Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haska lizusie :eviltong: czy fajniejsze nie wiem, i tak ostatnie zdanie ma TZ,a nie ja.Osobiscie bym ja nazwała VEGA- spadajaca gwiazda- ale i tak czekamy na najbardziej zainteresowaną , zeby sprawdzic jaki ma charakter, moze sobie cos sama wymysli :cool3: Na pewno ma juz "przydomek" -Ksiezniczka<- tylko jestem ciekawa jak jej maniery

Moze w pietek juz bedziemy ja mieli :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

A teraz inna kwestia tylko nie płaczcie:
Nie bedzie mnie przez 4 dni no w sumie to 5 bo wracam w czwartek wieczór a z samego rana jade po ksiazniczke do poznania z TZ.Wiem ze bedziecie tesknić i w ogole ale wróce do was i wkleje zdjecia.Jak bedziecie mili to moze TZ-wam wstawi kilka :cool1:
Ja musze jechać sie odstresowac<czyt. na odwyk> od was :roll:
Bardzo prosze zadnych wulgaryzmów tutaj, podrywów i nie zapomnajcie o mnie i psiakach.
ZAWSZE WASZA USIA :placz: :placz: :placz: juz tesknie ;)

Posted

[quote name='Usia']Haska lizusie :eviltong: [/quote]

Ci dam lizusa :mad: :P Poprostu Ays to takie oryginalne imie, więc pomyślałam, że i jej jakies "zaczepiste" wymyślisz :p To czekamy na ciebie Usia :)

ps.Ojojoj to aż tacy nieznośni jesteśmy :)?

Posted

[quote name='Usia']Haska lizusie :eviltong: czy fajniejsze nie wiem, i tak ostatnie zdanie ma TZ,a nie ja.Osobiscie bym ja nazwała VEGA- spadajaca gwiazda- ale i tak czekamy na najbardziej zainteresowaną , zeby sprawdzic jaki ma charakter, moze sobie cos sama wymysli :cool3: Na pewno ma juz "przydomek" -Ksiezniczka<- tylko jestem ciekawa jak jej maniery

Moze w pietek juz bedziemy ja mieli :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

A teraz inna kwestia tylko nie płaczcie:
Nie bedzie mnie przez 4 dni no w sumie to 5 bo wracam w czwartek wieczór a z samego rana jade po ksiazniczke do poznania z TZ.Wiem ze bedziecie tesknić i w ogole ale wróce do was i wkleje zdjecia.Jak bedziecie mili to moze TZ-wam wstawi kilka :cool1:
Ja musze jechać sie odstresowac<czyt. na odwyk> od was :roll:
Bardzo prosze zadnych wulgaryzmów tutaj, podrywów i nie zapomnajcie o mnie i psiakach.
ZAWSZE WASZA USIA :placz: :placz: :placz: juz tesknie ;)[/quote]

:placz: :placz: Tęsknimy!!!! Usia, wracaj do nas!!! :placz: :placz: :placz:

Posted

witam wszystkich jestem juz,wróciłam :) mam nadzieje ze sie ceszycie.Ja za wami strasznie teskniłam.Teraz ide cos zjesc,wykapać sie itp. i wieczorkiem napisze wam jeszcze i w ogole poopowiadam.
:multi: :multi: :multi:
PS::-( mam tez smutną wiadomosc ksiazniczka nie bedzie z nami bynajmniej na razie(mam nadzieje), ale wszystko w szczególach pozniej

Posted

[quote=Usia;]witam wszystkich jestem juz,wróciłam :) mam nadzieje ze sie ceszycie.Ja za wami strasznie teskniłam.Teraz ide cos zjesc,wykapać sie itp. i wieczorkiem napisze wam jeszcze i w ogole poopowiadam.
:multi: :multi: :multi:
PS::-( mam tez smutną wiadomosc ksiazniczka nie bedzie z nami bynajmniej na razie(mam nadzieje), ale wszystko w szczególach pozniej[/quote]

Hura!!! Wróciłaś!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :laola:

Czekam na info odnośnie księżniczki... szkoda że na razie nie dołączy do stadka :-(

