azalia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Marycha ,dzięki za pozdrowienia,no widzisz okazało się,że kwitnąca azalia może być ćmą nocną,barową ha ha ha.A co u naszego chłopczyka Patusia?Jak zdróweczko szanowne? Quote
Blood Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 A wszystko ok Patus dobrze sie czuje jest radosny i zywiołowy;) Pogoda znow nie dopisuje ale radzimy sobie;) Quote
azalia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Dzięki za dobre wieści,cieszę się że Patuś jest radosny i dobrze się czuje,a apetycik mu dopisuje,czy on raczej mało jedzący jest?Pogłaskania dla Patulka i wszystkich czworonogów. Quote
Marycha35 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 azalia napisał(a):Marycha ,dzięki za pozdrowienia,no widzisz okazało się,że kwitnąca azalia może być ćmą nocną,barową ha ha ha.A co u naszego chłopczyka Patusia?Jak zdróweczko szanowne? Hi, hi, co to za problem dla azalii;) Patusia w pysio cmooooookamy:) Quote
Mani2000 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Marycha35 napisał(a):Hi, hi, co to za problem dla azalii;) Patusia w pysio cmooooookamy:) buziiii!!!!!!!!!! Quote
Blood Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ;* Patus dziekuje bo lubi sie glaskac i przytulac;) A je róznie zalezy od dnia jak goracy dzień to najlepiej tylko lody -kości i sloninka a w deszczowe troche wiecej je ale to jak ludzie chyba;) ogolnie nie jest zachłanny ;) troszke utył i nabrał masy miesniowej musze go zreszta zwarzyc ;) w weekend bede miala aparat to porobie fotki znów;) Quote
Blood Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Patus;p Wiecej zdj jutro bo narazie tylko wrzucialam na kompa;) Quote
beataczl Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Patus bardzo zadowolony odpoczywa w cieniu :smile: Quote
Mani2000 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 beataczl napisał(a):Patus bardzo zadowolony odpoczywa w cieniu :smile: :) to samo chciałam napisać.... Quote
azalia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ale piękny Patulek,przytyło mu się.Blood,Ty mu tak nie dogadzaj tymi lodami ze słoninki,bo on niedługo sam będzie jak słoninka.Mizianko dla futrzaków! Quote
Blood Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Malo wgranych zdj bo nazeczony wyladowal w szpitalu i jestem wykonczona ale cos udalo mi sie jeszcze wrzucic;) A Lodziki juz coraz rzadziej ale dostaje bo chce zeby mase sobie wyrobil misiek nasz obronca;):loveu::loveu::loveu: Ciesze sie ze widzicie efekty bo ja to malo zauwazam jak jestem z nim na codzien;):loveu::oops::oops: Quote
azalia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ale musiz pamiętać Blood,że on nie może być za gruby bo łapy mu wysiądą,ale ładny z niego chłopak.A z narzeczonym to coś poważnego? Quote
Blood Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Wiem panietam nie pierwszy nie ostatni piesek moj ale musi miec z czego budowac miesnie jak ludzie;) Był za chudy i wet radzil go wzmocnic ale to przysmak i dobze zima tez dawac psom ;) Patusiowy do grubaska troche brakuje ale klate chlopak ma niczego sobie nie? musial byc bysiorek kiedys;) Narzeczony ma zapalenie przelyku chyba pekniety wrzód ogolnie krwawe wymioty stan nieciekawy na sali intenswnej opieki jest ale wszystko na dobrej drodze;) i foteczki;) -Nikt mnie nie widzi;p Wszyscy chłopcy rudzi -i to z przypadku;p Quote
azalia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Cudne foty,jakie ładne pieseczki,a Patuś jak model uśmiechnięty,aż się serce raduje.Narzeczonemu duuuuużo zdrówka życzę! Quote
Blood Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Dziekuje w jego imieniu ;) Ladna pogoda bedzie wiecej fotek;) niestety malo czasu na kompa jest bo remoncik kociego pokoju jeszcze ;p Quote
Marycha35 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Blood trzymaj się i Przyjacielowi Twemu duuuużo zdrówka życzę:) A Patuś to normalnie do schrupania jest:):):) Quote
jusstyna85 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Trzymam kciuki za Twojego narzeczonego. Patuś świetnie wygląda,fajne fotki:loveu::loveu::loveu: Czekam na linki z ogłoszeniami,wkleje je tutaj. Dodałam namiary na siebie,bo straciłam wszystkie kontakty i nie mam Twojego nr (mogłabyś podać ) Następne ogłosz. z tymi fajnymi fotkami będą na Ciebie... Nie mam w ogóle pomysłu na tekst,tamten do ogłosz. zrobiłam normalny,krótki.Następny trzeba będzie wzruszający,nie wiem kto takiego psa adoptuje... Quote
Blood Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Łatwo nie bedzie ale witaminy nie drogie a i stan sie bardzo poprawil wczesniej na schodki ledwo wchodzil a teraz czasem ma problem a czasem skacze jak mlody psiur;) Jak narzeczony wyjdzie ze szpitala to zrobie fajne filmiku bo tak jedna reka nie za bardzo sie da ;/ wlasnie wrucilismy ze spaceru i na nim byl pelen zycia;) niestety ciemno bylo i malo zdjec... Ja nie potrafie pisac zbyt wzruszajacych tekstow;/;/ A masz justynko pełna skrzynke chyba;) Quote
jusstyna85 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Blood napisał(a):Łatwo nie bedzie ale witaminy nie drogie a i stan sie bardzo poprawil wczesniej na schodki ledwo wchodzil a teraz czasem ma problem a czasem skacze jak mlody psiur;) Jak narzeczony wyjdzie ze szpitala to zrobie fajne filmiku bo tak jedna reka nie za bardzo sie da ;/ wlasnie wrucilismy ze spaceru i na nim byl pelen zycia;) niestety ciemno bylo i malo zdjec... Ja nie potrafie pisac zbyt wzruszajacych tekstow;/;/ A masz justynko pełna skrzynke chyba;) Wyczyściłam... Ja dopiero pooglądałam filmiki na picassie jak szukałam fotek do ogłoszeń.Nie wpadłam na to,że niektóre to nie fotki,tylko filmiki. On całkiem nieźle chodzi,co ja mówie...:) biega :) Quote
Blood Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No mowila myslalam ze wiecie;p a teraz idzie mu jeszcze lepiej dolozylam kilka zdjec co nie dalam je na watek https://picasaweb.google.com/116201132107560011120/Pato# ;) Zreszta zapraszam znowu ciocie justynke na spacer po parku chorzowskim z Patusiem napewno by sie ucieszyl;) Quote
Recommended Posts