Agnisia =) Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 heh, no dzięki, nie wątpimy w to ani przez chwilę :eviltong: Quote
Usia Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Haska lizusie :eviltong: czy fajniejsze nie wiem, i tak ostatnie zdanie ma TZ,a nie ja.Osobiscie bym ja nazwała VEGA- spadajaca gwiazda- ale i tak czekamy na najbardziej zainteresowaną , zeby sprawdzic jaki ma charakter, moze sobie cos sama wymysli :cool3: Na pewno ma juz "przydomek" -Ksiezniczka<- tylko jestem ciekawa jak jej maniery Moze w pietek juz bedziemy ja mieli :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A teraz inna kwestia tylko nie płaczcie: Nie bedzie mnie przez 4 dni no w sumie to 5 bo wracam w czwartek wieczór a z samego rana jade po ksiazniczke do poznania z TZ.Wiem ze bedziecie tesknić i w ogole ale wróce do was i wkleje zdjecia.Jak bedziecie mili to moze TZ-wam wstawi kilka :cool1: Ja musze jechać sie odstresowac<czyt. na odwyk> od was :roll: Bardzo prosze zadnych wulgaryzmów tutaj, podrywów i nie zapomnajcie o mnie i psiakach. ZAWSZE WASZA USIA :placz: :placz: :placz: juz tesknie ;) Quote
Ice Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 no i pojechała, wieczorkiem napewno powstawiam wam troszke fotek:):p ,jeśli oczywiscie bedziecie chcieli:) Quote
chicken Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Usia'].Osobiscie bym ja nazwała VEGA- spadajaca gwiazda- [/quote] TO JA! TO JA! TO JA!!! HA HA to ja to imie napisalam :multi::multi: Quote
haska_12 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Usia']Haska lizusie :eviltong: [/quote] Ci dam lizusa :mad: :P Poprostu Ays to takie oryginalne imie, więc pomyślałam, że i jej jakies "zaczepiste" wymyślisz :p To czekamy na ciebie Usia :) ps.Ojojoj to aż tacy nieznośni jesteśmy :)? Quote
Agnisia =) Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Usia']Haska lizusie :eviltong: czy fajniejsze nie wiem, i tak ostatnie zdanie ma TZ,a nie ja.Osobiscie bym ja nazwała VEGA- spadajaca gwiazda- ale i tak czekamy na najbardziej zainteresowaną , zeby sprawdzic jaki ma charakter, moze sobie cos sama wymysli :cool3: Na pewno ma juz "przydomek" -Ksiezniczka<- tylko jestem ciekawa jak jej maniery Moze w pietek juz bedziemy ja mieli :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A teraz inna kwestia tylko nie płaczcie: Nie bedzie mnie przez 4 dni no w sumie to 5 bo wracam w czwartek wieczór a z samego rana jade po ksiazniczke do poznania z TZ.Wiem ze bedziecie tesknić i w ogole ale wróce do was i wkleje zdjecia.Jak bedziecie mili to moze TZ-wam wstawi kilka :cool1: Ja musze jechać sie odstresowac<czyt. na odwyk> od was :roll: Bardzo prosze zadnych wulgaryzmów tutaj, podrywów i nie zapomnajcie o mnie i psiakach. ZAWSZE WASZA USIA :placz: :placz: :placz: juz tesknie ;)[/quote] :placz: :placz: Tęsknimy!!!! Usia, wracaj do nas!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Usia Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 witam wszystkich jestem juz,wróciłam :) mam nadzieje ze sie ceszycie.Ja za wami strasznie teskniłam.Teraz ide cos zjesc,wykapać sie itp. i wieczorkiem napisze wam jeszcze i w ogole poopowiadam. :multi: :multi: :multi: PS::-( mam tez smutną wiadomosc ksiazniczka nie bedzie z nami bynajmniej na razie(mam nadzieje), ale wszystko w szczególach pozniej Quote
Ola&Kora Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote=Usia;]witam wszystkich jestem juz,wróciłam :) mam nadzieje ze sie ceszycie.Ja za wami strasznie teskniłam.Teraz ide cos zjesc,wykapać sie itp. i wieczorkiem napisze wam jeszcze i w ogole poopowiadam. :multi: :multi: :multi: PS::-( mam tez smutną wiadomosc ksiazniczka nie bedzie z nami bynajmniej na razie(mam nadzieje), ale wszystko w szczególach pozniej[/quote] Hura!!! Wróciłaś!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: Czekam na info odnośnie księżniczki... szkoda że na razie nie dołączy do stadka :-( Quote