Posted

Dziewczynki wiec sprawa ksiezniczki klaruje sie tak :shake: : miałam po nia jechac razem z TZ wszystko było ustalone psiaka mozna było odebrac juz w srode ale w zwiazku z moim wyjazdem to przełozylismy to na piatek, było wszystko ustalone i umówione, wolontarjusz który dał nam w ogole znać o suni był z nami w katakcie i gadał z personelem schronu o tym ze psiak miał juz dom i ze tylko czekamy na odbiór.We wtorek TZ otrzymał telefon od tego wolontarjusza ze suki nie ma w schronie i ze jak mu powiedzieli pracownicy "uciekła".Z tego co mówił TZ-towi to sam w to watpił bo schron jest ogrodzony wiec jak by nawet uciakła z kojca to była by na terenie schronu.Powiedział równiez iz przypuszcza ze została tak jak wczesniejszy husky oddana do jakis wiesniaków na łancuch :angryy:albo do domu -chciała bym mysleć ze bardziej to drugie, bo moze bedzie miała tam dobrze.Jest nam bardzo przykro z tego powodu bo naprawde cieszylismy sie z ksiezniczki -chyba za wczesnie sie pochwaliłam i zapeszyłam:placz:
Na razie mamy nadzieje ze moze ktoś sie nia znudzi albo bedzie sie znowu błakac i sunia z nowu trafi tam gdzie jest wolontarjusz który od razu poinformuje nas gdy ksiezniczka trafi z powrotem do schronu.Wtedy bez wzgledu na pore i dzien jade ja albo TZ do poznania po nia.Ten wolontarjusz powiedział ze nawet jest w stanie sie nia zajac w razie co jeden dzien jak by były jakieś problemy.Cały czas mamy nadzieje ze moze jednak znajdzie sie i trafi do nas a jesli nie to mamy nadzieje ze bedzie szczesliwa tam gdzie jest <- bo przeciez o to własnie nam chodzi.
Takie wiesci dostałam we wtorek wieczorem :(

Posted

oojoojooojj...kurcze to fatalnie liczylam ze gromadka bedzie juz 3piakowa...no ale mamnadzieje wszystko zakonczy siem pomyslnie dla was i dla ksiezniczk:loveu: i...badzmy dobrejmysli pozdrawiam pa:)

Posted

[quote=Usia;]Dziewczynki wiec sprawa ksiezniczki klaruje sie tak :shake: : miałam po nia jechac razem z TZ wszystko było ustalone psiaka mozna było odebrac juz w srode ale w zwiazku z moim wyjazdem to przełozylismy to na piatek, było wszystko ustalone i umówione, wolontarjusz który dał nam w ogole znać o suni był z nami w katakcie i gadał z personelem schronu o tym ze psiak miał juz dom i ze tylko czekamy na odbiór.We wtorek TZ otrzymał telefon od tego wolontarjusza ze suki nie ma w schronie i ze jak mu powiedzieli pracownicy "uciekła".Z tego co mówił TZ-towi to sam w to watpił bo schron jest ogrodzony wiec jak by nawet uciakła z kojca to była by na terenie schronu.Powiedział równiez iz przypuszcza ze została tak jak wczesniejszy husky oddana do jakis wiesniaków na łancuch :angryy:albo do domu -chciała bym mysleć ze bardziej to drugie, bo moze bedzie miała tam dobrze.Jest nam bardzo przykro z tego powodu bo naprawde cieszylismy sie z ksiezniczki -chyba za wczesnie sie pochwaliłam i zapeszyłam:placz:
Na razie mamy nadzieje ze moze ktoś sie nia znudzi albo bedzie sie znowu błakac i sunia z nowu trafi tam gdzie jest wolontarjusz który od razu poinformuje nas gdy ksiezniczka trafi z powrotem do schronu.Wtedy bez wzgledu na pore i dzien jade ja albo TZ do poznania po nia.Ten wolontarjusz powiedział ze nawet jest w stanie sie nia zajac w razie co jeden dzien jak by były jakieś problemy.Cały czas mamy nadzieje ze moze jednak znajdzie sie i trafi do nas a jesli nie to mamy nadzieje ze bedzie szczesliwa tam gdzie jest <- bo przeciez o to własnie nam chodzi.
Takie wiesci dostałam we wtorek wieczorem :([/quote]

To naprawde bardzo smutne... :-( :-( :-(
Ale dlaczego pracownicy schroniska wydali ją, skoro wiedzieli że ty z TZem na pewno ją weźmiecie, przecież było już wszystko ustalone.

