Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Podobno kobiety kochają brylanty i prawdziwych mężczyzn.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] A prawdziwi mężczyźni żyć nie mogą bez kobiet i brandy.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Niestety ideały nie istnieją.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Zaraz, zaraz – jak to ?? Ideały nie istnieją ??[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Istnieją! Powiem więcej – są na wyciągnięcie smyczy. [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Oto ideał. Jest kobietą i jest Brandy.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Lekko rozczochrana – jak każda kokietka po przebudzeniu.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Bardzo kontaktowa i towarzyska, zalotnie łypie bursztynowymi oczkami.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Nie trzeba kupować jej kwiatów, nie trzeba zabierać do kina, nie zajmuje godzinami łazienki.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Żeby z nią wyjść - wystarczy jeden uśmiech. Uwielbia chodzić na spacery , bawić się, gonić.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Chętnie się przytula, wyleguje na kanapie, w zimie grzeje nogi... a przy tym nigdy nie boli jej głowa.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Jest młodziutka – ma około 3 lat. Każdy kumpel gwizdnie z zachwytu jak zobaczy Brandy.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] I wiesz co ?? Twoja kobieta nie będzie o nią zazdrosna. Nawet jeśli zamieszkacie razem, będzie ją kochać tak jak Ty.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Czego Brandy potrzebuje ?? Po pierwsze: miłości , po drugie: ciepłego łóżka, po trzecie: jedzonka.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Tylko tyle za zrobienie z Ciebie prawdziwego mężczyzny.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Jeśli podoba Ci się Brandy i chciałbyś żeby z Tobą zamieszkała, zadzwoń lub napisz……[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
kontakt w sprawie Brandy:
Kinga kom. 600-870-571
mail: [email protected]

[/FONT]

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koncze powoli ogloszenia dla Guufika i zabieram sie za Brandy , daje jej nie wiecej niz miesiac na szukanie domu , jak nie znajdzie w tym czasie to ja sobie z nia pogadam :)

Posted

Są super.
Brandy jest super.
I tekst od Lilo jest super.
Dopiero teraz zdałam sobie sprawę z niedoskonałości mojego intelektu który nie pozwala na pisanie ładne i z polotem :( Bo w życiu bym nie stworzyła takiego tekstu!
A zatem czapki z głów!
...a jako że dobry tekst podstawą sukcesu to Brandy do domu ;-)

Posted

PaulinaT napisał(a):
Są super.
Dopiero teraz zdałam sobie sprawę z niedoskonałości mojego intelektu który nie pozwala na pisanie ładne i z polotem :(

Dzięki za to, że nie czuję się osamotniona :diabloti:

Posted

c.d. ogłoszeń

1001ogloszen.pl
adin.pl
adoos.pl
adopcjapsa.pl
adopcje.org
adpedia.pl
ads123.pl
adsy.pl
animalia.pl
anonse.pl
ale.gratka.pl
aloge.pl
aukcjezwierzat.pl

Posted

[quote name='lilo']co u Brandy slychac??[/QUOTE]

aż się chce napisać - bawi się świetnie :-P

...jak na schronisko - po części to prawda. Brandy mieszka na dość dużym wybiegu z dwoma innymi psami, poprzez siatkę, oddzielającą ją od sąsiedniego wybiegu - konwersuje z kolegami i koleżankami, biegając sobie dla zachowania linii ;-)
słoneczko świeci, ptaszki próbują coś tam z siebie wydusić...

no, napisałabym, żyć nie umierać - gdyby to jednak nie było schronisko.

Zgłosiła się w sprawie Brandy miła pani, natomiast z czwórką dzieci. Brandy do dzieci wydaje mi się ok, ale najmłodsze nie miało roku, a pozostałe były trochę tylko starsze. Co prawda pani mówiła, że chce psa temperamentnego, żeby z dziećmi latał po ogrodzie, a nie zalegał w nim jak posąg - ale jednak przespała sie z decyzją, i zwyciężył rozsądek. Ze mimo wszystko deczko przymaławe dzieci do deczko za dużej suki - i ten temperament mógłby wyjść wszystkim bokiem.
Od razu uprzedzam tok myślenia: podesłałyśmy pani Goofy'ego - ale, jak to bywa, po drugiej stronie zaległa absolutna cisza.

No, to nadal jest do wzięcia.