Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha ,dzięki za pozdrowienia,no widzisz okazało się,że kwitnąca azalia może być ćmą nocną,barową ha ha ha.A co u naszego chłopczyka Patusia?Jak zdróweczko szanowne?

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za dobre wieści,cieszę się że Patuś jest radosny i dobrze się czuje,a apetycik mu dopisuje,czy on raczej mało jedzący jest?Pogłaskania dla Patulka i wszystkich czworonogów.

Posted

azalia napisał(a):
Marycha ,dzięki za pozdrowienia,no widzisz okazało się,że kwitnąca azalia może być ćmą nocną,barową ha ha ha.A co u naszego chłopczyka Patusia?Jak zdróweczko szanowne?

Hi, hi, co to za problem dla azalii;)
Patusia w pysio cmooooookamy:)

Posted

;*
Patus dziekuje bo lubi sie glaskac i przytulac;)

A je róznie zalezy od dnia jak goracy dzień to najlepiej tylko lody -kości i sloninka a w deszczowe troche wiecej je ale to jak ludzie chyba;)
ogolnie nie jest zachłanny ;) troszke utył i nabrał masy miesniowej musze go zreszta zwarzyc ;) w weekend bede miala aparat to porobie fotki znów;)

Posted

Ale piękny Patulek,przytyło mu się.Blood,Ty mu tak nie dogadzaj tymi lodami ze słoninki,bo on niedługo sam będzie jak słoninka.Mizianko dla futrzaków!

Posted

Malo wgranych zdj bo nazeczony wyladowal w szpitalu i jestem wykonczona ale cos udalo mi sie jeszcze wrzucic;)

A Lodziki juz coraz rzadziej ale dostaje bo chce zeby mase sobie wyrobil misiek nasz obronca;):loveu::loveu::loveu:
Ciesze sie ze widzicie efekty bo ja to malo zauwazam jak jestem z nim na codzien;):loveu::oops::oops:

Posted

Wiem panietam nie pierwszy nie ostatni piesek moj ale musi miec z czego budowac miesnie jak ludzie;) Był za chudy i wet radzil go wzmocnic ale to przysmak i dobze zima tez dawac psom ;) Patusiowy do grubaska troche brakuje ale klate chlopak ma niczego sobie nie? musial byc bysiorek kiedys;)
Narzeczony ma zapalenie przelyku chyba pekniety wrzód ogolnie krwawe wymioty stan nieciekawy na sali intenswnej opieki jest ale wszystko na dobrej drodze;)
i foteczki;)
-Nikt mnie nie widzi;p
Wszyscy chłopcy rudzi -i to z przypadku;p

Posted

Trzymam kciuki za Twojego narzeczonego.

Patuś świetnie wygląda,fajne fotki:loveu::loveu::loveu:
Czekam na linki z ogłoszeniami,wkleje je tutaj.

Dodałam namiary na siebie,bo straciłam wszystkie kontakty i nie mam Twojego nr (mogłabyś podać )

Następne ogłosz. z tymi fajnymi fotkami będą na Ciebie...

Nie mam w ogóle pomysłu na tekst,tamten do ogłosz. zrobiłam normalny,krótki.Następny trzeba będzie wzruszający,nie wiem kto takiego psa adoptuje...

Posted

Łatwo nie bedzie ale witaminy nie drogie a i stan sie bardzo poprawil wczesniej na schodki ledwo wchodzil a teraz czasem ma problem a czasem skacze jak mlody psiur;)
Jak narzeczony wyjdzie ze szpitala to zrobie fajne filmiku bo tak jedna reka nie za bardzo sie da ;/ wlasnie wrucilismy ze spaceru i na nim byl pelen zycia;)
niestety ciemno bylo i malo zdjec...

Ja nie potrafie pisac zbyt wzruszajacych tekstow;/;/

A masz justynko pełna skrzynke chyba;)

Posted

Blood napisał(a):
Łatwo nie bedzie ale witaminy nie drogie a i stan sie bardzo poprawil wczesniej na schodki ledwo wchodzil a teraz czasem ma problem a czasem skacze jak mlody psiur;)
Jak narzeczony wyjdzie ze szpitala to zrobie fajne filmiku bo tak jedna reka nie za bardzo sie da ;/ wlasnie wrucilismy ze spaceru i na nim byl pelen zycia;)
niestety ciemno bylo i malo zdjec...

Ja nie potrafie pisac zbyt wzruszajacych tekstow;/;/

A masz justynko pełna skrzynke chyba;)

Wyczyściłam...

Ja dopiero pooglądałam filmiki na picassie jak szukałam fotek do ogłoszeń.Nie wpadłam na to,że niektóre to nie fotki,tylko filmiki.
On całkiem nieźle chodzi,co ja mówie...:) biega :)