znac gdzie go zabrac bo zjedza go kleszcze a pani z karczy straci cierplwośc i wypedzi psa. Quote
koosiek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Gadzia, tak, jak napisałam, mam transport na sobotę. Quote
AniaB Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jak sie ogarniecie to poprosze nr konta - postaram sie do mojej deklaracji jeszcze cos dorzucić dla psiaka na początek.. Ale dopiero po 30.03 bo wtedy mi płacą:) Quote
gadzia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Koosiek to znaczy , że w sobotę przyjedziecie po psiaka ? Jeżeli nie jesteście pewni gdzie on jest to mozemy umówic sie w okolicy. jestem otwarta na pomoc. Quote
koosiek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Nie wiem jeszcze, kto przyjedzie (ja raczej nie, bo w sobotę łapię innego psa), ale sobota jest pewna. Dam znać tel., jak będę wiedziała, kiedy ktoś się zjawi po psa. Quote
Lu_Gosiak Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 oby sie udalo....jeszcze jedna noc wytrzymaj psiaku Quote
Becia66 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):oby sie udalo....jeszcze jedna noc wytrzymaj psiaku tyle wytrzymał to pewnie i tę jedną wytrzyma. Żeby tylko nie nawiał w ostatniej chwili bo i takie rzeczy się zdarzały. Quote
gadzia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Gdyby coś nie wyszło to prosze o kontakt. Jak do niedzieli go nie zabierzemy to spotka go to co psiaka, którego ciągle szukamy." Wywiozą" go gdzieś i nie ma śladu. Potwory. Quote
luka1 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 A dziś napadało śniegu :crazyeye:. Wychodzę na świat a tu biało. Wczoraj pies jeszcze był pod karczmą, ale tak jak mówi Gadzia - obiecali nam, ze jak go nie zabierzemy to go przewiozą gdzieś indziej. Kleszcze też mogą zrobić swoje. Quote
luka1 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 A dziś napadało śniegu :crazyeye:. Wychodzę na świat a tu biało. Wczoraj pies jeszcze był pod karczmą, ale tak jak mówi Gadzia - obiecali nam, ze jak go nie zabierzemy to go przewiozą gdzieś indziej. Kleszcze też mogą zrobić swoje. Wczoraj zaświtała nadzieja, ze znalazł się nasz pies. Kobitka zadzwoniła, że wie gdzie go szukać. Pojechałyśmy z dzwoniącą istotą poprowadziła nas po polnych drogach do gospodarstwa gdzie on miał być. Za bramą stały dwa psy - kundelek, mały czarny i srebrny husky. Istota wskazała na huszczaka i na nasze zdziwienie, odpowiedziała - "no przecież ma obrożę". Nie ważne że wygląd nie ten, że nasz miał żółtą obrożę a ten czerwoną....:shake: ZAŁAMKA. W obejściu tej kobitki były trzy psy - dwa chude jak wiórki. Na pytanie o ich wygląd odpowiedziała, że to taka rasa. Z tyłu, za komórką był jeszcze jeden pies. Złapany przez kogo z rodziny, może nawet ukradziony. Pies szalał na nasz widok, chciał zalizać nam ręce. Może ktoś spotkał się z ogłoszeniem, może jest szukany. Tam zmarnują go, .......... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pies jest zadbany, nie wygląda na starego - może wybiegł by pobiegać, a oni go złapali. Może ktoś go szuka Quote
gadzia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jeżeli ta istota pracuje tam gdzie powiedziała , czyli tam gdzie ja, trzeba ja postraszyc , że bedziemy tego psa dogladac. Ze mamy podejrzenia ze to nie jej pies i jak schudnie chociaz kilogram to ........ Nie wiem jeszcze co ale cos ...i.szukac jego włascicela . Chyba, że odkupic od niej za pare groszy i puscic go, może pójdzie do siebie. Nie wiem juz sama. Ale jak tam zostanie to dramat. moze ktoś ma jakiś pomysł. Quote
Lu_Gosiak Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 trzeba psa pooglaszac - poszukac nowego domu i wtedy powiedziec, ze znalezliscie wlasciciela i Go odebrac Quote
luka1 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Dziś rano pojechałyśmy sprawdzić czy pies jest na miejscu. Oczywiście nie było go. Pan tam pracujący i opiekujący się psiakiem powiedział, że pognał gdzieś z suką. Nie było go do 15. Ale w końcu udało się wyprawić go w drogę, pies pojechał. Quote
koosiek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Fuks pojechał do hotelu, zapraszam na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/204352 Facet nadal nie chce powiedzieć, co zrobił z tym zaginionym psiakiem? Quote
Awit Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Z jakim zaginionym, ten owczarek zniknął u tych ludzi?? Matko, ten onek jest piękny Quote
koosiek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kobieta poszła do szpitala, facet spuścił psa z łańcucha i wypuścił za bramę, a pies przepadł. Quote
Olena84 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Może porobić ogłoszenia o zaginięciu? Nawet na brame faceta nakleic to bedzie wiedzial ze nie odpuscilyscie. Quote
gadzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Rozwieszałam ogłoszenia na przystankach autobusowych. Będzie wiecej rozwieszać i pojeździmy po oklicy , może w sobotę. To niesamowite jak psiak zapadł się pod ziemie. A dłuższy czas przebywał w jednej okolicy. Quote
Recommended Posts