Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Usia']ciesze sie ze wam sie podobaja fotki my juz lecimy spac bo jutro o 9 Ays ma zabiag a jeszcze musimy dojechac do weta ok 40 km od w-wy i pobudka zaplanowana na ok.6-7 bo po 7 musimy wyjechac na wszelki wypadek jak bysmy zbładzili gdzies na trasie.
Mówimy wszystkim dobranoc i trzymac kciuki jutro
Kiss for everybody[/quote]
napisz co u Aysa ?

Posted

Misiek nadal nie przytomny, chociaż juz wstał na nózki i prosił o wode wychłeptał troche i znowu sie połozył wymiotował jeszcze dwa razy, a teraz lezy i dyszy.Zaczynam sie troche martwic ze cały czas narkoza działa.Zaczyna reagowac na imie ale jesc nie chce.TZ dał mu pod nosek kawałek bułki ale nic.Nie wpadam jeszcze w panike.

Posted

oj obudził sie dopiero koło 21-22 wyszedł na chwile na spacer i juz jest dobrze.Cały czas sie lize i ciezko dyszy, wychłeptał 4 misiki w wada.Bedzie dobrze lece do szkoły buziak

Posted

Bidny Ays :evil_lol: :evil_lol: jak bym była psem to bym się nie chciała pewnego pięknego dnia bez jajek obudzić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hej
wiec tak z Aysem nie dobrze jade teraz do weta, podejrzewam ze wdało sie jakies zapalenie.Wczoraj tez byłam u weta Ays zaatakował spanielke mojej kolezanki (ta z którą bawiła sie Megan )obraznia powazne.Uszkodzenia oczka i peknieta kosc czaszki.3 godziny była operowana.Dzisiaj bedzie wiadomo , czy da sie uratowac oczko.Biedna malutka.Nie mam siły juz do tego psa.Jedyne wyjscie jakie jest to upienie go, własicielka spanielki zdecydowanie tego wymaga a ja robie wszystko zeby nie podejmować ostatecznej decyzji.Musze skonsultowac wszystko z weterynarzem,p.Małogosia i prawnikiem.Obawiam sie ze nie bedzie dobrze.odezwe sie jak wróce.

Posted

no tak to byc nie moze ,uspic zdrowego psa..........:-(
ale za to z drugiej strony jak ma gryzc wszystko i wszystkich to ty sie nie wyplacisz do konca zycia:roll: :roll: :roll:

oby ten behawiorysta cos pomogl i ta wlascicielka tej spanielki dala mu szanse

Posted

[quote name='Usia']Hej
wiec tak z Aysem nie dobrze jade teraz do weta, podejrzewam ze wdało sie jakies zapalenie.Wczoraj tez byłam u weta Ays zaatakował spanielke mojej kolezanki (ta z którą bawiła sie Megan )obraznia powazne.Uszkodzenia oczka i peknieta kosc czaszki.3 godziny była operowana.Dzisiaj bedzie wiadomo , czy da sie uratowac oczko.Biedna malutka.Nie mam siły juz do tego psa.Jedyne wyjscie jakie jest to upienie go, własicielka spanielki zdecydowanie tego wymaga a ja robie wszystko zeby nie podejmować ostatecznej decyzji.Musze skonsultowac wszystko z weterynarzem,p.Małogosia i prawnikiem.Obawiam sie ze nie bedzie dobrze.odezwe sie jak wróce.[/quote]
:crazyeye:
3mam kciuki ! najwazniejsze zeby sie nie zalamywac

Posted

o matko!!!!!!! dopiero się wybudził z narkozy i już tak poważnie pogryzł małą suczkę!!!!!!! to z nim naprawdę jest źle :shake: :shake: :shake: Usia trzymaj się...a ja trzymam kciuki !!!!!!!!
boszeee biedna strasznie ta spanielka:placz: ,a jej właścicielka tym bardziej......gdzyby mi Foxi jakiś pies tak mocno pogryzł to nie wiem jak bym reagowała,ale najprawdopodobniej tak samo jak właścicielka tej biednej suni...
Usia a może po prostu kaganiec -zawsze i wszędzie....nie narobi tyle szkód......

Posted

Eria kaganiec kagancem ale przeciez nie bedzie on chodził we własnym domu w kagancu, bo to mija sie z celem.
Wina lezy po mojej stronie bo nie dopilnowałam bydlaka.
Co tu duzo mówić.Przechodze to strasznie bo sama mysl o ostatecznym mnie przeraza.
Co do Ays-a ma zapalenie tak jak myslałam, dostał antybiotyk i p.dr. przemyła rane.
O Summer nic nie wiem na razie nie mam zadnej wiadomosci :roll:

Posted

no bo pisałam że kaganiec jest rozwiązaniem,ale Figę w domu zaatakował (chyba?) a przecież nie będzie w domu w kagańcu.....
boszeee myślę i myślę ale nic mądrego nie przychodzi mi do głowy:shake: