karolkamadry Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Nesiulka ma się dobrze i wszystkich pozdrawia:) To ostatnie newsy po rozmowie z Igiełką:) Quote
sylwija Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 i fajno :) my też pozdrawiamy tak się ostatnio zastanawiałam, jak Nesia by zareagowała, gdyby jej się dom trafił. 'Moja' tymczasowiczka, Ninka, dostała takiego ataku histerii, jak ją zostawiliśmy w planowanym DS, że musieliśmy wrócić i zabrać ją z powrotem (istniało zagrożenie, że czmychnie poza ogrodzenie..) Nesia jest tak związana ze swoim obecnym domem i Igiełką, i towarzyszką, że mogłaby też nie być zadowolona z ewentualnej przeprowadzki.. Quote
Nadziejka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [IMG]http://s1099.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=v8w5AkLpi5VLd1aR5znS-BExke0XVidS1IJHgqeF4HkH9D1jNHRFyiGeZxrUnXtMHr9JagScJMiUZ37AOxXUInQfV0mhOcFj7FWTw4Tywok&pv=2[/IMG] zagladam i sciskam ogromnie Igieleczkowe 4ro lapenki:multi::loveu: Quote
sylwija Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 pozdrawiamy Nesiulkę i Igielkę, i Rudosławę :) mam nadzieję, że towarzystwo nie marznie ;) Quote
lika1771 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='karolkamadry']Nesiulka ma się dobrze i wszystkich pozdrawia:) To ostatnie newsy po rozmowie z Igiełką:)[/QUOTE]A co z operacja? Quote
sylwija Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='lika1771']A co z operacja?[/QUOTE] ja jestem na etapie, że Igiełka w nowym miejscu - rozglądała się za zaufanym, dobrym wetem Quote
lika1771 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Iljova']Niech Igiełce się poszczęści z pracą[/QUOTE]Trzymam kciuki Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 My też trzymamy kciuki i łapki za dziewczyny :) Quote
mari23 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Iljova']Niech Igiełce się poszczęści z pracą[/QUOTE] kciuki mocno zaciśnięte ! ( jak wytresować psy, żeby też trzymały kciuki? dużo by tych kciuków było ;)) Quote
karolkamadry Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Pozdrowienia od Igiełki:))))) Wszystko u nich dobrze:) Trzymają się dzielnie dziewczynki:) Pozdrwienia dla Ashy - bo to mega szczęście dla niej ze taki mega fajny domek sie trafił:) Quote
Nadziejka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [IMG]http://www.obrazki.info/miniatury/14114447542.jpg[/IMG][COLOR=#006400]Igielenko sciskamy za was ile sil kochana:buzi::iloveyou::tree1:[/COLOR] Quote
Ellig Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Igiełka Wszystkich serdecznie pozdrawia :) A klub WB udzielil pomocy w formie 200 zł na karme i potrzebne leczenie, wizyty u wet dla Nesi, ktora czuje sie na dzisiaj dobrze Quote
Vilena Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Pozdrowienia dla Igiełki i dziewczynek! :B-fly: Quote
sylwija Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 zaglądam do Nesi :) trzymajcie się ciepło kochane :) Quote
Ellig Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/213164-Klub-Wytrwałych-Baloniarek-Razem-możemy-odnosić-sukcesy-)"][IMG]http://images10.fotosik.pl/3027/9b03ddb4af677efcgen.jpg[/IMG][/URL] Prosimy o wklejenie w 1 poście, dziekujemy:) Quote
sylwija Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 ale Igiełka na razie nie ma dostępu do netu, mam nadzieję, że niedługo do nas zawita :) Quote
Ellig Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='sylwija']ale Igiełka na razie nie ma dostępu do netu, mam nadzieję, że niedługo do nas zawita :)[/QUOTE] tak wiem, rozmawialam z Igiełką:) Quote
fiorsteinbock Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Dziewczyny, macie nr konta Igielki? Chcialam przesłac pare zlotych dla Nesi. Mozecie podesłac na PW? Bede wdzieczna. Quote
Ellig Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Dziewczyny, macie nr konta Igielki? Chcialam przesłac pare zlotych dla Nesi. Mozecie podesłac na PW? Bede wdzieczna.[/QUOTE] Wysylam na pw. Quote
fiorsteinbock Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Ellig']Wysylam na pw.[/QUOTE] Dostarczono i dziękuje :) Quote
Ellig Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Dostarczono i dziękuje :)[/QUOTE] Bardzo proszę:) Quote
sylwija Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 rozmawiałam z Igiełką, przekazuję, że [B]Igiełka pozdrawia wszystkich i już nie może się doczekać aż osobiście się tu pokaże [/B]:) poza tym cytuję: "Duecik uwielbia śnieg i szaleje, szczególnie Nesia turla sie po śniegu i z górek :) czuje się całkiem nieźle(...), waży 21 kg (trochę klucha ;)) ma super sierść,(...) na razie antybiotyk odstawiony, bo będzie miała robione usg, ale nie występuje w tej chwili ani częstomocz, ani sapanie (...)" więc trzymajmy kciuki za zdrówko Paróweczki ;) Dzisiaj Rudzia biegała wkoło Igiełki i Nesi, kółka robiła, a w końcu przednie łapki położyła, a tylne miała wyprostowane i poszczekiwała, i tak zachęcała Nesiulę do zabawy.. Aż Nesia ruszyła biegiem i.. wpadła prosto w wielką zaspę.. cała w śniegu była, stanęła zaskoczona i czekała na ratunek od Igiełki.. Cała Biała Nesia nie ruszyła się, dopóki Igiełka jej nie otrzepała :D Więc nudno z nimi Igiełka nie ma :) fajnie, ze tak dokazują i dobrze się czują w swoim towarzystwie :) Quote
Recommended Posts