kinga Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Podobno kobiety kochają brylanty i prawdziwych mężczyzn.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] A prawdziwi mężczyźni żyć nie mogą bez kobiet i brandy.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Niestety ideały nie istnieją.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Zaraz, zaraz – jak to ?? Ideały nie istnieją ??[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Istnieją! Powiem więcej – są na wyciągnięcie smyczy. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Oto ideał. Jest kobietą i jest Brandy.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Lekko rozczochrana – jak każda kokietka po przebudzeniu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Bardzo kontaktowa i towarzyska, zalotnie łypie bursztynowymi oczkami.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Nie trzeba kupować jej kwiatów, nie trzeba zabierać do kina, nie zajmuje godzinami łazienki.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żeby z nią wyjść - wystarczy jeden uśmiech. Uwielbia chodzić na spacery , bawić się, gonić.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Chętnie się przytula, wyleguje na kanapie, w zimie grzeje nogi... a przy tym nigdy nie boli jej głowa.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Jest młodziutka – ma około 3 lat. Każdy kumpel gwizdnie z zachwytu jak zobaczy Brandy.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I wiesz co ?? Twoja kobieta nie będzie o nią zazdrosna. Nawet jeśli zamieszkacie razem, będzie ją kochać tak jak Ty.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Czego Brandy potrzebuje ?? Po pierwsze: miłości , po drugie: ciepłego łóżka, po trzecie: jedzonka.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Tylko tyle za zrobienie z Ciebie prawdziwego mężczyzny.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Jeśli podoba Ci się Brandy i chciałbyś żeby z Tobą zamieszkała, zadzwoń lub napisz……[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] kontakt w sprawie Brandy: Kinga kom. 600-870-571 mail: [email protected] [/FONT] Quote
lilo Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 cudowna cudowna :) podkrecimy jej fotki w photoshopie zeby miały cieplejsze swiatlo :) i bedzie cudo :) Quote
sybil Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 I ja też. Cudo - sunia :loveu:, jak ktoś mógł pozbyć się takiej słodkiej ślicznoty? :niewiem: Quote
kinga Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Ja niniejszym i oficjalnie dziękuję lilo za piękny tekst reklamujący Brandy. ...tylko brać! ;-) Brandy. Quote
lilo Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 koncze powoli ogloszenia dla Guufika i zabieram sie za Brandy , daje jej nie wiecej niz miesiac na szukanie domu , jak nie znajdzie w tym czasie to ja sobie z nia pogadam :) Quote
PaulinaT Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Są super. Brandy jest super. I tekst od Lilo jest super. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę z niedoskonałości mojego intelektu który nie pozwala na pisanie ładne i z polotem :( Bo w życiu bym nie stworzyła takiego tekstu! A zatem czapki z głów! ...a jako że dobry tekst podstawą sukcesu to Brandy do domu ;-) Quote
lilo Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 zrobiłam kilka żeby Brandy się już przewijała w ogłoszeniach - będę kontynowac zgodnie z obietnicą :) www.zwierzeta.hiperogloszenia.pl/ www.ofertuje.pl/ WWW.gumtree.pl WWW.petworld.pl www.zwierzeta.low.pl WWW.morusek.pl WWW.wstawaj.pl WWW.petsy.pl WWW.ale.gratka.pl [FONT="]WWW.eoferty.com.pl[/FONT] Quote
lilo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ciocie się obijaja i nie odwiedzają naszych kudłatków ... u Goofika tez nikt nie był :( Quote
karina1002 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 PaulinaT napisał(a):Są super. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę z niedoskonałości mojego intelektu który nie pozwala na pisanie ładne i z polotem :( Dzięki za to, że nie czuję się osamotniona :diabloti: Quote
PaulinaT Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 karina1002 napisał(a):Dzięki za to, że nie czuję się osamotniona :diabloti: pozostaje tylko, od czasu do czasu, westchnąć odgłębnie iechhhh.... Quote
lilo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 c.d. ogłoszeń 1001ogloszen.pl adin.pl adoos.pl adopcjapsa.pl adopcje.org adpedia.pl ads123.pl adsy.pl animalia.pl anonse.pl ale.gratka.pl aloge.pl aukcjezwierzat.pl Quote
lilo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 i jeszcze : azbazar.pl cwirek.pl czterylapy.pl dajogloszenie.pl darmobranie.pl darmoweogloszenia.pl drobny.com.pl Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 i tu: http://www.facebook.com/album.php?aid=45720&id=106101606088123&saved#!/album.php?aid=45720&id=106101606088123 a na www nie mogę dodać dziś nic wrrrrr :shake: Quote
kinga Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='lilo']co u Brandy slychac??[/QUOTE] aż się chce napisać - bawi się świetnie :-P ...jak na schronisko - po części to prawda. Brandy mieszka na dość dużym wybiegu z dwoma innymi psami, poprzez siatkę, oddzielającą ją od sąsiedniego wybiegu - konwersuje z kolegami i koleżankami, biegając sobie dla zachowania linii ;-) słoneczko świeci, ptaszki próbują coś tam z siebie wydusić... no, napisałabym, żyć nie umierać - gdyby to jednak nie było schronisko. Zgłosiła się w sprawie Brandy miła pani, natomiast z czwórką dzieci. Brandy do dzieci wydaje mi się ok, ale najmłodsze nie miało roku, a pozostałe były trochę tylko starsze. Co prawda pani mówiła, że chce psa temperamentnego, żeby z dziećmi latał po ogrodzie, a nie zalegał w nim jak posąg - ale jednak przespała sie z decyzją, i zwyciężył rozsądek. Ze mimo wszystko deczko przymaławe dzieci do deczko za dużej suki - i ten temperament mógłby wyjść wszystkim bokiem. Od razu uprzedzam tok myślenia: podesłałyśmy pani Goofy'ego - ale, jak to bywa, po drugiej stronie zaległa absolutna cisza. No, to nadal jest do wzięcia. Quote
lilo Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wrzuciłam Brandy na kolejne stronki : www.e-zwierzak.pl www.hanza.pl www.i-bazar.pl www.lento.pl www.mammisia.pl www.najpewniej.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.eszukam.pl www.estro-ogloszenia.pl www.e-ogloszenia.com Quote
PaulinaT Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Czwórka małych dzieci ... dla mnie nie do ogarnięcia :roll: Dla Brandy mogłoby być podobnie... Quote
kinga Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Cisza w eterze. Nikt nie dzwoni, nikt nie mailuje. Quote
karina1002 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='kinga']Cisza w eterze. Nikt nie dzwoni, nikt nie mailuje. Przecież ja mailuję :diabloti: A że nie w sprawie psów - no cóż, nie zawsze się ma to, co się chce :p Quote
Recommended Posts