Marta_Ares Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ja rowniez czekalam na wiesci o ksieznice i fotki calego stadka a tu takie info:-( zdradzisz szczegoly dlaczego jednak jej z wami nie bedzie? Quote
Usia Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Dziewczynki wiec sprawa ksiezniczki klaruje sie tak :shake: : miałam po nia jechac razem z TZ wszystko było ustalone psiaka mozna było odebrac juz w srode ale w zwiazku z moim wyjazdem to przełozylismy to na piatek, było wszystko ustalone i umówione, wolontarjusz który dał nam w ogole znać o suni był z nami w katakcie i gadał z personelem schronu o tym ze psiak miał juz dom i ze tylko czekamy na odbiór.We wtorek TZ otrzymał telefon od tego wolontarjusza ze suki nie ma w schronie i ze jak mu powiedzieli pracownicy "uciekła".Z tego co mówił TZ-towi to sam w to watpił bo schron jest ogrodzony wiec jak by nawet uciakła z kojca to była by na terenie schronu.Powiedział równiez iz przypuszcza ze została tak jak wczesniejszy husky oddana do jakis wiesniaków na łancuch :angryy:albo do domu -chciała bym mysleć ze bardziej to drugie, bo moze bedzie miała tam dobrze.Jest nam bardzo przykro z tego powodu bo naprawde cieszylismy sie z ksiezniczki -chyba za wczesnie sie pochwaliłam i zapeszyłam:placz: Na razie mamy nadzieje ze moze ktoś sie nia znudzi albo bedzie sie znowu błakac i sunia z nowu trafi tam gdzie jest wolontarjusz który od razu poinformuje nas gdy ksiezniczka trafi z powrotem do schronu.Wtedy bez wzgledu na pore i dzien jade ja albo TZ do poznania po nia.Ten wolontarjusz powiedział ze nawet jest w stanie sie nia zajac w razie co jeden dzien jak by były jakieś problemy.Cały czas mamy nadzieje ze moze jednak znajdzie sie i trafi do nas a jesli nie to mamy nadzieje ze bedzie szczesliwa tam gdzie jest <- bo przeciez o to własnie nam chodzi. Takie wiesci dostałam we wtorek wieczorem :( Quote
Alynkaaa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 oojoojooojj...kurcze to fatalnie liczylam ze gromadka bedzie juz 3piakowa...no ale mamnadzieje wszystko zakonczy siem pomyslnie dla was i dla ksiezniczk:loveu: i...badzmy dobrejmysli pozdrawiam pa:) Quote
Ola&Kora Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote=Usia;]Dziewczynki wiec sprawa ksiezniczki klaruje sie tak :shake: : miałam po nia jechac razem z TZ wszystko było ustalone psiaka mozna było odebrac juz w srode ale w zwiazku z moim wyjazdem to przełozylismy to na piatek, było wszystko ustalone i umówione, wolontarjusz który dał nam w ogole znać o suni był z nami w katakcie i gadał z personelem schronu o tym ze psiak miał juz dom i ze tylko czekamy na odbiór.We wtorek TZ otrzymał telefon od tego wolontarjusza ze suki nie ma w schronie i ze jak mu powiedzieli pracownicy "uciekła".Z tego co mówił TZ-towi to sam w to watpił bo schron jest ogrodzony wiec jak by nawet uciakła z kojca to była by na terenie schronu.Powiedział równiez iz przypuszcza ze została tak jak wczesniejszy husky oddana do jakis wiesniaków na łancuch :angryy:albo do domu -chciała bym mysleć ze bardziej to drugie, bo moze bedzie miała tam dobrze.Jest nam bardzo przykro z tego powodu bo naprawde cieszylismy sie z ksiezniczki -chyba za wczesnie sie pochwaliłam i zapeszyłam:placz: Na razie mamy nadzieje ze moze ktoś sie nia znudzi albo bedzie sie znowu błakac i sunia z nowu trafi tam gdzie jest wolontarjusz który od razu poinformuje nas gdy ksiezniczka trafi z powrotem do schronu.Wtedy bez wzgledu na pore i dzien jade ja albo TZ do poznania po nia.Ten wolontarjusz powiedział ze nawet jest w stanie sie nia zajac w razie co jeden dzien jak by były jakieś problemy.Cały czas mamy nadzieje ze moze jednak znajdzie sie i trafi do nas a jesli nie to mamy nadzieje ze bedzie szczesliwa tam gdzie jest <- bo przeciez o to własnie nam chodzi. Takie wiesci dostałam we wtorek wieczorem :([/quote] To naprawde bardzo smutne... :-( :-( :-( Ale dlaczego pracownicy schroniska wydali ją, skoro wiedzieli że ty z TZem na pewno ją weźmiecie, przecież było już wszystko ustalone. Quote
