Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i fajno :) my też pozdrawiamy

tak się ostatnio zastanawiałam, jak Nesia by zareagowała, gdyby jej się dom trafił. 'Moja' tymczasowiczka, Ninka, dostała takiego ataku histerii, jak ją zostawiliśmy w planowanym DS, że musieliśmy wrócić i zabrać ją z powrotem (istniało zagrożenie, że czmychnie poza ogrodzenie..) Nesia jest tak związana ze swoim obecnym domem i Igiełką, i towarzyszką, że mogłaby też nie być zadowolona z ewentualnej przeprowadzki..

Posted

[IMG]http://s1099.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=v8w5AkLpi5VLd1aR5znS-BExke0XVidS1IJHgqeF4HkH9D1jNHRFyiGeZxrUnXtMHr9JagScJMiUZ37AOxXUInQfV0mhOcFj7FWTw4Tywok&pv=2[/IMG] zagladam i sciskam ogromnie Igieleczkowe 4ro lapenki:multi::loveu:

Posted

[quote name='Iljova']Niech Igiełce się poszczęści z pracą[/QUOTE]

kciuki mocno zaciśnięte !

( jak wytresować psy, żeby też trzymały kciuki? dużo by tych kciuków było ;))

Posted

Igiełka Wszystkich serdecznie pozdrawia :)

A klub WB udzielil pomocy w formie 200 zł na karme i potrzebne leczenie, wizyty u wet dla Nesi, ktora czuje sie na dzisiaj dobrze

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/213164-Klub-Wytrwałych-Baloniarek-Razem-możemy-odnosić-sukcesy-)"][IMG]http://images10.fotosik.pl/3027/9b03ddb4af677efcgen.jpg[/IMG][/URL]

Prosimy o wklejenie w 1 poście, dziekujemy:)

Posted

[quote name='sylwija']ale Igiełka na razie nie ma dostępu do netu, mam nadzieję, że niedługo do nas zawita :)[/QUOTE]
tak wiem, rozmawialam z Igiełką:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dziewczyny, macie nr konta Igielki? Chcialam przesłac pare zlotych dla Nesi. Mozecie podesłac na PW? Bede wdzieczna.[/QUOTE]
Wysylam na pw.

Posted

rozmawiałam z Igiełką, przekazuję, że [B]Igiełka pozdrawia wszystkich i już nie może się doczekać aż osobiście się tu pokaże [/B]:)

poza tym cytuję:

"Duecik uwielbia śnieg i szaleje, szczególnie Nesia turla sie po śniegu i z górek :)
czuje się całkiem nieźle(...), waży 21 kg (trochę klucha ;)) ma super sierść,(...) na razie antybiotyk odstawiony, bo będzie miała robione usg,
ale nie występuje w tej chwili ani częstomocz, ani sapanie (...)"

więc trzymajmy kciuki za zdrówko Paróweczki ;)

Dzisiaj Rudzia biegała wkoło Igiełki i Nesi, kółka robiła, a w końcu przednie łapki położyła, a tylne miała wyprostowane i poszczekiwała, i tak zachęcała Nesiulę do zabawy..
Aż Nesia ruszyła biegiem i.. wpadła prosto w wielką zaspę.. cała w śniegu była, stanęła zaskoczona i czekała na ratunek od Igiełki.. Cała Biała Nesia nie ruszyła się, dopóki Igiełka jej nie otrzepała :D

Więc nudno z nimi Igiełka nie ma :) fajnie, ze tak dokazują i dobrze się czują w swoim towarzystwie :)