Posted

Ola nie wiem czemu nie zostawili to mnie najbardziej dziwi :roll: Zwłaszcza ze osoba z poznania uprzedzała zeby ja zatrzymać dla nas. Nie wiem czemu tak sie stało! moge tylko stwierdzic ze to albo czyjaś głupota albo niewiedza albo tez zwykłe swinstwo :( Wazne zeby ksiezniczka miała kogoś kto ja kocha.A osoba z poznania cały czas jest z nami w kontakcie wiec jestem na bierzaco<- chociaż tyle moge zrobić, przeciez nie pojade do poznania i nie bede chodziła po kazdym domu i pytała sie czy ja maja <- chociaż przyznam ze i taki pomysł chodził mi po głowie

Posted

[quote=Usia;]Ola nie wiem czemu nie zostawili to mnie najbardziej dziwi :roll: Zwłaszcza ze osoba z poznania uprzedzała zeby ja zatrzymać dla nas. Nie wiem czemu tak sie stało! moge tylko stwierdzic ze to albo czyjaś głupota albo niewiedza albo tez zwykłe swinstwo :( Wazne zeby ksiezniczka miała kogoś kto ja kocha.A osoba z poznania cały czas jest z nami w kontakcie wiec jestem na bierzaco<- chociaż tyle moge zrobić, przeciez nie pojade do poznania i nie bede chodziła po kazdym domu i pytała sie czy ja maja <- chociaż przyznam ze i taki pomysł chodził mi po głowie[/quote]

Wiem dobrze co czujesz, ja też kiedyś miałam dostać psa od mojej cioci, ale ona gdzieś go wydała, no a ja chodziłam po całej wsi i wołałam go. Obeszłam wszystkie domy w promieniu 3 km.

Mi sie wydaje że ci co wzieli księżniczke musieli zaproponować sporo kasy... bo teraz tylko kasa sie liczy...

Posted

:snipersm:Powystrzelalabym ich wszystkich!!Jak mozna byc takim nieodpowiedzialnym i nieslownym?!?! :wallbash::pissed::ak-shot::angryy::evil::flop::onfire:
Sora ale jestem zla... :angryy:

Posted

A moze wezmiecie jakiegos psiura z BS? (bezdomne szpice) Jest tam jeden piesek Siberian Husky z rodowodem ktorego odziwo nikt nie chce... Tylko dlatego ze ma juz 5 lat :-( No i jest wiele innych pieskow w potrzebie...

Posted

chicken wiem odwiedzam BS prawie codziennie ale jak na razie nic.Widziałam tego psiaka z rodowodem, tylko my szukamy psa do max 2-ch lat, nalepiej suni (która pewnie i tak bedzie wysterylizowana- z wiadomych przyczyn) nie dominujacej,rodowód nie jest wazny dla nas,piesek musi mieć to coś, po za tym to nie pies dla mnie a dla TZ wiec to on musi sie zgodzic jak narazie czekamy moze ksiezniczka sie znajdzie.
A tak po za tym to chicken ja rozumiem twoje rozgoryczenie bardzo dobrze nawet nie wiesz jak nam było zle,zwłaszcza ze juz teraz pewnie by była z nami :( w swoim domku

Posted

oj witamy witamy miło widzieć nowe twarze i psiaki
czym wiecej ludzi tym lepiej i nie chodzi juz o podziwianie psów ale o dykusje jakies itp... :)

Przepraszam was bardzo ale dzisiaj juz nie dam rady wstawić zdjecia moze jutro dam rade wybaczycie ??
zrozumcie jestem po 4-wym wyjezdzie integracyjnym i odwyku od was jeszzcze mi terapia działa wiec padam na psyk i ide sobie od was do juterka. cmok for all i lizus od psiaków:):):):):):):):):)