Usia Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Ola nie wiem czemu nie zostawili to mnie najbardziej dziwi :roll: Zwłaszcza ze osoba z poznania uprzedzała zeby ja zatrzymać dla nas. Nie wiem czemu tak sie stało! moge tylko stwierdzic ze to albo czyjaś głupota albo niewiedza albo tez zwykłe swinstwo :( Wazne zeby ksiezniczka miała kogoś kto ja kocha.A osoba z poznania cały czas jest z nami w kontakcie wiec jestem na bierzaco<- chociaż tyle moge zrobić, przeciez nie pojade do poznania i nie bede chodziła po kazdym domu i pytała sie czy ja maja <- chociaż przyznam ze i taki pomysł chodził mi po głowie Quote
Ola&Kora Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 [quote=Usia;]Ola nie wiem czemu nie zostawili to mnie najbardziej dziwi :roll: Zwłaszcza ze osoba z poznania uprzedzała zeby ja zatrzymać dla nas. Nie wiem czemu tak sie stało! moge tylko stwierdzic ze to albo czyjaś głupota albo niewiedza albo tez zwykłe swinstwo :( Wazne zeby ksiezniczka miała kogoś kto ja kocha.A osoba z poznania cały czas jest z nami w kontakcie wiec jestem na bierzaco<- chociaż tyle moge zrobić, przeciez nie pojade do poznania i nie bede chodziła po kazdym domu i pytała sie czy ja maja <- chociaż przyznam ze i taki pomysł chodził mi po głowie[/quote] Wiem dobrze co czujesz, ja też kiedyś miałam dostać psa od mojej cioci, ale ona gdzieś go wydała, no a ja chodziłam po całej wsi i wołałam go. Obeszłam wszystkie domy w promieniu 3 km. Mi sie wydaje że ci co wzieli księżniczke musieli zaproponować sporo kasy... bo teraz tylko kasa sie liczy... Quote
Shetanka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Fajne zwierzaki.Pozdrawiam je wszystkie!Wpadnij obejrzeć Chrupka :evil_lol: Quote
Usia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 dzisiaj beda nowe fotki o ile mi dogo na to pozwoli i przestanie sie zacinac Quote
chicken Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem w w szoku?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dlaczego ja zabrali?!?!? :-(:-( Quote
chicken Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :snipersm:Powystrzelalabym ich wszystkich!!Jak mozna byc takim nieodpowiedzialnym i nieslownym?!?! :wallbash::pissed::ak-shot::angryy::evil::flop::onfire: Sora ale jestem zla... :angryy: Quote
chicken Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 A moze wezmiecie jakiegos psiura z BS? (bezdomne szpice) Jest tam jeden piesek Siberian Husky z rodowodem ktorego odziwo nikt nie chce... Tylko dlatego ze ma juz 5 lat :-( No i jest wiele innych pieskow w potrzebie... Quote
Usia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 chicken wiem odwiedzam BS prawie codziennie ale jak na razie nic.Widziałam tego psiaka z rodowodem, tylko my szukamy psa do max 2-ch lat, nalepiej suni (która pewnie i tak bedzie wysterylizowana- z wiadomych przyczyn) nie dominujacej,rodowód nie jest wazny dla nas,piesek musi mieć to coś, po za tym to nie pies dla mnie a dla TZ wiec to on musi sie zgodzic jak narazie czekamy moze ksiezniczka sie znajdzie. A tak po za tym to chicken ja rozumiem twoje rozgoryczenie bardzo dobrze nawet nie wiesz jak nam było zle,zwłaszcza ze juz teraz pewnie by była z nami :( w swoim domku Quote
agbar Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 witam cieplutko, zachecona oryginalnym tytułem galerii wpadłam zajrzałam i na pewno bede to robic czesciej:) Quote
Usia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 oj witamy witamy miło widzieć nowe twarze i psiaki czym wiecej ludzi tym lepiej i nie chodzi juz o podziwianie psów ale o dykusje jakies itp... :) Przepraszam was bardzo ale dzisiaj juz nie dam rady wstawić zdjecia moze jutro dam rade wybaczycie ?? zrozumcie jestem po 4-wym wyjezdzie integracyjnym i odwyku od was jeszzcze mi terapia działa wiec padam na psyk i ide sobie od was do juterka. cmok for all i lizus od psiaków:):):):):):):):):) Quote
Alynkaaa Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 hej:)tak weszlam se popatrzec co tu s;ychac a tu ani ksiezniczki:( ani fotkow:(oj [B]Usia[/B] :mad: :mad: tza cos z tym zrobic:) Quote
Recommended Posts